ابزار مورد استفاده در آشپزخانه
مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت
- پست: 763
- تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
- محل اقامت: مشهد
- سپاسهای دریافتی: 196 بار
- تماس:
ابزار مورد استفاده در آشپزخانه
وسایل آشپزی ابزارهایی هستند که با یاری آنها گیاهان و مواد خوردنی را میتوان به گونه غذا در آورده و آماده خوردن کرد. این ابزارها را میتوان به دستههای گوناگونی بخش کرد مانند ابزارهای نگهداری خوراک، ابزارهای زدودن بسته بندی، ابزارهای آمایش خوراک خام و ابزارهای پخت غذا.
- پست: 763
- تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
- محل اقامت: مشهد
- سپاسهای دریافتی: 196 بار
- تماس:
میز کار
اولین و شاید مهمترین قسمت آشپزخانه محل آماده کردن مواد و یا میز کار است
میز کار باید دارای مشخصات زیر باشد
دارای سطحی ساف و قابل شستشو باشد
ارتفاع آن طوری انتخاب شود که نه خیلی بلند و نه کوتاه باشد
پریز برق و محل نگهداری ابزار آشپزی در نزدیکی آن باشد
دارای نور مناسب باشد
به ظرف ذباله و سینک ظرفشوئی نزدیک باش
اولین و شاید مهمترین قسمت آشپزخانه محل آماده کردن مواد و یا میز کار است
میز کار باید دارای مشخصات زیر باشد
دارای سطحی ساف و قابل شستشو باشد
ارتفاع آن طوری انتخاب شود که نه خیلی بلند و نه کوتاه باشد
پریز برق و محل نگهداری ابزار آشپزی در نزدیکی آن باشد
دارای نور مناسب باشد
به ظرف ذباله و سینک ظرفشوئی نزدیک باش
- پست: 763
- تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
- محل اقامت: مشهد
- سپاسهای دریافتی: 196 بار
- تماس:
چاقو ها
یک : چاقو ها را بعد از شستن به صورت عمودی قرار دهید تا رطوبت باعث زنگ زدگی و لکه بر روی آن نشود
دو : چاقو ها را از دیگر ابزار داخل کشو های آشپزخانه جدا کرده چراکه هم در زمان برداشتن و گذاردن در اثر برخورد با دیگر ابزار داخل کشو اسیب می بیند و هم خطر بریدگی دست شما را دارد
سه : به یاد داشته باشید همیشه چاقوئی که کند شده باشد دست استفاده کننده را میبرد و چاقو های تیز کمتر از روی تخته برش سر میخورد 0 ( چاقوی خود را تیز نگه دارید ) .ا
چهار : کشو چاقو ها باید از دسترس کودک دور باشد و یا قبلاً در مورد خطرات آن با کودک گفت و گو کرد
پنج : از ظربه زدن با لبه تیز چاقو بر روی استخوان سطوح فلزی و شیشه ای خود داری کنید
شش : از هر چاقو برای کار مناسب آن استفاده کنید تا عمر چاقوی شما بشیتر باشد
[External Link Removed for Guests]
یک : چاقو ها را بعد از شستن به صورت عمودی قرار دهید تا رطوبت باعث زنگ زدگی و لکه بر روی آن نشود
دو : چاقو ها را از دیگر ابزار داخل کشو های آشپزخانه جدا کرده چراکه هم در زمان برداشتن و گذاردن در اثر برخورد با دیگر ابزار داخل کشو اسیب می بیند و هم خطر بریدگی دست شما را دارد
سه : به یاد داشته باشید همیشه چاقوئی که کند شده باشد دست استفاده کننده را میبرد و چاقو های تیز کمتر از روی تخته برش سر میخورد 0 ( چاقوی خود را تیز نگه دارید ) .ا
چهار : کشو چاقو ها باید از دسترس کودک دور باشد و یا قبلاً در مورد خطرات آن با کودک گفت و گو کرد
پنج : از ظربه زدن با لبه تیز چاقو بر روی استخوان سطوح فلزی و شیشه ای خود داری کنید
شش : از هر چاقو برای کار مناسب آن استفاده کنید تا عمر چاقوی شما بشیتر باشد
[External Link Removed for Guests]
