نودالیت
مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت
-
- پست: 84
- تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
سالاد نودل با مرغ و سس بادام زمینی
• 1 بسته نودالیت مرغ
2 قاشق روغن زیتون
• 1 هویج، پوست کنده
• 1/3 پیمانه کره بادام زمینی
• 1 قاشق غذا خوری زنجبیل پوست کنده تازه خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری سس سویا
• 2 قاشق غذاخوری عسل
• 1 تا 2 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
• 1 سیر
• 1 تکه سینه مرغ ب
• 6 قاشق غذاخوری ورقه شده پیاز
تهیه
تمامی مواد را با هم مخلوط کرده . نودالیت را در آخر آبکش کرده و مخلوط کرده . نوش جان
[External Link Removed for Guests] سالاد نودل با مرغ و سس بادام
2 قاشق روغن زیتون
• 1 هویج، پوست کنده
• 1/3 پیمانه کره بادام زمینی
• 1 قاشق غذا خوری زنجبیل پوست کنده تازه خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری سس سویا
• 2 قاشق غذاخوری عسل
• 1 تا 2 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
• 1 سیر
• 1 تکه سینه مرغ ب
• 6 قاشق غذاخوری ورقه شده پیاز
تهیه
تمامی مواد را با هم مخلوط کرده . نودالیت را در آخر آبکش کرده و مخلوط کرده . نوش جان
[External Link Removed for Guests] سالاد نودل با مرغ و سس بادام
-
- پست: 84
- تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
سالاد نودل با مرغ و گیاهان
• 2 قاشق روغن زیتون
• 1 بسته نودالیت مرغ
• 4/3 فنجان عصاره گریپ فروت تازه
• 2 حبه سیر بزرگ
• 2 قاشق غذا خوری شکر
• 1/4 فنجان به همراه 1 قاشق غذاخوری سس ماهی
• 1/2 فنجان کلم
•1/2 مرغ پخته شده
• 1/2 فنجان گشنیز خرد شده
• نعناع خرد شده 1/4 فنجان
تهیه
کلیه مواد را با هم مخلوط کرده . نودل را جوشانده و آبکش کرده و اضافه میکنیم . نوش جان
[External Link Removed for Guests]
• 1 بسته نودالیت مرغ
• 4/3 فنجان عصاره گریپ فروت تازه
• 2 حبه سیر بزرگ
• 2 قاشق غذا خوری شکر
• 1/4 فنجان به همراه 1 قاشق غذاخوری سس ماهی
• 1/2 فنجان کلم
•1/2 مرغ پخته شده
• 1/2 فنجان گشنیز خرد شده
• نعناع خرد شده 1/4 فنجان
تهیه
کلیه مواد را با هم مخلوط کرده . نودل را جوشانده و آبکش کرده و اضافه میکنیم . نوش جان
[External Link Removed for Guests]
-
- پست: 84
- تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
سالادنودل ماهی یا مرغ
نودالیت سبزیجات 2 بسته
ماهی دودی چند تکه
زیتون چند تا
خیارشو ر کمی
سبزیجات معطر مقداری
ذرت کمی
چاشنی مخصوص نودل
ماهی را می پزیم و ریز خورد می کنیم و زیتون و خیار شور و سبزیجات را با هم مخلوط کرده ونودل ها را 4 دقیقه در آب جوش می ریزیم و بعد آبکش میکنیم و تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و در آخر پاشنی مخصوص را می ریزیم و به دلخواه تزئین میکنیم
[External Link Removed for Guests]
ماهی دودی چند تکه
زیتون چند تا
خیارشو ر کمی
سبزیجات معطر مقداری
ذرت کمی
چاشنی مخصوص نودل
ماهی را می پزیم و ریز خورد می کنیم و زیتون و خیار شور و سبزیجات را با هم مخلوط کرده ونودل ها را 4 دقیقه در آب جوش می ریزیم و بعد آبکش میکنیم و تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و در آخر پاشنی مخصوص را می ریزیم و به دلخواه تزئین میکنیم
[External Link Removed for Guests]
-
- پست: 84
- تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
سوپ پیاز با آویشن
• 1 بسته سوپ مرغ الیت • 1 قاشق چای خوری روغن زیتون • 1 فنجان قطعه قطعه شده پیاز • 4 فنجان پیاز • 2 قاشق غذا خوری برگ آویشن • 2 قاشق چای خوری سرکه • 1/2 قاشق چای خوری تازه فلفل سیاه • 4 فنجان برش باگت، • 1 بسته پنير سوئيسي مواد را با هم مخلوط کرده . سوپ مرغ الیت را با 2 لیوان آب مخلوط کرده . 30 دقیقه بعد آمادست . [External Link Removed for Guests]
-
- پست: 84
- تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
سوپ مرغ با نودل
• 1 بسته نودالیت سبزیجات • 8 فنجان • 2 قاشق غذاخوری روغن • • 1 هویج خرد • 1 فنجان نازک شده کلم • 2 حبه سیر، خرد یا له شده • 1 قاشق چای خوری پوست کنده و رنده شده زنجبیل تازه • 2 بسته سوپ مرغ الیت • سس سویا را به • 4 تکه سینه مرغ را در قابلمه ای بجوش می آوریم و سوپ الیت را اضافه کرده و در ماهیتابه ای جدا تا زمانی که آب بجوش بیاد کلم و هویج و سیر و زنجبیل را تفت می دهیم و به قابلمه اضافه میکنیم و وقتی تمامی مواد پخته شد در آخر نودالیت را اضافه کرده و وقتی کاملا پخته شد سرو میکنیم . [External Link Removed for Guests]
-
- پست: 84
- تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
سوپ مرغ کلاسیک با نودل
•1 بسته نودالیت
بسته سوپ مرغ الیت
• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1 سینه مرغ بدون استخوان
• 1 عدد ران مرغ
• 1/2 قاشق چای خوری، فلفل
• 2 فنجان پیاز خرد
• 1 فنجان هویج خرد
• 2/1 فنجان برش
• 1 قاشق غذاخوری سیر تازه خرد
• 3 فنجان جعفری
• 3فنجان آویشن
• 1 تکه
• 1 فنجان سرکه
. 1. روغن را درقابلمه ریخته و سینه مرغ و ران مرغ را تفت میدهیم و بعد میپزیم
. 2.پیاز و هویج و کرفس و در قابلمه با مرغ غا تفت میدهیم .
. 3. سرکه و آب را مخلوط میکنیم و میگذاریم کاملا بپزد .
. 4. نودل را اضافه کرده و فلفل و نمک و رزماری را اضافه کرده
مواد را با هم مخلوط کرده تا کاملا بپزد و در کاسه ها جداگانه میریزم .
[External Link Removed for Guests]
بسته سوپ مرغ الیت
• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1 سینه مرغ بدون استخوان
• 1 عدد ران مرغ
• 1/2 قاشق چای خوری، فلفل
• 2 فنجان پیاز خرد
• 1 فنجان هویج خرد
• 2/1 فنجان برش
• 1 قاشق غذاخوری سیر تازه خرد
• 3 فنجان جعفری
• 3فنجان آویشن
• 1 تکه
• 1 فنجان سرکه
. 1. روغن را درقابلمه ریخته و سینه مرغ و ران مرغ را تفت میدهیم و بعد میپزیم
. 2.پیاز و هویج و کرفس و در قابلمه با مرغ غا تفت میدهیم .
. 3. سرکه و آب را مخلوط میکنیم و میگذاریم کاملا بپزد .
. 4. نودل را اضافه کرده و فلفل و نمک و رزماری را اضافه کرده
مواد را با هم مخلوط کرده تا کاملا بپزد و در کاسه ها جداگانه میریزم .
[External Link Removed for Guests]
-
- پست: 84
- تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
سوپ نودل با گوشت گاو
• 1 بسته نودالیت گوشت • 1 بسته سوپ مرغ الیت • 1 کیلو گوشت چرخ • 1 بطری • 1 بسته مخلوط سبزیجات معطر چرخ کرده را گرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم . بعد سبزی و آب و سوپ الیت که با 2 لیوان آب مخلوط شده را اضافه میکنیم . در آخر نودالیت را اضافه کرده . نوش جان [External Link Removed for Guests]
-
- پست: 84
- تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
سوپ نودل و سبزیجات
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]یک هویج متوسط، پوست
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]یک بسته 220 گرمی نودالیت
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]6 فنجان عصاره سبزیجات (3 تا بسته 10 گرمی را با 6 ل آب مخلوط کنید)
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]¼ فنجان سویا
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]یک قاشق چایخوری شکر
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]2 ساقه کرفس، ریز و مورب خرد
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]100 گرم قارچ صدفی تازه، ساقه را جدا کرده و کلاهک قارچ ورقه
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]150 گرم قارچ شیتاکی، ساقه را جدا کرده و کلاهک قارچ ورقه
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]150 گرم دانه نخود فرنگی، تمیز شده و ریز خرد
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]دو سوم فنجان کلم چینی، باریک رشته
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]یک فنجان جوانه لوبیا
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]یک سوم فنجان برگ
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]2 عدد فلفل چیلی قرمز بزرگ، باریک و مورب حلقه
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]دستور:
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]به وسیله یک پوست کن سبزیجات را به صورت نوارهای باریک از طول ببرید.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]برش ها را به شکل رشته های ریز خرد کرده و کنار بگذارید.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]نودالیت سبزیجات را در یک صافی ریخته و زیر آب داغ خوب شسته و بگذارید تا آبشان برود.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]عصاره سبزیجات را در یک قابلمه چدنی بزرگ بجوشانید.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]سویا سس، شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید. حرارت را کم کرده، نودل های آبکش شده و کرفس را افزوده و به مدت یک دقیقه بجوشانید.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]هویج هایی که کنار گذاشته بودید همراه با قارچ، نخود فرنگی و کلم را داخل ظرف بریزید و یک دقیقه دیگر آرام به جوشاندن ادامه دهید تا زمانیکه نودل ها کمی نرم شوند.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]سوپ را با ملاقه داخل کاسه ها بریزید.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]های لوبیا، نعناع و فلفل چیلی در کاسه ای جداگانه در کنار سوپ سرو [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][External Link Removed for Guests] [HIGHLIGHT=#f5f5f5]سوپ نودل و سبزیجات [HIGHLIGHT=#f5f5f5]
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]یک بسته 220 گرمی نودالیت
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]6 فنجان عصاره سبزیجات (3 تا بسته 10 گرمی را با 6 ل آب مخلوط کنید)
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]¼ فنجان سویا
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]یک قاشق چایخوری شکر
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]2 ساقه کرفس، ریز و مورب خرد
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]100 گرم قارچ صدفی تازه، ساقه را جدا کرده و کلاهک قارچ ورقه
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]150 گرم قارچ شیتاکی، ساقه را جدا کرده و کلاهک قارچ ورقه
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]150 گرم دانه نخود فرنگی، تمیز شده و ریز خرد
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]دو سوم فنجان کلم چینی، باریک رشته
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]یک فنجان جوانه لوبیا
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]یک سوم فنجان برگ
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]2 عدد فلفل چیلی قرمز بزرگ، باریک و مورب حلقه
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]دستور:
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]به وسیله یک پوست کن سبزیجات را به صورت نوارهای باریک از طول ببرید.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]برش ها را به شکل رشته های ریز خرد کرده و کنار بگذارید.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]نودالیت سبزیجات را در یک صافی ریخته و زیر آب داغ خوب شسته و بگذارید تا آبشان برود.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]عصاره سبزیجات را در یک قابلمه چدنی بزرگ بجوشانید.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]سویا سس، شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید. حرارت را کم کرده، نودل های آبکش شده و کرفس را افزوده و به مدت یک دقیقه بجوشانید.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]هویج هایی که کنار گذاشته بودید همراه با قارچ، نخود فرنگی و کلم را داخل ظرف بریزید و یک دقیقه دیگر آرام به جوشاندن ادامه دهید تا زمانیکه نودل ها کمی نرم شوند.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]سوپ را با ملاقه داخل کاسه ها بریزید.
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]های لوبیا، نعناع و فلفل چیلی در کاسه ای جداگانه در کنار سوپ سرو [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][External Link Removed for Guests] [HIGHLIGHT=#f5f5f5]سوپ نودل و سبزیجات [HIGHLIGHT=#f5f5f5]
-
- پست: 84
- تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
نودل با سبزیجات و گوشت
نودالیت گوشت: 200 گرم : 100 : 100 : 100 : : سبز : یک : یک بوداده : یک قاشق کنجد ، نمک ، شکر و فلفل : به اندازه تهیه : را با آب پخته و بعد از آبکش کردن با آب سرد بشویید . رابرش نازک داده و آن را با سیر ، یک قاشق چای خوری شکر ، یک قاشق چای خوری روغن کنجد ، فلفل و نمک مخلوط کنید . را برش داده و آن را با یک سوم قاشق چای خوری شکر مخلوط کنید . ها را در آب جوش ریخته و سریع شعله را خاموش کنید . آن را گرفته و آن را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک مخلوط کنید . ، فلفل سبز و هویج را برشهای 5 سانتی بزنید . از اینکه روغن را در یک ماهیتابه داغ کردید ، ابتدا پیاز و سپس هویج و بعد فلفل سبز را در آن بریزید . و گوشت را نیز در روغن تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود . های پخته شده را با بقیه مواد در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید . غذای شما آماده است و می توانید میل کنید. ( نوش جان ) [External Link Removed for Guests]
-
- پست: 84
- تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
فیله ماهی قزل آلا با نودل
مرغ 1 بسته قزل آلا سوخاری الیت وفلفل بمیزان زعفران الیت 1 قاشق مایع نصف تهيه: فلس ماهی را گرفته با قیچی از زیر شکم چاک داده محتویات داخل شکم ماهی را خالی کرده تمیز بشوئید چاک زیر شکم را بطور سرتاسری از زیردهان تا انتهای دم ماهی ادامه دهید. استخوانهای ماهی را از دو طرف با چاقو تمیز کرده ، تیره وسط واستخوانهای آن را جدا کرده تا ماهی بصورت صفحه ای بازشود. ماهی ها بطور یکنواخت زعفران زده ,آرد ,نمک وفلفل را در ظرفی مخلوط کرده دو طرف ماهی را درآن غلتانده و از طرف شکم در روغن داغ قرار دهید , یک طرف که سرخ شد برگردانده تا طرف دیگر سرخ شود. اگر ماهی را ازطرف پشت در روغن قرار دهید پوست آن جمع شده واز کیفیت ظاهری آن کاسته خواهد شد. آخر (قبل از سرو غذا) نودل را 5 دقیقه در آب جوش جوشانده و آبکش کرده و به کنار ماهی اضافه می [External Link Removed for Guests]
-
- پست: 84
- تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
کیک نودالیت
بسته نودالیت سبزیجات عدد تخم گرم موسیر /2 فنجان پنیر پارمسان رنده /2 قاشق چایخوری نمک و یک قاشق ها را جوشانده و آبکش کرده . داخل ظرف ریخته . تخم مرغ و اسفناج و موسیر و نمک و فلفل و پنیر را مخلوط کرده . و داخل مکرویو گذاشته مدت زمان دقیقه و در درجه 180 درجه . البته درب ظرف گذاشته شده باشد . [External Link Removed for Guests]