تاپیک جامع درخواست کرک و نرم افزار
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
Re: تاپیک جامع درخواست کرک و نرم افزار
voroojak.darbedar, دقیقاخودم هم از این نرم افزار استفاده می کنم چند سالی هست و بهترین خروجی ها رو تونستم باهاش بگیرم و مهم تز از همه اینکه رایگان هست و خیلی کامل برای کسانی که می خوا روی ریز به ریز تنظیمات کانورتی که انجام می دن کنترل داشته باشن به شدت پیشنهاد میشه
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

با سلام خدمت همه دوستان . من مدت زیادی دنبال یه نرم افزار برای ضبط صدا می گشتم که بشه باهاش همزمان در هنگام رکورد هم صدای میکروفن رو داشت هم صدای محیط دسکتاپ رو . الان این نرم افزار رو پیدا کردم ولی متاثفانه نیاز به سریال داره - Cok Auto Recorder v 5.39 اسم برنامست - کسی سریال براش داره . مرسی از تاپیک مفیدتون
- سپاسهای ارسالی: 72658 بار
- سپاسهای دریافتی: 31671 بار
- تماس:
tanatoos,
سلام
متاسفانه کرکی برای این نرم افزار تا به حال ارائه نشده
سلام
متاسفانه کرکی برای این نرم افزار تا به حال ارائه نشده

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای دریافتی: 11 بار