نودالیت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل با خوراک ماکارونی

پست توسط nunu_khm »

نودالیت گوشت 3 بسته- قارچ 4 عدد -گوشت چرخکده به میزان لازم- فلفل دلمه ای کمی -ذرت کمی -رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه : گوشت چرخکده را تفت میدهیم و قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت را با هم مخلوط کرده و رب را اضافه می کنیم . نودل ها را با آب جوش 4 دقیقه می جوشانیم و آبکش میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم . نوش جان

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل نخود فرنگی

پست توسط nunu_khm »

نودالیت با سس گوجه فرنگی 2 بسته- نخود فرنگی مقداری- رب گوجه فرنگی 2 قاشق -گوجه فرنگی 2 عدد - آب مرغ 1 لیوان

نخود فرنگی هارا در آب مرغ پخته و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و نودلها را میریزیم تا نرم شود و آب مرغ کشیده شود و مانند سس شود و در آخر گوجه ها را میریزیم و کمی بپزد . آمادست

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل با پنیر پیتزا

پست توسط nunu_khm »

نودالیت سبزیجات 2 بسته
پنیر پیتزا قدری
نمک و فلفل و آویشن قدری


نودالیت ها را آبکش کرده و در ظرف میریزیم و نمک و فلفل و آویشن را اضافه میکنیم و پنیر پیتزا را روی نودلها میپاشیم و 1 دقیقه در ماکروفر میگداریم و میتوانید با سس قرمز سرو کنید

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل با میگو و قارچ

پست توسط nunu_khm »

نودالیت ۲ بسته قارچ اسلایس شده ۱۰۰ گرم میگو نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم کرفس ۱ ساقه ۲ برش جعفری یا گشنیز ... :چند ساقه زیتون سبز یا سیاه 4 عدد قارچ ریز دکمه ای ۲ عدد سیخچوبی ۲ عدد فلف سیاه :(گرانول) یک دوم قاشق چایخوری حدود یک لیتر آب در قبلمه کوچکی ریخته و ۱۰ دقیقه برشهای ساقه کرفس را در آن بجوشانید تا کمی نرم شود .( اما نباید زیاد پخته شود) و سپس از آب جوش خارج کنید . حال چاشنی نودل قارچ میگو و نودل را بترتیب به آب در حال جوش اضافه و فقط ۳ دقیقه با حرارت متوسط آن را سرو کنید

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سوپ بال مرغ و نودل

پست توسط nunu_khm »

نودالیت سبزیجات 2 بسته- آب مرغ 3 لیوان -بال و گردن مرغ مقداری- نخود فرنگی

کمی طرز تهیه آب مرغ و بال مرغ و نخود فرنگی را میگداریم تا کاملا بپزد و ادویه جات را اضافه میکنیم و در آخر نودل را اضافه میکنیم


[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سالاد نودل مخلوط

پست توسط nunu_khm »

نوالیت سبزیجات 1 بسته کلم بروکلی قدری تخم مرغ پخته 1 عدد خیار ورقه شده 1 عدد ... پیاز خورد شده 1 عدد کلم قرمز قدری تربچه خورد شده 5 عدد روغن زیتون مولیناری 2 قاشق

طرز تهیه :تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و نودالیت را جوشانده و آبکش کرده و به مواد اضافه میکنیم . سالادی جدید و خوشمزه و خوش رنگ

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودالیت مرغ و سبزیجات

پست توسط nunu_khm »

نودالیت سبزیجات 6 بسته
فلفل دلمه ای 2 عدد
جوانه ماش 150 گرم
پیازچه 300 گرم
کلم پیچ 1 عدد متوسط
کلم بروکلی 250 گرم
قارچ نیم کیلو
هویج متوسط 4 عدد
سینه مرغ 1/5 کیلو
سس باربی کیو 1 پیمانه
شکر 4 ق غ
سویا سوس رقیق 1/2 پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
نمک و فلفل ب میزان لازم
کنجد به میزان لازم


چگونگی تهیه
سبزیجات مورد نظر را خرد کرده و با هم تفت می دهیم و وقتی که مکی نرم شد و آبش خشک شد سس بارب کیو و سس سویا را به آن اضافه کرده و مرغی که قبلا تفت داده شده و سرخ شده را به آن اضافه کنید و بعد شکر را به میزان لازم اضافه کرده و حدود 5 دقیقه دوباره تفت می دهیم و بعد ار اینکه سرو کردیم کنجد ها را روی غذا می پاشیم


[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

مرغ با روغن زیتون الیت

پست توسط nunu_khm »

مرغ 1 عدد
پیاز خلال شده 4 عدد
سیر کوبیده 2 عدد
آب لیمو 3 قاشق غذا خوری
روغن زیتون الیت 3 قاشق غذا خوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل و زردچوبه یک قاشق چایخوری
آب یک پیمانه
عصاره زعفران الیت 1/2قاشق چایخوری

طرز تهیه: مرغ را به تکه های کوچک خرد کرده و در ظرف گود بریزید .پیاز خلال شده ،سیر کوبیده ، آب لیمو ، روغن زیتون ، دارچین ، نمک ، فلفل و زردچوبه را نیز به آن اضافه کرده و ظرف را به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید. بعد از 3 ساعت مواد را به همراه 1 پیمانه آب و عصاره زعفران با حرارت ملایم به مدت 2 ساعت بپزید. مرغ آماده شده را می توانید با نان یا برنج سفید میل کنید.


[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل با سویا و فلفل

پست توسط nunu_khm »

نودالیت سبزیجات3 بسته
سویا 130 گرم
فلفل دلمه ای2 عدد متوسط
فلفل سبز قلمی6 عدد
قارچ6 عدد
گوجه فرنگی2 عدد متوسط
پیاز2 عدد متوسط

در یک قابلمه مقداری آب جوش بیاورید و نودالیت سبزیجات را داخل آب جوش بریزید . چاشنی * طعم دهنده را داخل آب بریزید و نودالیت را بین 3 – 5 دقیقه بجوشانید بعد آبکش کنید و کنار بگذارید.سویای از قبل خیس خورده را آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آن چیده شود،1عدد گوجه فرنگی و پیاز را خرد کنید و داخل میکسر بریزید . وقتی گوجه و پیاز کاملا میکس شدند، سویا را به آن اضافه کنید و حدود دو تا سه دقیقه میکس کنید ، فقط در حدی که مواد با هم مخلوط شوند. مقداری روغن در تابه ای گرم کنید، مخلوط سویا را داخل آن بریزید و هم بزنید تا آب آن کشیده شود.فلفل دلمه ای و فلفل سبز قلمی را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه بریزید و هم بزنید قارچ را جداگانه با مقداری کره و آبلیمو تفت دهید و به مواد بالا اضافه کنید .مواد را کاملا با هم مخلوط کنید ولی توجه داشته باشید که مواد له نشوند .در این مرحله یک لیوان آب جوش داخل تابه بریزید و درب تابه را ببنید و حرارت را کاملا ملایم کنید .بگذارید به مدت 10 دقیقه مواد روی حرارت بمانند .یک عدد گوجه باقیمانده را فیله کنید ، بعد نگینی درشت خرد کنید . در آخر به مواد اضافه کنید و هم بزنید. این عمل هم از خشک شدن مایه جلوگیری می کند و هم باعث خوشرنگ شدن خوراک میشود . صبر کنید تا آب مایه چیده شود و بعد در صورت تمایل مقداری از مایه را برای تزئین روی غذا جدا کنید و نودالیا را داخل تابه بریزید و به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید. در این مرحله نمک و فلفل خوراک را اندازه کنید و حدود 5 دقیقه مواد را روی حرارت به آرامی هم بزنیدبعد از مخلوط شدن مواد ، خوراک آماده سرو است .


[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودالیت طلایی

پست توسط nunu_khm »

نودل طلایی
مواد لازم برای 4 نفر:

     : ۴ بسته
گوشت: 200 گرم
قارچ: 5-6 عدد
فلفل دلمه: 1عدد
پیاز: 2 عدد متوسط
رب: 3 قاشق غذا خوری
سیب زمینی: 1عدد
روغن زیتون: 3قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا ته ماهی تابه رو با کمی روغن چرب کرده و گوشت را در آن بریزید و پیاز و قارچ و فلفل دلمه خرد شده را به ترتیب به آن اضافه کنید و در ظرف را گذاشته، بگذارید به مدت 20 دقیقه در حرارت ملایم در بخار خودش پخته شود، سپس یک قاشق روغن به مواد اضافه کرده وپس از آن ادویه و رب گوجه فرنگی را افزوده و هم بزنید تا کمی سرخ شود.
سیب زمینی را از آب نمک خارج کرده و کف قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها را درآن بچینید و روی شعله قرار دهید تا کاملا سرخ شود، نودالیت ها را طبق درستور روی جلد آماده کنید لایه لایه درون ظرف ریخته غذای شما آماده سرو است.

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سالاد سبز نودل

پست توسط nunu_khm »

نودالیت سبزیجات: ۲ بسته
فلفل دلمه ای متوسط: ۲ عدد
زیتون بدون هسته : ۱۰۰ گرم
پیازچه : ۴ عدد
روغن زیتون : به میزان لازم
آبلیمو : به میزان لازم
کلم بنفش مقداری
ریحان در صورت دلخواه


ابتدا نودالیت را طبق دستور روی بسته بندی درست کرده و آبکش می کنیم تا سرد شود . فلفل دلمه ای پیازچه و کلم بنفش و زیتون را نیز ریز کرده در ظرف می ریزیم ُ. سپس نودالیت را به آن اضافه می کنیم .
روغن زیتون و آبلیمو را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم . سالاد ما حاضر است

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

مرغ بانودل و سس سویا

پست توسط nunu_khm »

• 1 بسته نودالیت مرغ
• 4 تکه سینه مرغ بدون استخوان
• نمک 1/4 قاشق چای خوری
• 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
• 1 قاشق غذا خوری شکر
• 2 قاشق غذاخوری سس سویا
• 2 قاشق غذاخوری سرکه
• 8/1 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
• 1 قاشق چای خوری روغن کنجد
• 1/4 فنجان نازک پیازچه

تهیه
مرغ را گریل کرده . مواد سس را با هم مخلوط . نودل را آبکش کرده . کنار هم میریزم . سس سویا را روی مواد میریزیم

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”