MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:melmdoost نوشته شده:سلام
خدمت["MOHAMMAD_ASEMOONI"]امروز رفتم تعمیرگاه و شمع هارو چک کردم
ولی هیچ اثری از دوده نبود.
مکانیک هم گفت شمعهات تمیزه مشکلی ازین بابت نداری. اگزوز هم تمیز کردم تا الان که اثری از دوده و سیاهی نیست.
در مورد دود سفید هم باید بگم که زود محو میشه و طبق فرمایش شما از بخار آبِ ناشی از سوختن بنزینه.
خوب جناب آسمانی الان باید چه چیزی رو چک کنم؟؟؟
سلام
اولاً که امیدوارم شما خودتون با چشم خودتون دیده باشین که شمعها دوده نزده بوده چون نمیشه 100% به حرف مکانیک اعتماد کرد چون ممکنه خودش اشتباه تشخیص بده
اگر واقعاً هیچ کدوم از شمعها دود زده نیست پس انجین مشکل مصرف زیاد نداره
بنابراین:
1- شما مقدار مصرف در 100KM رو اشتباه اندازه گرفتین و فکر کردین ماشینتون مصرفش بالاست
2- پمپ بنزین کم فروشی میکنه
باک ماشین ایراد داره یعنی یا نشتی داره یا بنزینِ خیلی زیادی بخار میشه و از باک فرار میکنه و هدر میره
علامت فرار بخار بنزین هم بوی بنزین داخل ماشین یا بیرون ماشین هست
ماشین استاندارد وقتی درب باکش رو باز کنین ( خصوصاً در گرماً ) مثل باز کردنِ دربِ نوشابه ی گازدار صدا میده ( فیسسسسس)
این صدا یعنی سیستم باک و دربِ باک و لوله های سوخت رسان و بازگشتِ سوخت اضافی همگی سالم هست و بخار نمیتونه فرار کنه .
خصوصاً بنزین یورو 4 و 5 که به شدت فرّار هست و یادمه پمپ بنزینیها نمیفروختند چون میگفتند پمپ بنزینهاشون مخصوص بنزین یورو 4 نیست و تبخیرش خیلی زیاده و ضرر میکنند
سلام مجدد.
خودم دیدم که شمعها دوده نزده. حتی بهش گفتم با این وجود یه برس هم به شمع هام بکش.
این که گفتین :علامت فرار بخار بنزین بوی بنزین داخل ماشین یا از بیرون ماشین هست .... منظورتون در حالت روشنه که سیکل گردش بنزین اتفاق میفته یا خاموش یا هر هر دو؟؟؟
امروز رفتم در باک رو باز کردم ولی خبری ازاینکه صدای خاصی بعد بازکردن درب باک بنزین بیاد، نبود!!! ولی تا باز کردم سریع بوی بخار بنزین زد بیرون.
اگه بخوام نشتی باک رو چک کنم چیکار باید بکنم؟؟؟ چون خودمم روی همین موضوع مشکوکم. ممکنه سوراخ ریزی تو باک یا لوله های انتقال سوخت وجود داشته باشه که به راحتی نشه دیدش!!! اونوقت در این مواقع چه کاری باید کرد و با توجه به فرار بودن و تبخیر سریع بنزین چطور باید متوجه نشتی از لوله ها یا باک شد؟؟؟