melmdoost نوشته شده:با سلام خدمت آقای آسمانی
من جدیدا به مشکلی برخوردم
رینگ ماشین من هم چپ و هم راست - داغ میشن به طوریکه وقتی دس میزنم بهشون دستم میسوزه.
اینم بگم که حدودا یکماه پیش لنت عوض گردم. وقتی لنت های قدیمی رو میخواستم در بیارم به یه چیز جالب برخوردم. اونم این بود که لنت بیرونی سمت چپ-سمت راننده فقط تموم شده بود ولی بقیه لنتها سالم بودن و حداقل 8 ماه کار می کردن!!!
البته هموم موقع هم داغ میکردا ولی من میکردم از جنس لنت باشه ولی با اینکه بازم عوضش کردم بازم رینگم داغ میشه وقتی که مسیر زیادی برم و زیاد ترمز بگیرم.
دیروز بردمش پیش تعمیرکار موضوع رو بهش گفتم اونم چرخا رو باز کرد و به من گفت برو ترمز بگیر ... من چند بار ترمز گرفتم و دیدم که سیلندرو حدود 2 سانت بیشتر از جاش بیرون اومد.( تازه فهمیدم ترمز خالی کردن یعنی چی!!!) مکانیک توشو روغن زد و بعدش با یه آچار و اهرم و با زور زیاد خیلی زیاد سعی کرد که سیلندرو برگردونه سرجاش.
دوبار اینکارو کردیم. من ازش پرسیدم مطمینی این کاری که داری میکنی درسته؟؟؟ باید با فشار زیاد بره تو؟؟ اونم گفت آره سیلندرات سفت شده و با اینکار از سفتی در میاد و داغ نمیشه.
خلاصه یکمی روغن کاری کردو چرخو بست
واسه رینگ راستی هم همین کارو کرد. البته رینگ راست بیشتر داغ میشه.
ولی امروز که سوار شدم بازم همچنان داغن رینگها.
دلیلش چی میتونه باشه؟؟!!!
سلام
همون لنتهایی که بیشتر ساییده میشه پیستونهاش مشکل داره و بعد از برداشتن پا از روی پدالِ ترمز , اون پیستونها برنمیگرده عقب و لنت چسبیده به دیسک میمونه و ساییده میشه و گرمای شدید هم تولید میکنه
باید پیستونها دقیق بررسی بشه
گردگیر پیستون نقش مهمی در سالم موندن پیستون داره
اگر گردگیرش صدمه ببینه یعنی سوراخ بشه یا پاره بشه باعث رسیدن ذرات شن به دیواره ی پیستون میشه که اگر ذرات شن گیر کنه در اونجا باعث سفت شدن پیستون میشه
موقع تعویض لنتها باید اول با مسواک نرم گرد و خاک و شن اطرافِ سر پیستون خوب تمیز بشه تا موقع فشار دادن پیشتون و داخل رفتنش ذرات شن نره زیر گردگیر پیستون و دردسر ساز بشه
شما باید روان بودن پبستونها رو تست کنین و پیستون معیوب رو تعمیر با عوض کنین
باید روی جک لنتهای یک سمت رو بردارین بردارین بعدش یک نفر خیلی آروم آروم پدال ترمز رو فشار بده و شما حرکتِ هر دو پیستون رو نگاه کنین
اونی که کمتر میاد بیرون مشکل داره یعنی گیر داره و روان نیست
مراقب باشین پیستونها در این آزمایش بیش از حد نیاد بیرون یعنی فقط به اندازه ی ضخامتِ آهنِ لنت به دیسک نزدیک بشه نه اینه اونقدر بیاد بیرون که پیستون بخوره به دیسک یعنی باید در 8 میلیمتری دیسک دیگه پدال رو فشار ندین
برای برگرداندن پیستونها به داخل از یک لنتِ کاملاً ساییده شده استفاده کنین و با پیچ گوشتی ضخیم به لنت فشار بیارین تا فشار به صورت یکنواخت به پیستون وارد بشه و برگردوندش داخل
هر پیستون یک کاسه نمد داره که نمیذاره گرد و خاک و شن برسه به دیواره های پیستون و یک اورینگ O-ring داره که نمیذاره روغن ترمز از کناره های پیستون بزنه بیرون
احتمالاً به دلیلی سفت شده و چسبیده به پیستون
شاید هم از اول در کارخونه بد ساخته شده
[External Link Removed for Guests]