مشکل فایل های SVCHOST

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
محل اقامت: فلاح
سپاس‌های ارسالی: 299 بار
سپاس‌های دریافتی: 261 بار

مشکل فایل های SVCHOST

پست توسط امیر عیوضی »

سلام به همه دوستان عزیز
من چند وقتی بود که سیستمم الوده به این ویروس شده بود و خیلی از انجمن ها و مطالب اموزشی رو گشتم اما با قاطعیت تا اونجایی که من دیدم هیچ سایتی راه حل این موضوع رو نداره
حتی در رابطه با همین موضوع توی همین انجمن مبحثی ایجاد شده بود که حداقل بدرد من نخورد
من با کمک اقا سینا {عضو انجمن} از طریق پست خصوصی تونستیم موضوع حل کنیم و تصمیم گرفتم راه حل اصلی چکیده و خلاصه بنویسم که مشکل خیلی از عزیزان حل شه
انتی ویروس ها نمیتونن این موضوع رو حل کنن(انتی ویروس من ESET SMART 8بود) که لایسنس یه ساله هم داشت و اپدیت هم بود اما نتونست مشکل منو حل کنه
با برنامه های ضد تروجان و مالوار و ضد کرم توسنتم مشکل حل کنم اما نه کامل!! با برنامه های HITMAN PRO / MALWAREBYTE/TROJAN KILLER اسکن کردم چندین ویروس پیدا کردن و مشکل حل شده بود ولی بازم اذیت میکردن!ولی خیلی کمتر
دیسک نجات کسپرسکی ریختم ویروس کشی کرد اما دو سه تا ویروس پیدا کرد
تا اینکه انتی ویروس 360 TOTAL SECURITY ریختم 20 تا ویروس پیدا کرد!! مشکل کامپیوتر که کاملا حل شد! حتی سرعت اجرای بازی ها هم بیشتر شده!
یکم راجب اتین انتی ویروس توضیح بدم: این انتی ویروس پنج تا موتور داره و موتور های اصلیش موتور bIT DIFENDER و AVIRA هست
میتونید انتی ویروس رو ازلینک مستقیم پایین دانلود کنید
[External Link Removed for Guests]
دیتابیس هاشم باید جدا گانه دانلود کنید:
دیتابیس اویرا:
دیتابیس بیت دیفندر:
برای منیت بیشتر جفتشو دانلود کنید لازم به کار خاصی نیست نصبشم مانند نصب برنامه های کامپیوتره! نیازی به ریختن تو پوشه خاصی و .. نداره رو برنامه دابل کلیک میکنید و فقط یه اینستال میزنید و دیتا بیس ها نصب میشه
برای فعال کردنش هم برنامه توتال 360 باز میکنید وارد VIRUS SCAN میشید اون پایین پنج تا ایکن میبینید که اونها موتور های انتی ویروس هستند
دوتاش غیر فعالن که رنگش با سه تای دیگه متمایزه
بعد از نصب دیتا بیس ها روی اون دوتا ایکن کلیک میکنید و فعالش میکنید
برای تنظیم اسکن هر دو تا موتور برای ویروس کشی لازمه که قسمت PROTECTION که همون بالا هست کلیک کنید
چهار تا منو میاد شما میرید قسمت BALANCED ، دو تا زینه اخر اون منو میبیند که غیر فعاله و با کلیک رو قسمت کشویی فعال میشه
بعد دوباره تو منو قسمت COSTOM ، دو تا قسمت غیر فعال USE BITDIFENDER SCAN و یکی هم با همین متن فقط به جای بیت دیفندر اویرا هست که رو جفتشون کلیک میکنید و فعال میکنید
نصب و راه اندازی به صورت کامل و تخصصی انجام شد!

میتونید از قسمت VIRUS SCAN کامپیور خودتون رو اسکن کنید ترجیحا هم QUICK SCAN و FULL SCAN رو بزنید اگر ویروس پیدا کرد همون بالا RESOLVE بزنید تا ویروسا پاک شه
جالبه بگم با این که مطلب خیلی طولانی شد اما چیکده ی بیست برابر مطالبی که تو سایتا و سایر انجمن ها اموزش این انتی ویروس گزاشتن
اگر همه این کارا رو مو به مو و دقیق انجام بدید مشکل SVCHOST هم حل میشه که CPUو RAM کامپیوتر به صورت نجومی پر میکنه
اگر مشکلی داشتید بگید تا با کمک دوستان مشکل تون حل کینم
امید وارم بدردتون بخوره
در پناه حقتصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

Re: مشکل فایل های SVCHOST

پست توسط SMH »

, یک سال و خورده ای میشه که دارم ازش استفاده می کنم ...
عالیه ...
رایگان ، سرعت بالا ، نرم افزار های جانبی عالی ، شناسایی ویروس عالی ، self protection عالی که ویروس ها نمی تونند دورش بزنند و کلی مزایای دیگه ...
توی انتخابش جناب عظیمی خیلی کمکم کردند ...
نیازی نیست مثل انتی ویروس های دیگه هی دنبال لایسنس و کرک و .... باشید.
توصیه منم همین هست به همه دوستان...
موفق باشید
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”