کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

New Member

Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

پست توسط Almost »

من دنبال یه فیلم میگردم کلیپ کوتاهشو دارم
چند تا مرد عصبانین با اسلحه و تفنگ دارن میدن یکیو بکشن روی کلیپش نوشته به خدا نسپار خودت پارش کن
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
New Member

پست توسط heat »

این فیلم که در سال 2017 در ژاپن یا کره جنوبی ساخته شده است ، داستان گیمری است که وقتی بیدار می شود ، به جرم قتل و تجاوز به عنف دستگیر می شود ، زندانی می شود و برای اثبات بی گناهی خود دست به فرار می زند.
New Member

پست توسط erfan4z4 »

سلام.من یه سریالی قبلا دیدم که اسمشو یادم رفته.
شخصیت اصلی یه دختر هست که وقتی یه اتفاق بدی میفته،مثلا یه لیوان میشکنه یا یه نفر از صخره میفته و میمیره،جریان مثل یه فیلم بر میگرده و از وقوع دوباره اتفاق جلوگیری میکنه.سریال فکر کنم امریکایی باشه.ممنون میشم جواب بدین.
New Member

پست توسط مصطفی رحمانی »

سلام 7.8 سال پیش 2تا فیلم دیدم.

1.دختره معلم بود داشت رانندگی میکرد که یهو تصادف کرد بیهوش شد وقتی به هوش اومد  مرد پزشک قانونی دید که داره موهاشو میشوره( دختره زنده بود ولی اون مرد پزشک قانونی میخواست دختره رو زنده به گور کنه) دختره هم چند بار واسه فرار تلاش کرد اما نتونست .اخر دختره زنده ب گور شد. اینم بگم نامزد دختره یکم از قضیه بو برده بود.همون شب بعد از دفن کردن دختره .نامزدش با ماشین رفت با سرعت تا بره قبرستون اما وقتی اونم چشاشو باز کرد دید زیر دست همون مرد پزشک قانونی که مرگ رو تایید میکنه بود....یعنی اونم تو جاده تصادف کرد

2.یه کلبه وسط بیابون که سه نفر توش زندگی میکردن که یه خون اشام هم داشت اون خون اشام میخواست اون 3 نفر توی کلبه رو بخوره اما یه نقطه ضعفی داشت که با کامل شدن ماه اون نقطه ضعف از بین میرفت و میرفت تو کلبه اون 3 تا ادم رو میخورد ! اون 3 تا ادمم دنبال یه راه فرار یا یه راهی بودن که اینو بکشن!

کسی میتونه توی پیدا کردن اسم فیلم ها کمکم کنه لطفا.ممنون مخصوصا فیلم اولی لطفا ادمین محترم

New Member

پست توسط Pedramv »

سلام دنبال یه فیلم خارجی میگردم که پسره دختره رو تو کافه میبینه وپشت سر دختره نشسته و دختره هرکاری میکنه پسره هم اداشو در میاره دخترم اعصابش خراب میشه پا میشه میره ولی پسره میوفته دنبالش و کلا روز دنبال دخترس تا دلشو بدست بیاره
ممنون اگه میشه کمک کنید
New Member

پست توسط ar55min »

با سلام
یه فیلم سینمایی خارجی چند سال پیش فکر کنم از شبکه 3 پخش شد که یه زن شورهشو از دست داد و توی شهر چون نمی تونست خرج زندگی خودش و بچه هاشو دربیاره با دو تا پسرش رفتن توی خونه ای در جنگل کنار یه دریاچه، اونجا وضعشون خوب شد، بچه ها با قایق ماهی می گرفتن و ....
اگه اسمشو میدونید، بهم بگید ممنون میشم
New Member

پست توسط ar55min »

با سلام
یه فیلم سینمایی خارجی چند سال پیش فکر کنم از شبکه 3 پخش شد که یه زن شوهرشو از دست داد و توی شهر چون نمی تونست خرج زندگی خودش و بچه هاشو دربیاره با دو تا پسرش رفتن توی خونه ای در جنگل کنار یه دریاچه، اونجا وضعشون خوب شد، بچه ها با قایق ماهی می گرفتن و ....
اگه اسمشو میدونید، بهم بگید ممنون میشم
New Member

پست توسط saeedtiev »

سلام
یه فیلمی چند سال پیش تلوزیون پخش کرد و آمریکایی بود
داستانش در مورد انتقام از قاتلین خانواده بود . که پدر خانواده نقشه می کشد در یک جاده فرعی یک گودال حفر کند و با روکش آسفالت روی آن رو مخفی کند
بعد از افتادن ماشین قاتلین روی آن بتن ریخت و دفنشون کرد .
ممنونم
New Member

پست توسط Manya »

سلام من حدود ۱۰ سال پیش یه فیلم سینمایی دیدم که درمورد یه گروه بود که باهم وارد یک شهر میشن و میبینن مردم اونجا یه جورایی خشک شدن و زنده نیستن و ماجرا جوری ادامه پیدا میکنه که هر بار سره هر اتفاق یکی از کاراکترا میمیره و حذف میشه و در آخرم یک یا دو نفر باقی میمونن یکی از صحنه هاشم که یادمه این بود وه یکیشون سیگار میکشه بعد میندازتش زمین همون سیگاره خودش باعث مرگش میشه و دیگه اینکه از شبکه چهارم پخش شد چند سری ممنون میشم اسمشو بگید :AA:
New Member

پست توسط Manya »

نسیم رحمانیان نوشته شده: شنبه ۹ تیر ۱۳۹۷, ۱۱:۱۸ ق.ظ سلام ببخشید مطمعنم این فیلم یا ۲۰۱۷ هس یا ۲۰۱۸ ولی هر کار میکنم اسمشو پیدا نمیکنم،چندتا دوستن که با یه دوربین از خودشوپ عکس میگیرن بعد تک تک افراد توی عکس میمیرن اینا میان عکسو اتیش میزنن یکی از افراد شروع میکنه ب اتیش گرفتن لطفا میگید اسم فیلمشو؟امریکاییه

سلام اسم این فیلم پولاروید هستش
New Member

پست توسط 1378Aref »

سلام
واقعیتش یه فیلمیو یکی تعریف می کرد اسمشو یادم نیستش
قضیه این بود که یه پدری بچه هاشو تو خونه نگه داشته بود و نمی ذاشت برن بیرون و دنیای بیرون خونه رو برای بچه ها یجور دیگه تعریف می کرد و کلا بهشون دروغ می گفت و تحریف می کرد واقعیت بیرونو...
خیلی ممنون میشم کسی می دونه اسمشو بگه :? :?
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط bahram11374 »

سلام. یه فیلمی حدود بیست سال قبل دیدم که شخصی با استفاده از دستگاهی از داخل منزل با فشردن یه پدال مجری تلویزیون و تو برنامه های زنده می کشت. و اخر فیلم ردش و پیدا کردن و دستگیر شد. ممنون میشم کمک کنید این فیلم و پیدا کنم.
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”