ho3ein2000 نوشته شده: ↑پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۸, ۹:۰۴ ب.ظ
سلام
شیر برقی کینستر رو بصورت رو کار تست کنید
یک تکه شلنگ نازک آکواریوم به قسمتی که وصل میشود به ورودی کینستر
از یک نفر بخواهید سویچ رو باز کند در این لحظه وقتی داخل شلنگ فوت کنید باید
هوا بدون مقاومت وارد باک بنزین شود و در حالت بسته بودن سویچ هیچ هوایی
نباید رد بشود
سلام
ممنون از توضیحتون
حالا که بیشتر بررسی میکنم میبینم حرف شما درسته
اگه گازهای توی باک حبس بشه و نتونه بره توی موتور , و راهِ خروج از باک هم نداشته باشه کم کم فشار توی باک میره بالا و فشار میاره به بنزینِ توی باک و درنتیجه بنزین از لوله ای که به دربِ باک وصله بالا میره و سرریز میشه
.
البته این به شرطی هست که لوله ی ورودِ ینزین به باک , خیلی پایین رفته باشه توی باک و سرش زیر بنزین باشه
اگر سر این لوله بالاتر از سطح بنزین باشه پس امکان نداره بنزبن از درب باک بزنه بیرون
.
حالا مشخص میشه که طراحی این لوله چقدر مهم هست و باید درب باک یک سوپاپ اطمینان هم داشته باشه تا اگر فشار بخار بنزین خیلی بالا رفت و کانیستر هم مسدود شده , بخارها بتونه از سوپاپِ اطمینان خارج بشه و فشار افت کنه .
.
بنده 2 بار سوار تاکسی شدم و چند دقیقه یکبار بوی بنزین میومد توی اتاق .
مشخص بود که سیستم کانیستر نمیتونه بخارها رو بفرسته توی باک و بخارها از جایی مثل دریچه اطمینان میزد بیرون
.
.
بنده تا حالا تست نکردم که اگر توی شیلنگِ بخار بنزین که به شیر برقیِ کانیستر وصله فوت کنیم , آیا راحت میره توی باک یا شیر یکطرفه ای چیزی نصب شده سر راهش مثلاً توی حباب گیر ؟
.
اگر باک مستقیماً راه داشته باشه به شیر برقی کانیستر پس خرابی شیر کانیستر میتونه باعث حبس شدمِ بخارها توی باک و بالا رفتن فشار بشه
.
بنده برقِ شیر برقی کانیستر رو با ولتمتر چک کردم با موتور روشن .
هر 10 ثانیه یک بار , برق میگیره از ecu و شیر باز میشه و بخارها کشیده میشه توی منیفولد هوا و میره توی سیلندرها و میسوزه و مصرف میشه
پس یک راهِ تست کردنِ شیر برقی کانیستر , استفاده از ولتمتر هست
.
ممکنه ecu درست بهش برق بده ولی خود شیر خراب باشه و باز نشه
پس با جدا کردنِ شیلنگهاش و فوت کردنِ توی ورودیش با موتور روشن میشه مطمئن شد که چند ثانیه یکبار باز میشه و مشکلی نداره .
.
قطعه ای هم به نام حباب گیر هست که اون هم اگر معیوب باشه ممکنه بخار بنزین حبس بشه توی باک
.
حبابگیر یک سوپاپ اطمینان داره که اگر بخارهای بنزین نتونه بره برای موتور و حبس بشه توی باک و فشار بالا میره و چند دقیقه یک بار سوپاپ باز میشه و بخارها وارد هوا میشه