من تومرحله یکی مونده به اخر که بایددنبال یه چینی بری تا رمز درهارو بزنه گیر کردم یه چند سالی میشه

انجایی که سوار اسانسور میشه میره بالا

مدیر انجمن: شوراي نظارت
من تومرحله یکی مونده به اخر که بایددنبال یه چینی بری تا رمز درهارو بزنه گیر کردم یه چند سالی میشه
انجایی که سوار اسانسور میشه میره بالا
amir-h نوشته شده: ↑جمعه 12 بهمن 1386, 7:21 pmسلامmodirantarh نوشته شده: ↑پنجشنبه 16 بهمن 1393, 12:22 pm سلام خوبین دوستان من مشکل شما رو حل میکنم
اول از همه وقتی از اول مراحل رو میرین خیلی بی سرو صدا برین چون اگه نرین یه چیزی میگه رئیس تون که اگه بگه اون مرحله نمیره
دوم وقتی تو اون مرحله البته اول های اون مرحله دارین از دیوار میرین داخل همون دیواری که محوطه حیاط دیده میشه مرحله قبل هم از اونجا عبور کرده بودین ، رو اون دیوار چند تا پنجره است که تو یکی از اونها همون مرد چینی از پشت پرده دیده میشه
شما باید طوری از اونجا عبور کنین که شما رو نبینه اگه ببینه لبخند میزنه طوری که هیچکس به عقلش نمیاد اگه اونجارو هم به سلامت رد کردین مرحله میره
4 سال تو این مرحله خودم مونده بودم آنقدر این مرحله رو رفتم تا فهمیدم بهتون قول میدم 100% اگه این کارارو بکنین موفق میشینداداش گلم اونجا که به اون چینیه خبرمیدن ژنرال میخوادخودکشی کنه باید دنبالش بری سواراسانسور شدی پیاده شدی یکم جلوتر ی دره کد دره1834 بعدکه بازش کردی دراتاق ژنرال کدش7921 بعدکه صدای شلیک شنیدی میری داخل رسیدی به ژنرال دمو میاد تمون که شد باید بدویی هزپشت بگیریش ببریش سمت کامپیوتر باهاش کارکنه بعدخودش میفته زمین بعد باید ازدرروبرو سریع بری پایین قبل ازاینکه اتیش بگیره توراه پله پنجره روبازکن بپرپایبن روبروت ازپله هابروبالا بعدبازی تموم میشه یعنی ساییده شدم تافهمیدم کد درها روچطوری باید پیداکنی باید دوربین حرارتی روروشن کنی بعد اون پددروبزنی اثرانگشتش روصفحه هست معلوم میشه چه شماره هایی روبایدبزنی بایدچندبلرجابجا بزنی تاکدوبدست بیاری بعدی هم همینطور
من تومرحله یکی مونده به اخر که بایددنبال یه چینی بری تا رمز درهارو بزنه گیر کردم یه چند سالی میشه![]()
انجایی که سوار اسانسور میشه میره بالا پشت سر همون چینیه تا دم اسانسوربرو سوارشد رفت بعدش اسانسوربزن تابیاد سوارشدی رفتی بالا پیاده شدی یکم بری میرسی به ی در رمز1834بازکه شد میرسی به دراتاق ژنرال اونم رمزش7921 بعد که صدای تیراومد دروبازکن بروداخل بعد دمونشون میده تموم شد ژنرال بلند شد بدوازپشت بگیرش ببرش سمت کامپیوتر بعدش که خودش کامپیوتر وفعال کردمیفته زمین ازدر روبرویی سریع قبل ازاینکه اتیش بگیره بروپایین توپله ها اون پنجره روبازکن بروبیرون ازپله ها بروبالا بازی تموم میشه خودم دهنم سرویس شد تارمزدرها روبدست اوردم
شما دنبال یارومیری رسیدی به دردوربین حرارتی بزنی بعد قفل درواثرانگشتش روقفل مونده اینجوری میتونی رمزوبدست بیاری رمز درب اول بعدازراه پله 1436 رمز درب دوم 9753رمزدرب قبل ازاسانسور1456 رمزدرب بعدازاسانسور1834 رمزدر اتاق ژنرال 7921هستش