مقايسه ناو جنگي "بي باک" روسيه با USS Howard
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 11143 بار
- سپاسهای دریافتی: 14954 بار
AMIR-Z نوشته شده:با سلام خدمت دوستان - به نظر شما در مورد حداکثر ظرفیت ناو جنگی USS Howard اشتباهی رخ نداده ؟ به نظر اشتباه در تبدیل واحد شده است .
9,200 تن صحیح است.
تصویر زیبائی از USS Howard :

تصاویری از ناو فوق مدرن بی باک روسیه:

سیستم دفاع هوائی موشکیKlinok

سیستم توپ/موشکی دفاع هوائی کاشتان

موشک مدرن ضد کشتی Kh-35
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
Re: مقايسه ناو جنگي "بي باک" روسيه با USS Howard
باسلام خدمت دوستان وکاربران محترم
اول اینکه من تازه عضو سایت شدم و این اولین پست من هستش البته من یک خانم هستم ولی خیلی به مسائل نظامی علاقمندم و امیدوارم بتونم از اطلاعات و دانش دوستان بهره مند بشم و همچنین دوستان منو بعنوان خواهر کوچکتر خودشون قبول کنن
اما در مورد موضوع تایپیک بطور کلی از نظر فناوری ساخت شناور هیچوقت شوروی نتونست حریف قدرتمندی برای غرب و امریکا باشه و در زمانیکه نیروی دریایی امریکا صاحب ابر کریرها و نبردناوهای غول پیکر بود نیروی دریایی شوروی از یک نیروی دفاع ساحلی سود میبرد که بهترین شناورشون اوسا و کومار بود که این مسئله با فروپاشی شوروی بدتر هم شد چون این تاسیسات (ساخت شناورها) بصورت عمده در اکراین باقی ماند و در حال حاضر صنایع کشتی سازی روسیه از عدم فن اوری تولید موتورهای توربین گازی رنج میبره
اول اینکه من تازه عضو سایت شدم و این اولین پست من هستش البته من یک خانم هستم ولی خیلی به مسائل نظامی علاقمندم و امیدوارم بتونم از اطلاعات و دانش دوستان بهره مند بشم و همچنین دوستان منو بعنوان خواهر کوچکتر خودشون قبول کنن
اما در مورد موضوع تایپیک بطور کلی از نظر فناوری ساخت شناور هیچوقت شوروی نتونست حریف قدرتمندی برای غرب و امریکا باشه و در زمانیکه نیروی دریایی امریکا صاحب ابر کریرها و نبردناوهای غول پیکر بود نیروی دریایی شوروی از یک نیروی دفاع ساحلی سود میبرد که بهترین شناورشون اوسا و کومار بود که این مسئله با فروپاشی شوروی بدتر هم شد چون این تاسیسات (ساخت شناورها) بصورت عمده در اکراین باقی ماند و در حال حاضر صنایع کشتی سازی روسیه از عدم فن اوری تولید موتورهای توربین گازی رنج میبره
-
- محل اقامت: تربت حیدریه
- سپاسهای ارسالی: 106 بار
- سپاسهای دریافتی: 572 بار
- تماس:
Re: مقايسه ناو جنگي "بي باک" روسيه با USS Howard
mina.golro نوشته شده:باسلام خدمت دوستان وکاربران محترم
با سلام و درود.
ضمن خوش آمد گویی؛
هر کشوری در زمینه نظامی ضعف هایی داره.حتی آمریکا و ....بعضی کشورها روی موشک ها سرمایه گذاری میکنند.بعضی ها مثل عربستان روی جنگنده.بعضی ها سیستم دفاعی و ....
کشور روسیه,ضعف هایی داره.توی سیستم دفاعی خوبه.همچنین جنگنده.اما از لحاظ دریایی من چیز برتری نسبت به کشور آمریکا و کشورهایی که ابرقدرت هستند ندیدم.
نمیدونم حالا چه سیاست هایی رو در پیش دارند.بیشتر بر میگرده به سیاست های یک کشور.همچنین شاید شناورها و خیلی چیزای دیگه داشته باشند که رو نکردند.اما واقعا تا الان ندیدم که برتری داشته باشه.
اما تو موشک و ماهواره و جنگنده و .... خیلی سریع داره رو به جلو میره.البته یک چیزی هم دست کم نگیرید.
کشور روسه,کره شمالی,چین و ایران و .... با ایران رابطه خوبی دارند که بعضی از اون چیزایی که دارند رو ایران زودتر درست کرده و حتی میتونه صادر کنه.
فقط کافیه یکبار جلوی متخصصان ایرانی یک کاری رو انجام بدن.مثل نیروگاه اتمی.بعدش خود ایرانی ها بهترشو انجام میدن.البته بازم با کمک.اما چند کشور هستند که دارند با کمک پنهانی هم کارهایی رو انجام میدهند که امسال سال سیاسی هستش و باید منتظر بود چه چیزی اتفاق میفته.امثال هر اتفاقی بیفته رو جدی بگیرید.
موفق باشید.
[External Link Removed for Guests]
) [External Link Removed for Guests]
تلگرام : [url]@AmirAm67[/url] - ایمیل :mailto: ? subject= & body=
) [External Link Removed for Guests]
تلگرام : [url]@AmirAm67[/url] - ایمیل :