نكات مهم در آشپزي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

نكات مهم در آشپزي

پست توسط sohrab_poet »

تو این بخش سعی میشه که یک سری نکات مربوط به آشپزی مطرح بشه.
امیدوارم خوشتون بیاد.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

از بين بردن بوي غذا

اگر خانه شما از بوي غذا پرشده و باعث ناراحتي خانواده مي شود، از دود اسفند و يا دود خاكشيراستفاده كنيد . با دود كردن دارچين هم مي توانيد بوي غذا را كاملاً از بين ببريد . علاوه بر آن ، دود اسفند باعث ضد عفوني كردن محيط هم مي شود
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

راحت خارج شدن نمك از نمك پاش



براي اينكه نمك راحت تر از نمك پاش خارج شود، مي توانيد چند عدد برنج خشك داخل نمك پاش بريزي
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

رفع بوي سير و پياز

براي رفع بويي كه پس از پوست كندن پياز و سير در دست‌ها مي‌ماند به دست‌ها نمك بماليد و با آب نيم گرم بشوييد
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

به پوست گوجه فر نگي آسيب نرسانيد


اگر مي‌خواهيد پوست گوجه فرنگي را به آساني بكنيد بدون اينكه به گوشت آن لطمه‌اي وارد شود . ابتدا آن را يك دقيقه در آب جوش بيندازيد و سپس از آب جوش درآوريد و درآب سرد بگذاريد بدين‌ترتيب پوست آن به خوبي و آساني كنده مي‌شود
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
New Member
پست: 2
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 11 شهریور 1386, 8:04 pm

پست توسط 55reza »

سلام

لطف کنيد به من بگيد چطور ميتونم از اب ليمو براي مدت طولاني نگهداري کنم :razz:
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

اين حس مسئوليتمون مارو کشته :grin:

55reza, دوست عزيز :D

آب ليمو اگه منظورتون اوني هست که خودتون درستش مي کنيد تا 2سال ميشه استفاده کرد .....ما خودمون وقتي درستش مي کنيم چون زياد ميشه و بايد طوري نگه داريم که خراب نشه توي بطري هاي نوشابه خانواده ميريزيم و بايد طوري درش رو ببنديد که هوا توش نره و جاي خنک و به دور از نور خورشيد نگه داريد.

موفق باشيد
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3101
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 22 بهمن 1385, 4:25 pm
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21366 بار

پست توسط SAMAN »

با سلام و درود به achachi98 خواهر عزیز و دیگر دوستان :D
من با عرض معذرت 2 تا سوال داشتم:
1 اولی اینکه بهتره میوه هایی مثل سیب یا خیار پس از شستن کامل با پوست خورده بشن یا نه؟
2 کباب که با زغال درست میکنیم, آیااین روغن گوشت که میریزه تو آتیش مضره یا نه؟( دودی که به گوشت می چسبه)
متشکرم :)
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

آقاFishbed,

مطمئناً ميوه با پوست خرده بشه بهتره تا بدون پوست مخصوصاً سيب البته بگم اگه ميوه تازه اي باشه و پوستش نازکتر باشه بهتره چون پوستش اگه به هر دليلي سفت(کلفتر )باشه معده در هضم کردنش زياد از خودش کار مي کشه

در مورد کباب من هيچ اطلاعي ندارم ولي مطمئناً اون دوده مضر هست چون ماله روغن سوخته است
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 674
تاریخ عضویت: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 9:33 am
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

براي رفع بوي بد دهان به خاط پياز يا سير که مشکل خيلي هاست : مقداري چاي خشک در دهان ريخته و آرام بجويد و با زبانتان در دهان با آن ها بازي کنيد سپس دهان را بشوئيد و مسواک بزنيد ، بوي بد به کلي از بين مي رود.
 [External Link Removed for Guests] 
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”