mohammad-ranjbar نوشته شده:دوست عزیز در واقع اون خاصیتی که شما از اتانول تجربه کردین (افزایش اکتان سوخت و عدم خودسوزی موتور) همون چیزی هست که باید بنزین به خصوص بنزین سوپر داشته باشه
اضافه کردن اتانول (95 درصد)در حد 10 درصد بسیار تاثیر گذار توی کیفیت سوخت هست
لطفا بفرمایید چه نوع اتانول (صنعتی یا طبی ) و در چه میزان استفاده کردید
اتانول سفید که داروخانه ها موجود هست و در حدود 18 لیتر بنزین به مقدار یک بطری 700cc
اینو میدونم که شتاب رو بیشتر میکنه برا همین استفاده کردم ولی نمیشه همیشه استفاده کرد چون به راحتی تو دسترس نیست و هر دارو خانه ای هم نمیده .
از نیترو هم در مسابقات استفاده میکنن که اون ماشین سیستمش دست کاری شده و حجم خورده که با نیترو میشه ب مقداری مخلوط استفاده کرد اما ماشین های شخصی موتور در اثر شتاب بالا به مشکل میخوره
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk[/quote]
ممنون از پاسخ های و همفکری های سریع و کامل دوستان
استفاده از گاز نیتروژن اکسید NOS توی ماشین های توربو به دو علت انجلم میشه یکی خنک کردن سریع موتور در مواقع فشار و ازاد کردن اکسیژن
گاز نیتروژن اکسید با پاشش به داخل منیفولد هوا و داغ شدن با یه واکنش گرما گیر باعث کاهش شدید دمای موتور و ازاد کردن مولکول گاز اکسیژن میشه که برای احتراق قوی و افزایش راندمان موتور حیاتی هست
از گاز نیتروژن برای خودرو های معمولی هم میشه استفاده کرد ولی استفاده زیاد باعث فشار به موتور و فرسوده شدن خیلی زود اون میشه
توی این فکرم که با استفاده از یه سیستم اتانول رو به صورت لحظه ای توی منیفویلد تزریق کنید تا باعث افزایش راندمان و شتاب بشه
به نظر دوستان امکان داره از گازوئیل هم برای این کار استفاده کرد البته باید بخار بشه بعد به منییفولد برسه
لطفادوستان راهنمایی کنند[/quote]
میتونی از مسیر هوا که به منیفولد میره مانند گاز های دستی استفاده کنی
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk