amirgame نوشته شده:با عرض سلام
و با پوزش از جناب اسمانی که چند روزی بیشتر نیست عضو شدم و به همه سوالات تایپیک نظر میدم .
1- برای روغن کاری میتونید از روغن سیلیکنی یا ساده تر بگم روغن تردمیل استفاده کنید (روغنی که به تسمه تردمیل زده میشه )یا از روغن های پایه آلی یا همون سینیتیک استفاده کنید که پایه نفتی ندارند و البته از گریس نرم هم جزئی میتونید استفاده بکنید
2- اگر جای بست طوری هست که بشه سوراخ کرد از پیچ استفاده کنید یا از بست های کمربندی پلاستسکی جنس خوی و با پهنای مناسب حداقل 4میلیمتر که باید باز دوتا سوراخ بزنید فقط موقع سوراخ کاری مواضب بدنه رادیاتور باشید
3 - برای هرزگرد میتونید با احتیاط کامل از یک تکه سمباده اهن نرم اگر خش ها خیلی زیر نباشن 320 یا یکم زبر تر موقع روشن بودن بگیرین روی فولی در عرض چند دقیقه صاف میشه
فقط مواضب دست وانگشتا باشین که کار خیلی خطر ناکی هست یا بدین یه مکانیک انجام بده
به نظر من اگر خش ها زیاد عمیق نیست و احتمال خراب کردن تسمه نیست نیاز به هیچ کاری نداره
یا اینگه هرزگرد رو باز کنید هم به بلبرینگ اون گریس بزنید تا یه عمره تازه بگییره و هم بدین یه تراشکار خوب براتون صاف و صاف کنه هرزگرد رو تراشکار با حوصله میخواد
سلام دوست عزیز، خیلی لطف کردی راهنمایی کردی راجع به مواردی که گفتم
1- فقط یه چیز؛ برای هرز گردی که گفتی بدم تراشکار، مشکلی از لحاظ کم شدن عمق یا بهم ریختن تراز هرزگرد برای تسمه و فولیها پیش نمیاد؟!؟!؟البته یه مکانیک نشون دادم گفت نیازی به درست کردنش نیست ولی موقعی که ماشین روشنه یه صدای ریزی میده؛ من فکر میکردم بشه یه هرزگرد که سایزش مثل خودش باشه پیدا کرد!!!مشکل اینه که من سایزش رو نمیدونم از کجا بفهمم..... ولی راهه خوبیه به نظرم که شما گفتین، ولی نمیتونم ریسک کنم چون اگه گیر کنم براش خرج میندازه رو دستم....
2- یه عکسِ بهتر از سرِ بستِ رادیاتم میذارم شاید راه بهتری به نظرتون رسید، بستی که گفتی بد نیست، ولی سر رادیات یه مقدار بد جوره جاش ممکنه توی حرکت و دست انداز در بره، ولی از یونولیت 100٪ بهتره ....یه عکس میذارم تا فردا براتون