کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

New Member

Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

پست توسط mihapari123400 »

لطفا من ۲ تا پست تو همین صفحه راجع به فیلمی با موضوع سگ گذاشتم یه نفر راهنماییم کنه تا پیداش کنم ... ممنون ...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4698 بار
سپاس‌های دریافتی: 6996 بار

پست توسط bamn »

mihapari123400 نوشته شده: سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۹, ۱۰:۴۴ ق.ظ لطفا من ۲ تا پست تو همین صفحه راجع به فیلمی با موضوع سگ گذاشتم یه نفر راهنماییم کنه تا پیداش کنم ... ممنون ...
.
دوست عزیز ، قبلاً هم گفته ام ، وقتی بنده و سایر دوستان ، سئوالی را جواب نمی دهیم یعنی آن فیلم را ندیده ایم یا توضیحات شما برای جستجو درباره آن فیلم کافی نبوده است .  اگر جزییات بیشتری از فیلم را بیاد دارید بنویسید تا شاید بتوانیم به جواب برسیم .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

کانال بنده در ایتا :

hahbamn@
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط sara74 »

mihapari123400 نوشته شده: سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۹, ۱۰:۴۴ ق.ظ لطفا من ۲ تا پست تو همین صفحه راجع به فیلمی با موضوع سگ گذاشتم یه نفر راهنماییم کنه تا پیداش کنم ... ممنون ...
من تو اینترنت سرچ کردم شاید فیلم مورد نظر شما فیلم هندی Teri Meherbaniyan (1985) باشه
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط sara74 »

serat&mersad نوشته شده: چهارشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۸, ۲:۱۵ ب.ظ
sara74 نوشته شده: دوشنبه ۲ دی ۱۳۹۸, ۵:۲۷ ب.ظ سلام یه فیلمی بود که توش یه پسر بود که یه نفر پدرش رو میکشه بعد پسره تصمیم میگیره از اون شهر بره بعد وقتی میخواست بره دوست دخترش روبان سرش رو بهش میده. سالها بعد پسره برمیگرده و وقتی روبان رو به دختره میده دختره میشناستش بعدشم فک کنم میره انتقامش رو از قاتل پدرش میگیره. پسره چاقو پرتاب کن ماهری بود
کاش حداقل می گفتید محصول کدوم کشوره؟! هالیوودیه یا شرق آسیایی؟!
داستان فیلمی که میگی چقدر شبیه فیلم Gangs of New York محصول 2002 البته از قضیه روبان و دوستش یادم نمیاد :?
اما اول فیلم پسره که رئونالدو دیکپریو هست پدرش که لیام نِسون هست رو یه قصابه که اونم دنیل دِی لوئیزه میکشه :grin:
با یه دختره هم بعدا" دوست میشه،البته تو زمان بزرگیش{کامرون دیاز}البته حالا دیگه دختره برا خودش جیب بر ماهری شده خخخخ
بعدا" دیکپریو بزرگ میشه و چاقو کش و خنجر پرت کن قدری میشه :grin: و میاد تو دار و دسته قصابه و نقشه کشتن رئیسش رو میکشه و...
...
..
یه سؤال بی ربط: :shock:
چرا شکلک های سنترال بعد ارسال اینقدر کوچیک و زشتن؟!
مشکل از مرورگرمه یا برا شما هم همینطوریه؟ :/
.
سلام خیلی ممنون از کمکتون. این فیلم خیلی شبیه فیلمی که دنبالش میگردم هست ولی اون نیست. نمیدونم محصول کدوم کشوره ولی شرق آسیایی نبود. چون اون فیلم رو خیلی وقت پیش دیدم جزئیاتش یادم نمیاد

New Member

پست توسط saeedagah1359 »

سلام لطفا اسم این فیلم و برام بزارید ممنون میشم
داستان یه خانوم که بچه دار نمیشه یه تیکه چوب و به عنوان بچه نگه میداره و اون تکه چوب جون میگیره و خطرناک میشه
New Member

پست توسط mohamadsaeed saeedi »

سلام بزرگوار اسم فیلم (تریستان و ایزولد) هستش....با تشکر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4698 بار
سپاس‌های دریافتی: 6996 بار

پست توسط bamn »

mohamadsaeed saeedi نوشته شده: پنج‌شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۹, ۲:۵۷ ق.ظ سلام بزرگوار اسم فیلم (تریستان و ایزولد) هستش....با تشکر
.
با سلام . منظور شما پاسخ به کدام سئوال دوستان بوده؟ اگر در پاسخ به saeedagah1359 بوده ، هرچند بنده فیلم مورد نظر ایشان را ندیده ام ، اما فیلم " تریستان و ایزولد " را دیده ام و می دانم که ربطی به سئوال ایشان ندارد .

لطفاً دوستانی که قصد پاسخ به سئوالات را دارند حتماً از گزینه " پاسخ به نقل قول " استفاده کنند تا مشخص باشد در پاسخ به کدام سئوال است!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

کانال بنده در ایتا :

hahbamn@
New Member

پست توسط Mohsen704 »

سلام . یک فیلم هست خیلی دنبالش گشتم لطفا راهنمایی کنید . یک مرد سیاه پوست که خلافکار هست عاشق یک کارمند بانک میشه و میخواد خودش رو بهش نشون بده. برای همین از دوستانش میخواد که یک دزدی صوری راه بندازند و این بره تو بانک قهرمان بازی در بیاره ولی دوستانش کلک میزنند و واقعا از بانک دزدی میکنند و حتی به اون دختره کارمند بانک هم تیر اندازی میکنند . اون هم در صدد انتقام درمیاد
New Member

پست توسط Mohsen704 »

سلام . یک فیلم هست خیلی دنبالش گشتم لطفا راهنمایی کنید . یک مرد سیاه پوست که خلافکار هست عاشق یک کارمند بانک میشه و میخواد خودش رو بهش نشون بده. برای همین از دوستانش میخواد که یک دزدی صوری راه بندازند و این بره تو بانک قهرمان بازی در بیاره ولی دوستانش کلک میزنند و واقعا از بانک دزدی میکنند و حتی به اون دختره کارمند بانک هم تیر اندازی میکنند . اون هم در صدد انتقام درمیاد
New Member

سلام. پسر نوجوان بختیاری هستش که میخواد بازی فوتبال ایران ژاپن را از تلویزیون ببینه که کسی از افراد طایفه و یا فامیل در اون روستا میمیره و توی این روستا رسم برین هستش که وقتی کسی میمیره تا چهلم اون مرحوم کسی نباید تلویزیون رو روشن کنه و طبیعتا عده ای هم سنت شکنی میکنن ولی بصورت پنهانی ...این نوجوان بوسلیه رادیویی که در دست دارد گزارش این مسابقه فوتبال رو توسط فردوسی پور دنبال کرده و همزمان در روستا در بدر دنبال تلوزیون روشن میگرده .....ممنونم اگه اسم فیلم رو بهم بگین
New Member

سلام...فیلمی از بلوک شرق آسیا هست(چین ژاپن کره)که نوجوان در معبد چوبی که در کنار رودخانه هست در خدمت استادش هست که این نوجوان سه تکه سنگ را به سه حیوان مار و قورباغه و ماهی می بنده و مار توسط رهگذر ناشناس کشته میشه(چون مار نمیتوانست حرکت کنه و طبیعتا توسط رهگذری کشته میشه)و قورباغه هر از چند گاهی به به زیر آب می ره و یهودیان بالا و توی آب شناور میشه بعلت سنگینی سنگ نیمه جان میشه و مدام توی آب شناور می مونه و ماهی اگر چه زنده می مونه ولی توی آب بعلت سنگینی سنگ دیگه نمیتونه حرکت کنه ....استادش که متوجه موضوع میشه سنگی روی دوش شاگرد نوجوان می‌گذارد (متناسب با سن و سالش ولی جهت تنبیه و تنبه)و به شاگردش میگه که از کوه بالا برود...بعد از چند سال که که این شاگرد به سن جوانی می رسه می ره شهر با دختری آشنا میشه و دختره به این جوان قول ازدواج میده اما بقول وفا نمی کنه و با شخص دیگری ازدواج میکنه و این جوان که شکست عشقی خورده میاد معبد و با استادش درد دل میکنه و استاد بهش میگه چرا فکر میکنی دنیا باید اون جوری باشه که تو فکر میکنی یا چرا فکر میکنی هر چیز زیبایی فقط باید مال تو باشه؟؟اتفاقا بعد چند وقت شوهر همون دختره توسط فرد ناشناس کشته میشه پلیس چون به این جوان مظنون شده میاد توی معبد و از استاد سراغ اون جوان رو میگیره و استاد هم میگه بزارین این جوان کاری رو که بهش گفتم رو به پایان برسونن بعد اگه خواستین ببرینش...اشاره به نوشته ی روی تخته چوبی حیاط معبد میکنه که جوان باید با چاقو نوشته هارو حکاکی کنه...و این دو پلیس متوجه قوطی شناور روی آب میشن و شروع به هدف گیری میکنن و نمیتونن به این هدف بزنن ولی استاد با ی نیم نگاه در حالی مشغول کار خودشه با ی تیکه سنگ کوچیک هدف رو میزنه..... ( مساله این جوان با پلیس حل میشه) جوان دوباره به معبد میاد و مردم برای حل مسایلشون میان پیش این جوان و درین حین خانمی با سرو رویی پوشیده همراه با بچه اش میان معبد و اتفاقا بچه این خانم در آب یخ زده میفته و میمیره (این خانم همون نامزد این جوان بود که بهش بی وفایی کرده بود)و دوباره جوان بعلت احساس گناه (چرا من کاری کردم که این خانم برای معذرت خواهی و داشتن احساس گناه اومد معبد و باعث کشته شدن بچه کوچکش شدم)سنگی سنگین ترو بزرگتر متناسب با سن و سالش رو روی دوش خودش میگذره و از کوه بالا می ره.... ممنونم اگه اسم فیلم رو بهم بگین
New Member

پست توسط Mohsen704 »

با سلام . یک فیلم هست. که یک جوان سیاه پوست عاشق به کارمند بانک میشه و به دوستاش میگه یک دزدی سوری راه بندازیم برای جلب توجه دختر کارمند بانک ولی دوستاش بهش خیانت میکنند و موقع دزدی، دزدی واقعی انجام میدهند و یک تیر هم به سمت دختر کارمند بانک می زنند دختر میره تو کما پسر میخواد انتقام بگیره با یکی از دوستاش صحبت میکنه که قدیما تو کاره پلیسی بوده اونم راضی میشه انتقام همش رو میگیره و با بدن زخم خودش بیمارستان می رسه با یک گل به دختره
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”