اصطلاحات مهم در آشپزی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

اصطلاحات مهم در آشپزی

پست توسط sohrab_poet »

جا افتادن غذا

اين اصطلاح معمولاً در مورد غذاهاي ايراني بکار ميرود و مربوط به مراحل آخر طبخ غذا است بدين تعبير که اگر غذا خورشت باشد و روغن آن رو مي آيد و در صورتيکه غذاي ديگري باشد آب آن تبخير مي شود و غليظ مي شود و آنگاه موقع صرف آن است
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

شكرك زدن

اين حالت معمولاً در مرباها و شربتها ديده ميشود، وقتی مربا و شربتی بيش از حد لزوم جوشانده شود يا آنکه ترشی آن کم باشد مربا يا شربت شکرک ميزند. برای رفع اين نقص بايد در شربت يا مربا آب جوش و مقداری هم آبليمو يا جوهر ليمو اضافه نمود و آنرا چند جوش داد تا شکرک از بين برود
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”