mohammad-ranjbar نوشته شده:masonhower نوشته شده:سلام دوست عزیز
پراید 131 تک سوز دارم
هفته ای دو بار روغن و آب رادیات و .. چک میکنم
صبح که کاپوت زدم بالا درب رادیات باز کردم حباب های قهوه ای رنگ روی آب داخل رادیات بود علت چی میتونه باشه به نظرتون ؟
این هم اضافه کنم نه از رادیات و نه از قمقمه آبی کم نشده است
با تشکر
سلام
فقط کافیه با دست حباب هارو لمس کنید یعنی بایه انگشت بردارید و با انگشت دیگه بمالید به هم
اگر دست زدین و حباب ها روغنی و چرب بود احتمال داره روغن وارد اب شده باشه و از واشر سرسیلندر یا یه جایی اب و روغن قاطی شدن و باید هرچه زودتر تعمیر بشه معمولا تو این حالت پشت درب رادیاتور و دهانه رادیاتور لجن قهوه ای ماننده تا حباب
اگر حباب خشک بود یعنی زنگاره و احتمال داره با باز کردن بخاری از بخاری وارد مدار شده باشه
ماشینتون بدون ضدیخ نبوده زمان تابستون ؟ برای احتمال زنگ زدن رادیاتور داخل بخاری
اگر روغن نیست زود زود ماشین رو یه مدت زیر نظر بگیرین و اگر امکان داشت روزی یه بار یکی از شهرا نزدیک برید برگردید تا اگر عیبی هست خودشو نشون بده و ترجیحا ابزار و سیم بکسل برای خرابی احتمالی داشته باشید و خیلی حواستون به امپرها باشه و روغن رو حدود 50کیلومتر چک کنید و تو روشنایی روز برید بهتر برای هر عیب احتمالی و حدود 5روز هر روز حدود 100 کیلومتر
چند دقیقه بعد از روشن موندن ماشین موقعی که ماشین حسابی کارکرد شلنگ های رفت و برگشت اب از موتور به رادیاتور رو ببینید زیادی سفت یا باد کرده نباید باشه
اگر زیادی سفت یا باد کرده بود از واشر سرسیلندر یا ... کمپرس رد میکنه (مخلوط بنزین و هوا موقت تراکم از یه جایی میره تو مسیر اب رادیاتور ) و باید تعمیر بشه زودتر تا خسارت بار نیاره
لطفا تست بفرمایید و اطلاع بدید
سلام دوست عزیز
اتفاقا تابستان که واتر پمپ و تسمه تایم را عوض کردم بدون ضد یخ بودش تا آخرای آبان که دادم کامل خالیش کردن و مخلوط آب رادیاتور و ضد یخ ریختن