چطور میگو انتخاب و نگهداری کنیم؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 33
تاریخ عضویت: دوشنبه 28 مرداد 1392, 7:59 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 90 بار

چطور میگو انتخاب و نگهداری کنیم؟

پست توسط سرآشپز »

نخستین نکته خوش طعم بودن میگو، تازه بودن آن است. میگوی تازه بسیار بهتر از میگوی منجمد است. اما ابتدا باید میگو را پوست بکنید و شکم آن را تمیز کنید. هنگام خرید میگو باید به نکات زیر توجه داشته باشید:

• برای داشتن یک کیلوگرم میگوی پاک شده، 1.5 کیلوگرم میگوی پاک نشده بخرید.
• قیمت میگو به اندازه آن بستگی دارد. هرچه اندازه بزرگ تر باشد، قیمت آن بالاتر خواهد بود.
• به دنبال میگوی درشت، سفت، آبدار با پوست شفاف و آبدار باشید و خال های سیاه نداشته باشد.
• میگوی باید بوی تازگی و دریا بدهد. بوی آمونیاک نشان دهنده فاسد شدگی میگو است.
• تعداد میگوها در هر کیلوگرم با توجه به اندازه آنها متغیر است؛ اگر بزرگ شوند تعدادشان کمتر و اگر ریز باشند، بیشتر است.

میگوی تازه یا منجمد؟
میگو در بسته بندی های متفاوت و منجمد حتی در سوپرمارکت ها نیز به فروش می رسد. اگر میگوی منجمد تهیه کرده اید، یک شب پیش از استفاده آن را از فریزر خارج کنید و داخل ظرف در بسته که هیچ نوع هوایی وارد آن نمی شود داخل یخچال نگه دارید تا یخ آن باز شود. یا برای باز شدن یخ می توانید به مدت دو دقیقه زیر جریان آب سرد قرار دهید.
نکته: برای حفظ بافت آبدار میگو، نباید هرگز آن را زیر آب گرم بگیرید یا در دمای اتاق یخ آن را باز کنید.
نصف یک کاسه بزرگ را با یخ پر کنید. میگوها را داخل یخ بگذارید. البته مطمئن شوید که میگو دقیقا روی یخ است و داخل آبی که از ذوب شدن یخ ها در ته ظرف ایجاد می شود، نمی افتند. روی ظرف را بپوشانید و تا زمان استفاده داخل یخچال نگهدارید. در صورت نیاز، آب ظرف را خالی و یخ بیشتری اضافه کنید.

نحوه پوست کندن و تمیز کردن میگو


مرحله یک: پوست کندن
1. از طول و از داخل شکم، پوست میگو را به سمت پایین برش بزنید.
2. از قسمت سر میگو پوست را جدا کنید. خیلی آرام دم را بکشید تا از بدن جدا شود. می توانید دم میگو را جدا نکنید.
مرحله دو: کمر میگو را با چاقو برش دهید
با کمک یک چاقوی تیز، از قسمت سر تا دم میگو را برش دهید.
مرحله سه: روده میگو را خارج کنید
با کمک نوک چاقو، روده میگو که همچون نخ سیاه یا سبز رنگ است را خارج کنید. برای این منظور، نوک چاقو را زیر روده قرار دهید و آن را بکشید. سپس، میگو را زیر آب سرد بشویید.
نکته: روه میگو اگر در بدن آن باقی بماند می تواند باعث طعم بد آن بشود.

منبع:manoelite.com
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”