اکثر تاسیسات زمین گرمایی در غرب امریکا واقع شده اند و در انجا برق حاصل از زمین گرمایی چهارمین منبع تولید انرژی از روشهای تجدید پذیر بعد از برق ابی، زیست توده و انرژی باد است. مطالعات زمین شناسی نشان می دهد که منابع زمین گرمایی در 9 ایالت امریکا قادر به تامین 20 درصد کل برق مورد نیاز امریکا خواهد بود.
در حال حاضر بزرگترین میدان بخار خشک جهان در Geysers در 116 کیلیومتری شمال سانفرانسیسکو ، واقع شده است. این میدان در واقع اولین میدانی است که در سال 1960 برای اولین بار به روش طمین گرمایی برق تولید شد .و در حال حاضر با توان 1517 مگاوات و فاکتور بهره دهی 63 درصد فعالیت میکند.

هم اکنون امریکا با دارا بودن 30 درصد از ظرفیت زمین گرمایی فعال در جهان پیشرو تولید . استفاده از این نوع انرژی است و چشم اندازهای اینده در امریکا نیز در مسیر کشف میدانهای زمین گرمایی جدیدی است که بدون استفاده باقی مانده اند.با توجه به نرخ رشد فعلی توسعه انرژی زمین گرمایی در امریکا انتظار می رود این کشور در سال 2025 به رقم 15000 مگاوات دست پیدا کند.
در فرایند تولید انرژی زمین گرمایی سوخت چندانی مصرف نمی شود و هزینه های جانبی زیادی وجود ندارد. عمده هزینه ها مربوط به هزینه های متمرکز و پایه ای برای راه اندازی نیروگاه می شود، یه طوری که نیمی از هزینه راه اندازی یک نیروگاه زمین گرمایی به هزینه های ناشی از حفر چاه تعلق دارد.
مثلاً برای یک حفر چاه زمین گرمایی در نوادا با توان 4.5 مگاوات نیاز به سرمایه ای 10 میلیون دلاریست که این حفاری 20 درصد احتمال شکست دارد یعنی ممکن است چاه حفر شده بازدهی مطلوب را در آن عمق نداشته باشد.
به طور کلی هزینه مربوط به راه اندازی یک نیروگاه زمین گرمایی بسته به مکان و شرایط بین 2 تا 5 میلیون دلار در هر مگاوات براورد می شود، که با در نظر گرفتن ضریب بازدهی و طول عمر 30 ساله این نیروگاهها قیمت انرژی الکتریکی تولید شده آنها می تواند از 4 سنت تا 10 سنت در هر کیلو وات ساعت متغیر باشد.
منبع :
[External Link Removed for Guests]