کباب ترخون

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 33
تاریخ عضویت: دوشنبه 28 مرداد 1392, 7:59 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 90 بار

کباب ترخون

پست توسط سرآشپز »

تصویر
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
عصاره سیر الیت
ترخون چند شاخه
نمک و زردچوبه به میزان لازم


طرز تهیه :
اول پیاز ، سیر و ترخون را با هم در آسیاب ریخته و کامل خرد می کنیم. بعد با گوشت ، نمک و زرد چوبه مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم. بعد به اندازه گردوهای بزرگ از گوشت جدا کرده و سر سیخ های چوبی می زنیم و می خوابانیم کف ماهیتابه های تفلون یا چدنی . با حرارت کم باید بگذارید تا کاملا مغز پخت شود و مرتب برشون گردونید تا کاملا سرخ بشوند. می توانید حتی سر سیخ هم نزنید و مثل شامی سرخشون کنید. البته یادتون باشه که در ظرف را بذارید و تا کباب خودشو کاملا نگرفته بر نگردونید.

sooran.com
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”