aaa10 نوشته شده:Erratic نوشته شده:احمدینژاد اسطوره؟
حقیقتا که درفشش سیاه استو خفتان سیاه
بجای شعر خوانی اگر به سخنتان اعتقا دارید نتیجه انتخابات را پیشبینی کنید اگرچه میدانم خود بهتر از هر کسی از شکست خورده بودنتون و پیروزی قاطع اصولگرایان اگاهید.saeid 7 نوشته شده:من اخرین بار که رای گیری شد رای ندادم و رای هم نخواهم داد.
ولی درباره انتخابات قبلی دوست ندارم بحث کنم. چون خیلی از افراد بهشون توهین شد وحالا هم مثل نقل ونبات میگن فتنه.شک نکید اصلاحات در این انتخابات شرکت نخواهد کرد.و همینطور شک نکنید کاندیدای دولت ببخشید جریان انحرافی انتخاب نخواهد شد. و همین طور اقای هاشمی شرکت نخواهد کرد.
تنها چیزی که میبینم عده ای هست که دارند بین مملکت نفاق می اندازند که به نظر از ضعف تجربشون هست. اگر این روند اصلاح نشه آخرش کار به جنگ میکشه.
و البته شما طوری به نظر میرسی که هیچوقت شکست نمیخوری اگر طرف کاندیدای دولت رو میخوای بگیری راحت بهت میگم رد صلاحیت میشه.اگر هم نشه تعداد اراش به یک میلیون نمیرسه.
خب اگر رای نمی دی پس حرفت چیه؟فرق من با کسی که به خودش زحمت رای دادن نمیده چیه؟من رای میدهم و خواهم داد پس اظهار نظر میکنم.ضمنا در مورد کاندیدا اتفاقا اصلاحات طلبان که فرقه های مختلفی دارند درانتخابات شرکت میکنن و البته شکست میخورند.از چند ماه پیش امثال عارف و...دارن زمینه سازی میکنن برای حضور.در انتخابات گذشته هم که دم از تحریم میزدن بعد از شکست خوردن و بی توجهی اکثریت ملت خاتمی بصورت مخفی در دماوند رفت پای صندوق رای داد.تا هم شانس اینده طیفش از بین نره و هم خیلی عمومی نشه که البته تصاویرش پخش شد و بعد از تکذیب مجبور به تائید ان شدند.میبینید که اونقدر به حرفم ایمان دارم که علنی بیان کنم.بالاخره چند ماه بیشتر تا انتخابات نمانده و اگر خلافش ثابت بشه اعتباری برای بیان کنندش نمیمونه.در مورد کاندیدا ما چیزی به نام دولت و غیر دولت نداریم.ما یک تفکرهستیم به نام اصولگرا که مثل همه گروهها طیف های مختلف داریم.مثلا خاتمی و رفسنجانی هم الان با هم همراه هستند ولی دلیلی نداره در همه موارد عین هم فکر کنن.ولی جزءیک تفکر بحساب میان و این تفکر کاندیداهایی معرفی میکنن و مطمئینا فقط علاقمندان به این طیف به یکی از کاندیداهای انها رای میدن.من که نمیرم به کاندیداهای این تفکر رای بدهم.اصولگراها هم نفرات مختلفی خواهند داشت.الان فرضا لاریجانی و ولایتی ایا اینها در همه موارد عین هم فکر میکنن و کپی هم هستند؟واضح است که جواب منفی است ولی در یک چیز مشترک هستند و ان اصولگرایی است پس هیچ وقت طرفدار اصلاح طلب به اونها رای نمیده. من هم مثل هر شهروندی تصمیم میگیرم به یکی رای بدهم ولی در اصل قضیه که حامی این طیف هستم تعقییری حاصل نمیشه.پس اگر یکی از کاندیداهای این تفکر را اکثریت بهش رای داد پس نشان میده تفکر غالب جامعه به اون سو رفته. بنابراین یک اصولگرا رای خواهد اورد.اینکه کدام شخص اون دیگه بستگی به نظر اکثریت داره و هر کی بود باید بقیه تبعیت کنن.خواه رای بدهند خواه ندهند.خواه کاندیدشون رای بیاره خواه نیاره.اسم این را هم میگذارند قانون مداری و احترام به نظر اکثریت.برخلاف رفتار زشتی که اصلاح طلبان در 4 سال پیش انجام دادن و هیچ تفکر مترقی و قانون مندی ان را تایید نمیکنه.
فرق من هم با تو اینه از حالا برای انتخابات پیش بینی نمیکنم و در انتصابات شرکت نمیکنم ولی حق دارم از رییسجمهوری که مملکت رو به فنا برد انتقاد کنم تو هم برای اینکه انتقاد کردم اومدی غوغا درست کنی اگه شما حقید منطقی بحث کن برو هر چی گفتم با دلیل جواب بده.
الان اصولگراه هم 2 گروهند.گروه احمدی نزاد و مشایی و گروه دوم بقیه شما جز کدومید؟
برای بقیه کسانی که میخونند میگم اصولگراها همشون شبیه احمدی نژاد فکر میکنند اگر مدر کشون هم نگاه کنید یا فلسفه هست یا مکتبی.بجز اقای رضایی و عده ای محدود
من چندتا سوال داخل تاپیک کردم لطفا جواب بدید.