بسیاری از فعالان حقوق حیوانات معتقدند به دلیل همین موضع سازمان در قبال شکارچیان است که در موضوع شکار وصید این همه بی اخلاقی باب شده و آب از آب تکان نمیخورد.
صید ماهیان با شوک الکتریکی
به عنوان مثال صید ماهیان با استفاده از شوک الکتریکی یکی از روش هایی است که در بسیاری از رودخانههای کشور این روز ها رخ می دهد و با وجود اینکه چندین بار مسئولان محیط زیست نسبت به این شیوه صیادی اعلام موضع کرده اند اما عملاً برخورد اساسی که بازدارنده باشد رخ نداده است.

البته گاهی نياز به ايجاد سد هم نيست و سيم سخت يا جسم فلزي عايق برق را در معبر باريكي از رودخانه كار مي گذارند و افرادی بالاتر از از این معبر ، ماهيان را با سروصدا و كوبيدن چوب بر سطح آب به طرف كمين گاه مي رانند و ديگران نيز در پايين دست به جمع آوري ماهيان نيمه جان مي پردازند.
شکار آهو با موتور سیکلت
یکی دیگر از شیوه های دلخراش، شگردی است که برخی شکارچیان دردشت های خراسان برای شکار آهو به کار می برند. آنها که به جز موتورشان هیچ وسیله ای برای شکار همراهشان نیست سوار بر موتور در دشت ها آنقدر به دنبال آهو می روند تا حیوان بیچاره از فرط خستگی نفسش بند می آید و خودش به زمین می افتد.
کشتار شوکاهای آبستن
اخیراً کشتار حیوانات جوان، ماده، آبستن و حتی گونه های کمیاب و در معرض انقراض هم روندی روبه افزایش داشته و در فاصله کمتر از سه هفته از کشتار دو راس شوکای کمیاب و آبستن در مازندران کشتار یک راس کل جوان، یک راس بز آبستن و بره هایش در فارس، بیانگر ضرورت بازبینی هرچه سریعتر قوانین زیست محیطی درکشور است.

استفاده از چسب برای به دام انداختن موش های خانگی
از گذشته تا به امروز برای شکار موش های خانگی راه های مختلفی از جمله نگهداری گربه در خانه ، استفاده از مرگ موش و استفاده از انواع تله موش مرسوم بوده اما یکی از جدید ترین ابزار و روش ها برای به دام انداختن موش ها استفاده از چسب موش که موجب می شود حیوان بینوا به تله بچسبد و آنقدر دست و پا بزند تا بمیرد.

سم پاشی در محل فرود پرندگان
اما هفته گذشته منابع محلی دشت آزادگان، شکل تازه ای از بی رحمی شکارچیان را آشکار کردند که در نوع خود بی نظیر است تعدادی از صیادان و قاچاقچیان با سم پاشی در اراضی زیر کشت واقع شده در محدوده تالاب هورالعظیم باعث شده اند که شمار زیادی پرنده و حتی شغال کشته شوند.
در واقع قاچاقچیان به منظور سودجویی مقدار زیادی سم را در اراضی کشاورزی در محدوده تالاب رها کرده و این موضوع باعث شده تا پرندگانی چون قمری، یاکریم، چکاوک ، سار، گنجشک، دلیجه، چنگر، دراج، کلاغ ابلغ و حیواناتی همچون روباه، گربه وحشی ، شغال و کفتار تلف شوند.

به گفته او، بدن این پرندگان بعد از تلف شدن همچنان گرم است و شکارچیان با بریدن سر آنها و با قیمت کمی اقدام به فروش پرندگان در بازار این شهرستان می کنند.
