طرز تهیه پيتزا مافین

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 33
تاریخ عضویت: دوشنبه 28 مرداد 1392, 7:59 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 90 بار

طرز تهیه پيتزا مافین

پست توسط سرآشپز »

آرد=2 ليوان
شير خشك نيدو=4 قاشق غذاخوري
روغن=2/1 ليوان
خمير مايه=1 قاشق غذاخوري
شكر=1 قاشق غذاخوري
نمك=1 قاشق غذاخوري
آب=به مقدار لازم


مواد لازم براي پيتزا:
پياز=2 عدد
فلفل دلمه=2 عدد
كنسرو ذرت=2/1 ليوان
قارچ=2/1 ليوان
زيتون خرد شده=كمي
سس پيتزا=4 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل= به مقدار لازم
پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم
روغن زيتون الیت=به مقدار لازم
سوسیس وکالباس خرد شده=از هر کدام یک لیوان
در صورت استفاده نکردن از سوسیس و کالباس می توانید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید .

طرز تهيه خمير:

شير خشك+نمك+شكر+خمير مايه+روغن را با هم مخلوط كرده هم بزنيد.
آب را به مواد اضافه كرده سپس آرد را به تدريج به مواد اضافه كنيد و با دست خمير را ورز دهيد تا خمير صاف و يكدستي بدست آيد. خمير را مدت 2 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا خمير وربيايد و حجم آن تقريبا دو برابر شود.
كمي از خمير برداشته آن را با وردنه صاف كنيد و به صورت دايره هاي كوچك قالب بزنيد.
دايره هاي خمير را در ظرف مافين گذشته داخل آن را از مواد پيتزا پر كنيد و روي آن را پنير پيتزا رنده شده بريزيد.
ظرف مافين را به مدت 20 الي 30 دقيقه در فر با حرارت 175 درجه سانتيگراد بگذاريد تا نان پيتزا بپزد و روي آن طلايي رنگ شود.


طرز تهيه مواد داخل پيتزا:

پياز+فلفل دلمه +قارچ+زيتون را به صورت ريز خرد كرده همراه با سوسیس و کالباس در روغن زيتون تفت دهيد. سپس كنسرو ذرت را به آن اضافه كرده كمي تفت دهيد. سس پيتزا را به همراه ادويه به مواد اضافه كرده،مواد را روي حرارت كمي هم بزنيد.
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”