مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, شوراي نظارت
HORLIKAN نوشته شده:خدا همه اموات رو بیامرزه
[External Link Removed for Guests]
samsun نوشته شده:[FONT=BTitrBold, Tahoma, Times, serif][COLOR=#NaNNaNNaN] [HIGHLIGHT=#f9f9f9]نور به قبر هوگو چاوز!
تو دوست بودي، مهربان بودي، دائم مقام و هميشه رئيس بودي، چه آرزوهاي دور و درازي داشتي و دلت ميخواست حالا حالاها رئيس باشي، اما چنان كه معاون تو گفته، با توطئه دشمنان، پير شدي و سرطان گرفتي و در يك عمليات غافلگيرانه جان به جان آفرين تسليم كردي، راستي يادم آمد كه تو اصلا به جان آفرين معتقد نبودي بنابراين جانت پيش خودت مانده است تا روزي كه دوباره به اين جهان بازگردي و مهمان عزيزان مسئول بشوي و آنها را به مملكت خودت دعوت كني و در آغوش بگيري و گل بگويي و گل بشنوي تا چشم دشمنان و حسودان چهار تا بشود.
aaa10 نوشته شده:samsun نوشته شده:[FONT=BTitrBold, Tahoma, Times, serif][COLOR=#NaNNaNNaN] [HIGHLIGHT=#f9f9f9]نور به قبر هوگو چاوز!
تو دوست بودي، مهربان بودي، دائم مقام و هميشه رئيس بودي، چه آرزوهاي دور و درازي داشتي و دلت ميخواست حالا حالاها رئيس باشي، اما چنان كه معاون تو گفته، با توطئه دشمنان، پير شدي و سرطان گرفتي و در يك عمليات غافلگيرانه جان به جان آفرين تسليم كردي، راستي يادم آمد كه تو اصلا به جان آفرين معتقد نبودي بنابراين جانت پيش خودت مانده است تا روزي كه دوباره به اين جهان بازگردي و مهمان عزيزان مسئول بشوي و آنها را به مملكت خودت دعوت كني و در آغوش بگيري و گل بگويي و گل بشنوي تا چشم دشمنان و حسودان چهار تا بشود.
این دوقسمت برای من جالبه.جالبه که اخیرا جای طنز و لودگی با هم عوض شده.این مرحوم با رای مردمش مدام در قدرت بود و در اخرین انتخابات حریف خودش را با کسب 60 درصد ارا شکست داد.این بابا چنان از دائم مقام گفته تو گویی با کودتا و حکومت نظامی به قدرت رسیده!!
در مورد دینش هم وقتی کسی صریح ابراز امیدواری میکنه که حضرت مسیح برگردد و عملا به منجی اخر الزمان اعتقاد دارد چجوری بی دینه و به خدا اعتقاد نداره.شاید من اشتباه میکنم و واقعا این فرد جایی بیان کرده که دین نداره که در اینصورت اگر کسی که میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
در غیر اینصورت حالا که به زنده ها رحم نمیکنید حداقل به مرده ها رحم کنید.نسبت ناروا دادن به مرحوم در یک هجویه به بهانه طنز گناه بزرگی است.
A3eman نوشته شده:به گزارش[External Link Removed for Guests]؛ "محمود احمدينژاد" بامداد روز جمعه به وقت محلي وارد فرودگاه كاراكاس شد و در "مراسم تشییع و خاكسپاري" جنازه هوگو چاوز "رئیس جمهور ونزوئلا" حضور يافت.