هرچند که استفاده از این روش در حال حاضر بسیار پرهزینه است و برق تولیدی گران تمام خواهد شد ، اما پیشرفت روزافزون تکنولوژی در امر مواد بکار رفته در توربینها و پایه های آنها و نیز ملخهای کامپوزیتی و همینطور ساخت ژنراتورهای چند مگاواتی هزینه تمام شده را کاهش خواهد داد و استفاده از مزارع بادی فرا ساحلی بخش عظیمی از انرژی تولیدی آینده خواهد بود. در حال حاضر توربین های جدید نصب شده دارای توان حداقل 5 مگاوات می باشند که می توان با نصب 200 توربین بادی به توان 1000 مگاواتی برای یک نیروگاه دست پیدا کرد.
مشکلاتی که در راه این صنعت وجود دارد و هزینه آن را افزایش میدهد نصب آن در داخل دریا و انتقال انرژی حاصل به ساحل است که محققان همچنان در حال تلاش برای پیدا کردن راه های ارزانتری هستند تا بتوان این توربین ها را با هزینه کمتری در مناطق دورتری نسبت به ساحل نصب و در نتیجه انرژی ارزانتری بدست آورد.

در حال حاضر کشور انگلستان با در اختیار داشتن 51 درصد از نیروگاههای فرا ساحلی نصب شده در جهان پیشتاز استفاده از این نوع انرژی باد است که این کشورتا سال 2020 یک چهارم برق مصرفی خود را از مزارع بادی فراساحلی تولید خواهد کرد.هزینه تمام شده این نیروگاهها برای انگلستان به طور متوسط 2 تا 2.2 میلیون دلار در هر مگاوات براورد شده است که با طول عمر متوسط 20 سال چشم انداز خوبی را برای این صنعت در اینده انگلستان رقم می زند.
دومین استفاده کننده بزرگ از مزارع بادی فراسحلی کشور دانمارک با 21 درصد از کل نیروگاههای فراساحلی جهان است . کشورهای دیگر نیز مانند هلند، بلژیک و حتی چین و ژاپن نیز در این زمینه در حال فعالیت هستند .
این توربین ها علی رغم اندازه بزرگتر خود نسبت به انواع زمینی ، اثرات مخرب کمتری در آلودگی صوتی محیط زندگی اطراف خود دارند.

امریکا نیز در راستای برنامه خود که می بایست تا سال 2030 بیش از 20 درصد از انرژی الکتریکی مصرفی خود را از انرژی باد تولید نماید ، قصد دارد در آینده از منابع عظیم فراساحلی خود استفاده نمایدبه طوری که 4 درصد از بیست درصدانرژی پیش بینی شده از مزارع بادی فراساحلی تهیه خواهد شد
در یکی از این طرحها منطقه ای کوچک نزدیکی سواحل ویرجینیا در اقیانوس ارام در نظر گرفته شده که به تنهایی پتانسیل تولید یک سوم کل برق امریکا راداراست.برق تولیدی در این منطقه توسط کابلهایی به نیویورک انتقال داده خواهد شد. مریلند نیز قصد دارد تا 3 سال اینده یک نیروگاه بادی فراساحلی در 20مایلی سواحل اقیانوس ارام بسازد
امریکا به طور کلی منابع بسیار عظیمی از انرژی باد را در دریاهای اطراف خود دارد به طوریکه با استفاده از مزارع بادی فراساحلی در اطراف امریکا میتوان معادل 9 برابر کل انرژی الکتریکی مصرفی امریکا را تولید نمود.اما در حال حاضر منابع زمینی از نظر اقتصادی به صرفه تر هستند.

چین نیز در این زمینه از سال 2009 شروع به ساخت اولین مزیرعه بادی فراساحلی خود کرد و تا سال 2010 تولید برق این نیروگاه آغاز شد. چین تا ماه مه سال 2012 دو مزرعه بادی فرا ساحلی را تکمیل کرده و در حال فعالیت هستند.این کشور قصد دارد تا سال 2015 بیش از 5000 مگاوات برق از نیروگاههای بادی فراساحلی تولید نماید.
کشور ژاپن نیز که پس از حادثه نیروگاه فوکوشیما بدنبال جایگزین کردن انرژیهای تجدید پذیر دیگر به جای انرژی هسته ایست در نظر دارد تا سال 2020 در فوکوشیما 140 توربین بادی با توان 1000 مگاوات را در منطق ابی اطراف ساحل نصب نماید. 2051 به میزان 7500 مگاوات برق از نیروگاه های بادی فراساحلی ثابت و 17500 مگاوات به صورت نیروگاههای بادی شناور تولید نماید.
فرانسه هم بدنبال سرمایه گذاری 4.5 میلیارد دلاری در سواحل اقیانوس ارام برای ساخت یک نیروگاه بادی فراساحلی با توان 1000 مگاواتی است.

منابع :
[External Link Removed for Guests]
Engilsh Wikipedia
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]