تو این بخش سعی میشه که یک سری نکات مربوط به آشپزی مطرح بشه.
امیدوارم خوشتون بیاد.
نكات مهم در آشپزي
مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت
- پست: 763
- تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
- محل اقامت: مشهد
- سپاسهای دریافتی: 196 بار
- تماس:
- پست: 763
- تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
- محل اقامت: مشهد
- سپاسهای دریافتی: 196 بار
- تماس:
- پست: 763
- تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
- محل اقامت: مشهد
- سپاسهای دریافتی: 196 بار
- تماس:
- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
به پوست گوجه فر نگي آسيب نرسانيد
اگر ميخواهيد پوست گوجه فرنگي را به آساني بكنيد بدون اينكه به گوشت آن لطمهاي وارد شود . ابتدا آن را يك دقيقه در آب جوش بيندازيد و سپس از آب جوش درآوريد و درآب سرد بگذاريد بدينترتيب پوست آن به خوبي و آساني كنده ميشود
اگر ميخواهيد پوست گوجه فرنگي را به آساني بكنيد بدون اينكه به گوشت آن لطمهاي وارد شود . ابتدا آن را يك دقيقه در آب جوش بيندازيد و سپس از آب جوش درآوريد و درآب سرد بگذاريد بدينترتيب پوست آن به خوبي و آساني كنده ميشود
[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم

- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
اين حس مسئوليتمون مارو کشته
55reza, دوست عزيز
آب ليمو اگه منظورتون اوني هست که خودتون درستش مي کنيد تا 2سال ميشه استفاده کرد .....ما خودمون وقتي درستش مي کنيم چون زياد ميشه و بايد طوري نگه داريم که خراب نشه توي بطري هاي نوشابه خانواده ميريزيم و بايد طوري درش رو ببنديد که هوا توش نره و جاي خنک و به دور از نور خورشيد نگه داريد.
موفق باشيد

55reza, دوست عزيز

آب ليمو اگه منظورتون اوني هست که خودتون درستش مي کنيد تا 2سال ميشه استفاده کرد .....ما خودمون وقتي درستش مي کنيم چون زياد ميشه و بايد طوري نگه داريم که خراب نشه توي بطري هاي نوشابه خانواده ميريزيم و بايد طوري درش رو ببنديد که هوا توش نره و جاي خنک و به دور از نور خورشيد نگه داريد.
موفق باشيد
[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم

- پست: 3101
- تاریخ عضویت: یکشنبه 22 بهمن 1385, 4:25 pm
- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21366 بار
با سلام و درود به achachi98 خواهر عزیز و دیگر دوستان
من با عرض معذرت 2 تا سوال داشتم:
1 اولی اینکه بهتره میوه هایی مثل سیب یا خیار پس از شستن کامل با پوست خورده بشن یا نه؟
2 کباب که با زغال درست میکنیم, آیااین روغن گوشت که میریزه تو آتیش مضره یا نه؟( دودی که به گوشت می چسبه)
متشکرم

من با عرض معذرت 2 تا سوال داشتم:
1 اولی اینکه بهتره میوه هایی مثل سیب یا خیار پس از شستن کامل با پوست خورده بشن یا نه؟
2 کباب که با زغال درست میکنیم, آیااین روغن گوشت که میریزه تو آتیش مضره یا نه؟( دودی که به گوشت می چسبه)
متشکرم

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
آقاFishbed,
مطمئناً ميوه با پوست خرده بشه بهتره تا بدون پوست مخصوصاً سيب البته بگم اگه ميوه تازه اي باشه و پوستش نازکتر باشه بهتره چون پوستش اگه به هر دليلي سفت(کلفتر )باشه معده در هضم کردنش زياد از خودش کار مي کشه
در مورد کباب من هيچ اطلاعي ندارم ولي مطمئناً اون دوده مضر هست چون ماله روغن سوخته است
مطمئناً ميوه با پوست خرده بشه بهتره تا بدون پوست مخصوصاً سيب البته بگم اگه ميوه تازه اي باشه و پوستش نازکتر باشه بهتره چون پوستش اگه به هر دليلي سفت(کلفتر )باشه معده در هضم کردنش زياد از خودش کار مي کشه
در مورد کباب من هيچ اطلاعي ندارم ولي مطمئناً اون دوده مضر هست چون ماله روغن سوخته است
[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
