اپلیکیشن های مضر تلفن همراه

در اين بخش مي‌توانيد درباره نرم افزار تلفن همراه به تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1061
تاریخ عضویت: یک شنبه 12 آبان 1392, 7:54 pm
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3145 بار

اپلیکیشن های مضر تلفن همراه

پست توسط Hesam - 1994 » چهار شنبه 24 تیر 1394, 12:53 am

اپلیکیشن Google Photos پس از حذف نیز به آپلود تصاویر ادامه می‌دهد

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] چندی پیش اپلیکیشن Photos را معرفی کرد که قابلیت‌های جدیدی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد؛ اما نکته‌ای که در خصوص این اپلیکیشن وجود دارد، ادامه‌ی جمع‌آوری و آپلود تصاویر توسط این سرویس حتی پس از پاک کردن اپلیکیشن Photos است.

در صورتی که پس از عرضه‌ی اپلیکیشن Photos گوگل از آن استفاده کرده و سپس این اپلیکیشن را از گوشی هوشمند یا تبلت اندرویدی خود پاک کرده‌اید، باید بدانید که این سرویس همچنان به جمع‌آوری و آپلود تصاویر روی گجت اندرویدی‌تان ادامه می‌دهد. برای غیرفعال کردن این قابلیت باید به تنظیمات گوگل رفته و گزینه‌ی Photo Backup را غیرفعال کنید. دیوید آرنوت که یکی از نویسندگان Nashville Business Journal است، با وجود اینکه اپلیکیشن مورد نظر را از روی گوشی‌هوشمند خود پاک کرده، همچنان تصاویر خانوادگی خود را در Google Photos بصورت آنلاین مشاهده کرده است.
برای غیرفعال کردن این ویژگی در اپلیکیشن Photos گوگل، علاوه بر غیرفعال کردن این قابلیت در تنظیمات خود اپلیکیشن، باید به سراغ تنظیمات اصلی گوگل در سیستم‌عامل اندروید رفته و در این تنظیمات نیز گزینه‌ی مورد نظر را غیرفعال کرد. برای انجام این کار باید در تنظیمات گوگل، گزینه‌ی Google Photo Backup را خاموش کنید.
در ابتدای عرضه‌ی این سرویس بسیاری از کاربران از ترس افشای تصاویر خود، استفاده از آن را کنار گذاشتند. اما آرانید کریشناسوامی، سرپرست مهندسی اپلیکیشن Photos با اطمینان از نبود مشکل امنیتی در این سرویس سخن گفته است. با این وجود آپلود تصاویر توسط اپلیکیشنی که به ظاهر از روی گوشی هوشمند یا تبلت پاک شده، اعتماد بسیاری از کاربران را از بین می‌برد.

منبع: زومیت
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

New Member
پست: 6
تاریخ عضویت: شنبه 11 آبان 1398, 4:24 pm

Re: اپلیکیشن های مضر تلفن همراه

پست توسط atikhedri » شنبه 11 آبان 1398, 4:45 pm

Hesam - 1994 نوشته شده:
چهار شنبه 24 تیر 1394, 12:53 am
  Google Photos پس از حذف نیز به آپلود تصاویر ادامه می‌دهد  

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] چندی پیش اپلیکیشن Photos را معرفی کرد که قابلیت‌های جدیدی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد؛ اما نکته‌ای که در خصوص این اپلیکیشن وجود دارد، ادامه‌ی جمع‌آوری و آپلود تصاویر توسط این سرویس حتی پس از پاک کردن اپلیکیشن Photos است.

در صورتی که پس از عرضه‌ی اپلیکیشن Photos گوگل از آن استفاده کرده و سپس این اپلیکیشن را از گوشی هوشمند یا تبلت اندرویدی خود پاک کرده‌اید، باید بدانید که این سرویس همچنان به جمع‌آوری و آپلود تصاویر روی گجت اندرویدی‌تان ادامه می‌دهد. برای غیرفعال کردن این قابلیت باید به تنظیمات گوگل رفته و گزینه‌ی Photo Backup را غیرفعال کنید. دیوید آرنوت که یکی از نویسندگان Nashville Business Journal است، با وجود اینکه اپلیکیشن مورد نظر را از روی گوشی‌هوشمند خود پاک کرده، همچنان تصاویر خانوادگی خود را در Google Photos بصورت آنلاین مشاهده کرده است.
برای غیرفعال کردن این ویژگی در اپلیکیشن Photos گوگل، علاوه بر غیرفعال کردن این قابلیت در تنظیمات خود اپلیکیشن، باید به سراغ تنظیمات اصلی گوگل در سیستم‌عامل اندروید رفته و در این تنظیمات نیز گزینه‌ی مورد نظر را غیرفعال کرد. برای انجام این کار باید در تنظیمات گوگل، گزینه‌ی Google Photo Backup را خاموش کنید.
در ابتدای عرضه‌ی این سرویس بسیاری از کاربران از ترس افشای تصاویر خود، استفاده از آن را کنار گذاشتند. اما آرانید کریشناسوامی، سرپرست مهندسی اپلیکیشن Photos با اطمینان از نبود مشکل امنیتی در این سرویس سخن گفته است. با این وجود آپلود تصاویر توسط اپلیکیشنی که به ظاهر از روی گوشی هوشمند یا تبلت پاک شده، اعتماد بسیاری از کاربران را از بین می‌برد.

 :  
عالی بود.[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
 

ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار تلفن همراه”