,
توضیح دادم براتون، طبق 3 فاکتور است.
با داشتن تعداد بازدیدکنندگان و ساعت آنلاین بودن کلی اونها، میانگین ساعت آنلاین بودن به دست میاد، و نسبت این میانگین به تعداد بازدید روزانه صفحات (هینت) جایگاه اون سایت را تعیین می کند.
این هم بریده دست نخورده شرح خود الکسا از ساختار رنکیگش که در لینک روبرو قابل مشاهده است:
[External Link Removed for Guests]The rank is calculated using a combination of the estimated average daily unique visitors to the site and the estimated number of pageviews on the site over the past 3 months.
اما اگر منظور شما این است که مثلا چطور می تونید یک سایت مثل الکسا داشته باشید که ترافیک سایت های دیگر را درش کنترل کنید، روش های مختلف است، الکسا شیوه بسیار پر هزینه ای را مورد استفاده قرار داده است.
الکسا در سال نخست صرفا به تعقیب ورودی های گوگل می پرداخت و بعد از مدتی به تعقیب ورودی های یاهو هم روی آورد. در نهایت خودش هم یک ربات ساخت. و الان از هر 3 اینها دارد استفاده می کند.
در کنار آن الکسا تولبارش را معرفی کرد، که به کمک اون بتواند آمارهای متفاوت تری از بازدید کنندگان بدهد و البته سایت های بالای 100K نیز ترافیکشان بهتر ایندکس شود. به همین دلیل است اگر شما رو مرورگر خودتان این تولبار را نصب کنید و 24 ساعت در سایت خودتان آنلاین باشید، شاهد جهش چشمگیر در رتبه سایت خود خواهید بود، اما اگر سایت شما رتبه ای زیر 100K داشته باشد، ان مسئله برقرار نیست.
در حقیقت مخاطبان الکسا بیشتر وب مستر ها و دامینرها هستند تا کاربران عادی. هر چند الکسا تلاش دارد کاربران عادی را هم به سمت خود بکشاند، اما نوع گزارشات ارائه شده اون بسیار ضعیف و غیر قابل اتکا هستند.