کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

پست توسط sasan1020 »

شخصیت اول فیلم مورد نظر دو شخصیتی است و یک دستش که عروسک روی اش است را در نهایت قطع میکند. اگر کسی کمک کرد ممنون میم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4698 بار
سپاس‌های دریافتی: 6996 بار

Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

پست توسط bamn »

sasan1020 نوشته شده:شخصیت اول فیلم مورد نظر دو شخصیتی است و یک دستش که عروسک روی اش است را در نهایت قطع میکند. اگر کسی کمک کرد ممنون میم.

مل گیبسون یک همچین فیلمی بازی کرده ، البته بنده فیلم رو ندیدم و نمی دونم آخرش دستش رو قطع می کنه یا نه؟ ، اما فکر نمی کنم بکنه! اسم فیلمش سگ آبی (The Beaver) است چون عروسکه ، عروسک سگ آبی است .  
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

کانال بنده در ایتا :

hahbamn@
New Member
سپاس‌های ارسالی: 75 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط beta_gsm »

با سلام ممنون میشم اسم این فیلم با این موضوع بگین داستان در اواخر جنگ جهانی دوم که خلبانی با یه هواپیما ناشناخته در شهری جنگ زده سقط کرد که از تمدن انسانی ولی پیشرفته بود که بعد تعمیر هواپیما مردم دعوت به تمدن شهر خودش کرد فیلم سیاه سفید سال ساخته نمی دونم ولی یادم این فیلم رو سینما هنر ششم شب های جمعه پخش کرد دوبله به شدت خوبی داشت ممنون و خواهش میکنم راهنمایم کنید اخر فیلم هم به شدت تکان دهند داشت بخواین میگم مرسی
New Member

فیلم در قالب فیلم های وسترن و رمامتیک

پست توسط Sajadandsajedeh*# »

یک پسر جوان به زندگی دو خواهر تنها که پدرشان را تازه از دست وارد میشود و انها به او اعتماد کرده ودر محل نگهداری دام ها به او جا داده و ان پسر در کارهای مزرعه به انها کمک میکنه و در اخر با خواهر بزرگ ازدکاج میکند
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط zansia »

سلام یه فیلمی بود بیشتر از 5 سال پیش (فکر کنم) دیدم موضوعش درباره یه دختر دبیرستانی ساده بود که یه روز از طرف ملکه انگلستان میان سراغشو می فهمه که نوه ملکس و پدرش ملکه (که مادر پدرش هست) رو ترک کرده تا با مادر دختره ازدواج کنه (تو زمان فیلم باباهه مرده بود)
این فیلم سه تا سینمایی بود تو اولی میفهمه کیه تو یکیشون قراره ازدواج کنه سر یه سری وقایع ازدواج نمیکنه در عوض مادربزرگش ک ملکه باشه با راننده دختره (از قدیم عاشقش بوده ولی به خاطر ملکه بودن ازدواج نکردن با هم) ازدواج میکنه و دختره ملکه میشه تو یکی دیگه از فیلماشم وقایع بعد از فارق التحصیلی دخترس
کسی اسمشو میدونه؟؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4698 بار
سپاس‌های دریافتی: 6996 بار

پست توسط bamn »

zansia نوشته شده:سلام یه فیلمی بود بیشتر از 5 سال پیش (فکر کنم) دیدم موضوعش درباره یه دختر دبیرستانی ساده بود که یه روز از طرف ملکه انگلستان میان سراغشو می فهمه که نوه ملکس و پدرش ملکه (که مادر پدرش هست) رو ترک کرده تا با مادر دختره ازدواج کنه (تو زمان فیلم باباهه مرده بود)
این فیلم سه تا سینمایی بود تو اولی میفهمه کیه تو یکیشون قراره ازدواج کنه سر یه سری وقایع ازدواج نمیکنه در عوض مادربزرگش ک ملکه باشه با راننده دختره (از قدیم عاشقش بوده ولی به خاطر ملکه بودن ازدواج نکردن با هم) ازدواج میکنه و دختره ملکه میشه تو یکی دیگه از فیلماشم وقایع بعد از فارق التحصیلی دخترس
کسی اسمشو میدونه؟؟

دوست عزیز ، احتمالاً فیلم مورد نظر شما فیلم The Princess Diaries محصول 2001 آمریکا به کارگردانی گری مارشال می باشد . البته بنده آن فیلم را ندیده ام اما می دانم که موضوعی مشابه گفته شما دارد و البته فقط هم یک دنباله سینمایی دارد نه دو تا!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

کانال بنده در ایتا :

hahbamn@
New Member

پست توسط keramat.am »

من به دنبال یک فیلم خارجی هستم که مدتها پیش تلویزیون حداقل دو مرتبه نشونش داده. ماجرای کارمند دون پایه یک بانک در یک شهر دورافتاده است که کارش عالیه و همه دفاتر منظم و مرتب و بدون عیب و نقص هستن ولی این کارمند اصلا دیده نمیشه و با تمام کارآیی که داره هیچ ارتقاء‌ رتبه‌ای نمی‌گیره. تا اینکه یک روز بازرسان محل زندگی برای سرکشی به این بانک میان و درست میرن سراغ دفاتر این کارمند و می‌بینند که هیچ مشکلی نداره. مدتی بعد دوباره بازرسانی از یک رده بالاتر برای بررسی همون کارمند میان و این بازرسی‌های تا چندین مرتبه از جاهای مختلف انجام میشه تا اینکه از مرکز یک گروه ویژه میان و بررسی میکنند و هیچ اشکالی پیدا نمی‌کنند و کارمند مزبور هم شاکی میشه و بهش می‌گن که نامه‌های شکایتی از او برای اداره بازرسی بانک اومده و اونا فقط انجام وظیفه می‌کنند. خلاصه عصبی میشه و میره پیش مدیرعامل بانک در پایتختشون و کلی داد و بیداد می‌کنه و مدیرعامل بهش می‌گه باور کنید که من اصل نمی‌دونستم که در این شهر ما شعبه‌ای داشته باشیم... اسم فیلم چیه؟
New Member

پست توسط abianari »

سلام من دنبال فیلمی هستم که پدر دخترشو بزرگ میکنه. اخیرا تو اینستاگرام کلیپی از این فیلم با عنوان " همیشه پدر اشک دخترشو پاک میکنه و فقط یه باره که دختر اشک پدر رو پاک میکنه" پخش شده
New Member

پست توسط نسیم رحمانیان »

سلام ببخشید مطمعنم این فیلم یا ۲۰۱۷ هس یا ۲۰۱۸ ولی هر کار میکنم اسمشو پیدا نمیکنم،چندتا دوستن که با یه دوربین از خودشوپ عکس میگیرن بعد تک تک افراد توی عکس میمیرن اینا میان عکسو اتیش میزنن یکی از افراد شروع میکنه ب اتیش گرفتن لطفا میگید اسم فیلمشو؟امریکاییه
New Member

پست توسط Alirezasz »

سلام یه فیلم بود چن سال پیش دیدم خیلی خوب بود ممنون میشم کمک کنید موضوعش اینه که پسره زخمی میشه بعد دختر پادشاه بریتانیا کمکش میکنه بعد پسره تو مسابقه اول میشه دختره رو میبره برا پادشاهش بعد که میبینه میفهمه همونیه که دوسش داره
New Member

پست توسط Sajadkhazai »

سلام.یک فیلم خون اشامی قدیمی حدود سال ۲۰۰۰ بود چند نفر به یک بیابان به دنبال خون اشام ها رفتن و در وسط بیابان یک مهمان خانه بود که پر از خون اشام بود انها وارد مهمان خانه شدن و خون اشام ها در انجا یک مهمانی به صورت پارتی گرفته بودن.فکر کنم یک موجود هم در این فیلم بود.(موجود شبیه به لوسیفر در بازی وارکرافت بود) لطفا اسم فیلم رو بهم بگید اگه میدونید
New Member

پست توسط Mohammad ahmadi »

ی فیلمه ک دختره میره یجایی ب ی مرد با دست فلج برمیخوره میگه من با گروه پرفسور اومدم اونم تو صورت و موهاش دست میکشه میگه شبیه اون خدابیامرزی بعدم میگه من مستخدم اینجام و میخاد کمکش کنه ک وسایلشو ورداره ک ساکو ورداره وسیله هاش میریزه
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”