نظر سنجی!!!
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1358 بار
Re: نظر سنجی!!!
با سلام
بریم رای بدیم که چی بشه از همین الان دارن به جای ارئه برنامه دارن همدیگرو تیکه پاره میکنن پایداری ها که از همه ناپایدار ترن چندتا با هم میان ائتلاف تشکیل میدن بعد همشون با هم میان کاندید میشن با تخریب رقیب میخوان برای خودشون رای جمع کنن درسته به جان خودم از هر کدوم از این کسانی که کاندید شدن از به اصطلاح اصلاح طلب تا کارگزار تا اصولگرا اگه بری پرسی الان برنامه شما برای اقتصاد بهم ریخته مملکت چیه طرح یارانه ها رو می خوای چی کار کنی چه برنامه ای برای کنترل تورم داری همشون یه جواب کلی بهت میدن هیچ کدومشون یه برنامه عملی و منسجم ندارن هیچ کدومشون اصلا" برنامه ندارن این همه نامزد همشونم میگن احساس تکلیف کردیم یکی نیست بره بهشون بگه اگه احساس تکلیف کردی آیا از بس این تکلیف هم بر میای
بریم رای بدیم که چی بشه از همین الان دارن به جای ارئه برنامه دارن همدیگرو تیکه پاره میکنن پایداری ها که از همه ناپایدار ترن چندتا با هم میان ائتلاف تشکیل میدن بعد همشون با هم میان کاندید میشن با تخریب رقیب میخوان برای خودشون رای جمع کنن درسته به جان خودم از هر کدوم از این کسانی که کاندید شدن از به اصطلاح اصلاح طلب تا کارگزار تا اصولگرا اگه بری پرسی الان برنامه شما برای اقتصاد بهم ریخته مملکت چیه طرح یارانه ها رو می خوای چی کار کنی چه برنامه ای برای کنترل تورم داری همشون یه جواب کلی بهت میدن هیچ کدومشون یه برنامه عملی و منسجم ندارن هیچ کدومشون اصلا" برنامه ندارن این همه نامزد همشونم میگن احساس تکلیف کردیم یکی نیست بره بهشون بگه اگه احساس تکلیف کردی آیا از بس این تکلیف هم بر میای
چه خوب خوند حرف دلمو
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 171 بار
بچه ها ببینید من رای میدم ولی سفید متاسفانه دشمن ما فکر میکنه دولت همون نظامه در حالی که نظام ما با دولت زمین تا اسمان فزق ممیکنه این باید حفظ بشه بین مردم من میرم با قدرت هم همه را دعوت به رای دادان میکنم ولی اینو میگم اگه کسی را میشناسید که واقعا فارغ از درگیرهای سیاسی شد رای بدین بهش ولی نه دیدین فقط داره هی میکوبه از اون برای ما نماینده در نمیاد حتی اگر داماد رهبر باشه ولی من به جز یه نفر اون هم محسن رضایی اگر اونهم ببینم چه طور داره برای 4سال اینده برنامه ریزی کرده باشه اگر بتونه نظرمم را جلب کنه رای سفید نمیدموگرنه همه کاندیداها از نظر من سوخته به حساب میان
- سپاسهای ارسالی: 1374 بار
- سپاسهای دریافتی: 2546 بار
توی انتخاباتی که من ازالان می بینم همه چیز هست الا مردم این انتخابات انتخاب قدرت است و هر حزبی برای حزب مخالف شاخ وشونه می کشه و از تمام ظرفیتهای موجود برای خراب کردن رقیب استفاده میکند وانگار تنها چیزی که برایشان مهم است رسیدن بر مسند قدرت است و مردم هم هیچ اهمیتی در دیدگاه انها ندارند اسیر احساسات شدن باعث بروی کار امدن افراد نالایقی می شود که چوب نالایقی انها فقط فقط بر تن خودمان می نشیند اینکه امروز من رای بدهم ولو سفید تائید کار های ناپخته ی یک عده افراد معلوم الحالی است که گره زندگی را هر روز بر ماتنگ تر وتنگ تر میکنند
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
- سپاسهای ارسالی: 206 بار
- سپاسهای دریافتی: 490 بار
jhan2010 نوشته شده:توی انتخاباتی که من ازالان می بینم همه چیز هست الا مردم این انتخابات انتخاب قدرت است و هر حزبی برای حزب مخالف شاخ وشونه می کشه و از تمام ظرفیتهای موجود برای خراب کردن رقیب استفاده میکند وانگار تنها چیزی که برایشان مهم است رسیدن بر مسند قدرت است و مردم هم هیچ اهمیتی در دیدگاه انها ندارند اسیر احساسات شدن باعث بروی کار امدن افراد نالایقی می شود که چوب نالایقی انها فقط فقط بر تن خودمان می نشیند اینکه امروز من رای بدهم ولو سفید تائید کار های ناپخته ی یک عده افراد معلوم الحالی است که گره زندگی را هر روز بر ماتنگ تر وتنگ تر میکنند
جنابjhan2010
به نظرشما با رأی( سفیــــد )کار ناپخته ی کدوم افراد معلوم الحال تأیید شده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست...!پسته و بادام هم مغز دارند...!برای انسان بودن باید شعور داشت...!!!!
-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
به نظر من این بحثها فایده ای نخواهد داشت چون دیدگاه دو گروه نسبت به اهمیت انتخابات با هم متفاوت است و تغییر دیدگاه افراد چیزی نیست که به سادگی انجام شود پس از خدا میخواهم که همه ما را در اتخاذ تصمیم صحیح و به موقع یاری کند چرا که از تک تک کارامون مورد بازخواست قرار خواهیم گرفت.
a.m 76 نوشته شده:jhan2010 نوشته شده:توی انتخاباتی که من ازالان می بینم همه چیز هست الا مردم این انتخابات انتخاب قدرت است و هر حزبی برای حزب مخالف شاخ وشونه می کشه و از تمام ظرفیتهای موجود برای خراب کردن رقیب استفاده میکند وانگار تنها چیزی که برایشان مهم است رسیدن بر مسند قدرت است و مردم هم هیچ اهمیتی در دیدگاه انها ندارند اسیر احساسات شدن باعث بروی کار امدن افراد نالایقی می شود که چوب نالایقی انها فقط فقط بر تن خودمان می نشیند اینکه امروز من رای بدهم ولو سفید تائید کار های ناپخته ی یک عده افراد معلوم الحالی است که گره زندگی را هر روز بر ماتنگ تر وتنگ تر میکنند
جنابjhan2010
به نظرشما با رأی( سفیــــد )کار ناپخته ی کدوم افراد معلوم الحال تأیید شده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
همان افرادی که با مدیریت اشتباه کار این مملکت به اینجا رسوندن شما اسیر احساسات میهنی خود هستید من ان را تحسین میکنم اما دوست من همیشه به یاد داشته باش ((( لطف مکرر حق مسلم شود ))) حمایت بی چون چرا و همیشگی مردم باعث شده انها نسبت به مردم و وظایفشان خیال بد کنند
- سپاسهای ارسالی: 1282 بار
- سپاسهای دریافتی: 1825 بار
من رای خواهم داد ، چون اگر رای هم ندهم چیزی درست نخواهد شد. (از ماست که بر ماست)
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
الا ایها الحال من از همه دوستان عذرخواهی میکنم و امیدوارم از نوشته های من برداشت بد یا خدای نکرده انگ ضد انقلاب به بنده نزنند حرف های بنده را پای فشارهای شدیدی بگذارید که تاب و توان را از من گرفته و هرچه فریاد میزنم صدایم کمتر شنیده می شود کم نیستند افرادی چون من ،من از نا برابری ها و نا عدالتی ها به تنگ امدم نه از انقلاب و رهبرم به امید سربلندی ایران و ایرانی انشااله
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6698 بار
- سپاسهای دریافتی: 12083 بار
- تماس:
, اگر رای هم بدی چیزی درست نمیشه ! حداقل اینه که خودتو قاطی این مسخره بازی ها و دروغ و ... نکردی !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
من رای خواهم داد ، چون اگر رای هم ندهم چیزی درست نخواهد شد.
یکی از مشکلات کشور ما همین است، در این کشور اکثریت افراد حتی اونها که ادعای اصولگرایی دارند در حقیقت به اصول تا آنجا پایبند هستد که منافعشان را تامین کند !
قضیه روشن است. آبرو جمهوری اسلامی دست شورای نگهبان است، یا به بادش می دهد یا حفظش می کند.
از این حرف سو برداشت نکنید، اونها که سرشان در سیاست باشد خوب معنیش را می فهمند. البته این یک روی قضیه است و یک رویش هم احمدی نژاد که نشان بدهد دنبال منافع است یا دنبال اصولی که تو این 8 سال ازش حرف می زد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 1282 بار
- سپاسهای دریافتی: 1825 بار
Mohammad 1985 نوشته شده: , اگر رای هم بدی چیزی درست نمیشه ! حداقل اینه که خودتو قاطی این مسخره بازی ها و دروغ و ... نکردی !
رای دادن حتی در اصول دیپلماسی غربی یک حق برای شهروندان محسوب میشه خب حالا اگه کسی بخواد از حق خودش بگذره اون بحثش جداست ... !
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ
سوره مبارکه البقرة
سوره مبارکه البقرة
- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
m-sajedy نوشته شده:Mohammad 1985 نوشته شده: , اگر رای هم بدی چیزی درست نمیشه ! حداقل اینه که خودتو قاطی این مسخره بازی ها و دروغ و ... نکردی !
رای دادن حتی در اصول دیپلماسی غربی یک حق برای شهروندان محسوب میشه خب حالا اگه کسی بخواد از حق خودش بگذره اون بحثش جداست ... !
حتی در اصول دیپلماسی غربی ؟ اصول دیپلماسی از کجا اومده که ما خبر نداشتیم ؟!
انتخابات یک وسیله هست که متاسفانه در کشور ما تبدیل شده برای صرفا به یک هدف. هدف ما شرکت در انتخابات نیست بلکه انتخاب گزینه ی صحیح انتخاباتیست .
در روح و جان من میمانی ای وطن