MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:chahzool نوشته شده:سلام دوستان.رانا مدل 94 دارم از چند روزه چراغ چکش روشن میشه و ماشین ریپ میزنه.بردم نمایندگی دستگاه زد گفت از سنسور اکسیژن هست.ولی گفت ندارن و باید سفارش بدن تا یک هفته دیگه بیاد.سوال من اینه که با توجه به اینکه موتور رانا و 206 و بعضی پژو ها tu5 هست چرا باید این سنسور در نمایندگی نباشه؟و این که میگن بیشتر قطعات رانا و 206 اس دی به هم می خوره واقعیت داره؟
سلام
تقریباً هر سنسوری که فیش سنسور مپ ماشینتون بهش بخوره پس قابل نصب روی ماشینتون هست البته ممکنه شیلنگ مپِ ماشینتون ازش بزرگتر یا کوچکتر باشه که این مشکل با تغییر شیلنگ قابل حل هست
بنده سنسور مپِ یک جور هوندای 4 سیلندر مدلِ 2005 رو نصب کردم روی ماتیز 3 سیلندر مدلِ 2000
در مورد سنسورها بخصوص برای موتور tu5 باید بگم ecu های قدیمی بوش و جدید کروز باهم فرق دارن بیشتر در مورد سوکت ها و ولتاژ کاری و پالسهای ارسالی ولی سنسور اکسیژن زیاد مهم نیست چی باشه فقط سوکتش بخوره کافیه
ران و یا هر ماشین با موتور 16 سوپاب جفت میل سوپاب رو خواهشا دوگانه میکسر دار نکنید اگه زیادی مصرف بنزین کمرتون رو میشکنه مثلا موتور 1600 سی سی با مصرف متوسط 7 لیتر در صد کیلومتر خیلی براتون زور میاره از اتوبوس شرکت واحد و پیاده روی استفاده کنید و یا اینکه برید و یه تندر یا 206 اس دی دوگانه کارخونه ای که انژکتور و ecu مخصوص گاز دارن بخرید و نظام ماشین رو به هم نرزید