نودالیت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سالاد نودل مرغ

پست توسط nunu_khm »

• 1 بسته نودالیت مرغ
• 2 قاشق روغن زیتون
3• فنجان مرغ خرد شده
1• فنجان جوانه ماش
•فنجان 1 هویج، پوست کنده و رنده شده
4/1• فنجان گشنیز تازه خرد شده
3/1• فنجان خرد شده، بادام زمینی بو داده خشک بدون نمک

تهیه
تمامی مواد را با هم مخلوط کرده . نودل را آبکش کرده . مخلوط کرده . با روغن زیتون میل کنید .

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سالاد نودل مخلوط

پست توسط nunu_khm »

نودالیت سبزیجات 1 بسته
کلم بروکلی قدری
تخم مرغ پخته 1 عدد
خیار ورقه شده 1 عدد
پیاز خورد شده 1 عدد
کلم قرمز قدری
تربچه خورد شده 5 عدد
روغن زیتون 2 قاشق


طرز تهیه
تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و نودالیت را جوشانده و آبکش کرده و به مواد اضافه میکنیم .

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سالاد نودالیت و قارچ

پست توسط nunu_khm »

نودالیت سبزیجات 1 بسته
قارچ کنسروی اسلایس شده 1 پیمانه
خیار 1 عدد
فلفل دلمه ای رنگی 1عد
خیار شور1عدد
گوجه فرنگی 1عدد
هویج 1 عدد
نخود فرنگی 1سوم پیمانه
آبلیمو2قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
نمک فلفل به میزان دلخواه
عصاره سیر 1 ق چ

ابتدا تمامی سبزیجات شامل (خیار، خیار شور ، گوجه ، فلفلدلمه ای) را به صورت ژولین خورد کرده(ژولین یعنی به صورت نوارهای باریک) در ظرف ریخته نخود فرنگی و قارچ اسلایس شده را افزوده و هویج ریز رنده کرده و با مواد مخلوط می کنیم .
آب را در ظرف ریخته و بجوش می آوریم سپس نودالیت را در آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکشی کرده و با مواد بالا مخلوط می کنیم .
همه موارد را بخوبی مخلوط کرده و در ظرف مناسب ریخته و بروی آن سس ریخته و سرو می نمایی.
برای تهیه سس تمامی مواد وآبلیمو روغن زیتون و ادویه ها را بخوبی مخلوط کرده و بروی سالاد می ریزیم.
در صورت دلخواه می توان از سس فرانسوی هم استفاده نمود.
قارچ حتما باید کنسرو باشد(با آبلیمو، نمک ، آب حدودا 20 دقیقه بجوشد)

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل سبزیجات با مرغ و کلم

پست توسط nunu_khm »

نودالیت سبزیجات ( یا طعم دلخواه ) 2 بسته
پیاز متوسط ۱ عددنگینی شده
روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری
کلم بروکلی ( یا گل کلم سفید) ۱۵۰ گرم ، ریز خرد شده
مرغ ۱۵۰ گرم ، ریز خرد شده
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
۸۰۰ میلی لیتر آب ( یا معادل دستور طبخ روی بسته بندی نودل ) را در ظرفی ریخته تا به جوش آید به طور هم زمان در یک تابه حدود 5 دقیقه پیاز را روغن زیتون تفت داده تا طلایی روشن شود کلم بروکلی (یا گل کلم سفید ) ریز خرد شده را به آن اضافه و3 تا ۴دقیقه دیگر حرارت دهید حال مرغ خرد شده نمک و فلفل سیاه را اضافه و به حرارت دادن ادامه دهید تا طبخ کامل شود به طور هم زمان نودل و چاشنی مخصوص آن را به آب در حال جوش اضافه کرده و ۳ دقیقه بپزید و ب سس سبزیجات فوق اضافه کنید.معمولا زمانی که نودل پخته می شود اندکی آب دار خواهد بود بسته به ذائقه می توان نودل را با آب و یا به صورت آبکش شده به مواد فوق اضافه نمود.


[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
پست: 2755
تاریخ عضویت: چهارشنبه 18 بهمن 1385, 12:46 pm
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: مرغ بانودل و سس سویا

پست توسط Present »

  , ظاهرا علاقه خاصی به نودالیت دارید چون از اول تا آخر هر چی آشپزی بوده از این استفاده کردید . راستی اصلا نودالیت چی هست ؟ خوبه؟ خوشمزه است ؟ :grin: نه بریم برای خونه بسازیم بعدش ... :grin: بگو قیافت به آشپزی می خوره آخه :grin: :::P
از این چیزای من درآوردی امروزی مثل لازانیا و ... که نیست ؟ :grin:
یک تشکر جانانه هم می کن که با این انرژی دارید این بخش رو فعال می کنید .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

چیکن پارمیجانا

پست توسط nunu_khm »

سینه مرغ کوچک بدون استخوان : 4 عدد


آرد: نصف پیمانه

پنیر پارمسان: نصف پیمانه

نمک: یک قاشق چایخوری

ادویه همه کاره: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

نودالیت مرغ: 4 بسته

کره:2 قاشق غذاخوری

سیر خرد شده: 2 حبه

رب گوجه فرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری

شکر: یک چهارم قاشق چای‌خوری

خامه: یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به مقدار کافی

برگ ریحان: 6- 5 برگ

جعفری تازه خرد شده: یک تا دو قاشق چای‌خوری

کره: 2 قاشق چایخوری

پیازچه خرد شده: یک تا دو قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان و موتزارلا درشت رنده شده: مقداری

• ابتدا سینه‌‌های مرغ را تکه کنید سپس در مخلوط آرد بغلطانید.


• سیر را با سیر خردکن خرد کنید.

• کره را درون تابه‌ای آب کرده سپس سیر را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه آن را سرخ کنید.

• رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و شکر را به آن اضافه کرده هم بزنید، سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا ده دقیقه بپزد.

• خامه، جعفری و ریحان را به آن اضافه کرده هم بزنید تا 2 دقیقه دیگر نیز صبر کنید سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.

• روغن زیتون و کره را درون ظرف دیگری ‌آب کرده و مرغ‌ها را در آن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود.

•نودل را طبق دستور روی بسته با کمی روغن زیتون و نمک بپزید.

• کمی دیگر جعفری و پیازچه خرد کنید.

• وقتی مرغ‌ها سرخ شدند آن‌ها را از روی حرارت برداشته و تا داغ هستند روی آن‌ها پنیر موتزارلا و جعفری و پیازچه سرخ شده بریزید، در این فاصله اسپاگتی

را آبکش کنید.

• برای سرو در بشقاب: در یک ظرف بزرگتر ابتدا مقداری نودل بریزید روی آن سس گوجه و روی سس، پنیر پارمسان و ‌در کنار آن مرغ را بگذارید که روی آن

پنیرهای موتزارلاها در حال ذوب شدن هستند.
[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

خوراک مرغ با نودل

پست توسط nunu_khm »

مرغ پخته =150 گرم
پيازچه =دو قاشق غذاخوري
رب گوجه‌فرنگي= يك قاشق غذاخوري
نودالیت مرغ =يك بسته
نمك و فلفل= به ميزان لازم
آب مرغ =به ميزان لازم

طرز تهيه:
رب را به همراه پيازچه در روغن تفت مي‌‌دهيم سپس آب مرغ را به رب گوجه‌فرنگي اضافه مي‌‌كنيم. نمك و فلفل را افزوده، مرغ را به تكه‌هاي كوچك تقسيم مي‌‌كنيم و در سس مي‌‌ريزيم.
نودل را به همراه عصاره مخصوص خود در آب جوش ريخته پس از نرم شدن آبكش مي‌‌كنيم. نودل را در ظرف مورد نظر كشيده و سس آماده شده را روي آن مي‌‌ريزيم.

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سالاد رنگین کمان

پست توسط nunu_khm »

نودالیت سبزیجات 2 بسته
روغن زیتون مقداری
کدو مقداری
نخود فرنگی کمی
سینه مرغ مقداری
گوجه فرنگی کمی
بروکلی مقداری
قارچ کمی
سبزیجات معطر کمی
سس پرتقال

طرز تهیه
نودالیت را آبکش گرده و کدو و سینه مرغ پخته و خرد شده و قارچ و نخود فرنگی پخته را کمی تفت میدهیم سبزیجات معطر را خرد کرده و گوجه فرنگی را و روغن زیتون را در آخر به مواد اضافه میکنیم و با سس پرتقال سرو میکنیم . نوش جان


[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سالاد نودالیت کاهو

پست توسط nunu_khm »

نودالیت سبزیجات 1 بسته
میگو 5تا
لوبیا سبز مقداری
کاهو کمی
کلم بروکلی کمی

طرز تهیه
میگو را کاملا تفت دهید تا سرخ شود و به ترتیب لوبیا سبز و کلم بروکلی و سیر و ادویه را اضافه میکنیم . نودالیت را در 5 دقیقه آب جوشانده تا نرم شود و آبکش میکنیم و تمامی مواد را با هم مخلوط کرده میکنیم و سرو با روغن زیتون مولیناری . نوش جان


[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سالاد نودل با توفو

پست توسط nunu_khm »

سالاد نودل با توفو

1 قاشق روغن زیتون
1 بسته نودالیت سبزیجات
1 قاشق غذا خوری شکر
2 قاشق غذاخوری سس سویا
1 1/2 قاشق غذاخوری زنجبیل
2 قاشق چایخوری سیر چرخ شده
1 قاشق چای خوری رب
1/2 قاشق چای خوری نمک
1 فنجان فلفل قرمز
4 فنجان خرد شده کلم
1 فنجان خرد شده پیازچه
3 قاشق غذاخوری گشنیز

تهیه
تمامی مواد را با هم مخلوط کرده . نودل را در آب جوش ریخته . آبکش کرده . نوش جان

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سالاد نودل با توفو و بوک

پست توسط nunu_khm »

مواد لازم
• 1 بسته نودالیت سبزیجات
• 2 قاشق روغن زیتون
• کم سدیم 1/4 فنجان سس سویا
• 2 قاشق غذاخوری سرکه
• 1 قاشق چای خوری شکر
• 1 قاشق چای خوری روغن کنجد
• 1/2 قاشق چای خوری خرد شده فلفل قرمز
• 2 فنجان فلفل قرمز
• 5 فنجان ورقه بوک choy
• 1/2 توفو
• 3 حبه سیر
• 1/2 فنجان نازک ورقه شده پیازچه
• 3 قاشق غذاخوری گشنیز

تهیه
تمامی مواد را با هم مخلوط کرده . نودل را با 2 لیوان آب جوش آبکش کرده و بعد از اماده شدن با مواد دیگر مخلوط و نوش جان کنید

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سالاد نودل با مرغ

پست توسط nunu_khm »

مواد لازم

•1 بسته نودالیت سبزیجات
• 2 قاشق روغن زیتون
• 1 تیکه مرغ بو داده
• 2 قاشق غذا خوری کره
• 1/2 پیمانه بادام
• 1/4 فنجان دانه کنجد
• 1/3 فنجان روغن
• 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد
• 1/2 پیمانه سرکه
• 1/4 فنجان شکر
• 1/4 فنجان سس سویا
• 1/2 قاشق چای خوری فلفل
• 1 دسته کاهو،
• 5 پیاز سبز، قطعه قطعه
• مواد اختیاری: پرتقال: 1 فنجان قارچ ورقه شده 1/2 فنجان ورقه کرفس

تهیه
تمامی مواد را با هم مخلوط کرده . مرغ را پخته . تکه تکه میکنیم . مخلوط کرده . نودالیت را با 2 لیوان آب جوشانده . آبکش میکنیم . مخلوط میکنیم . با روغن زیتون سرو کنید .
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”