پيتزاي بدون خمير

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 33
تاریخ عضویت: دوشنبه 28 مرداد 1392, 7:59 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 90 بار

پيتزاي بدون خمير

پست توسط سرآشپز »

مواد اولیه :
نان باگت و کوکتل از هر کدام يك عدد
سس سفيد و كچاپ و پودر آویشن به ميزان لازم
ژامبون مرغ و گوشت از هر کدام سه ورق
پنير پيتزا پروسس 200 گرم
چيپس خلالي و قارچ از هر کدام 150 گرم
فلفل دلمه‌اي نصف يك عدد
چاشنی لیمو وفلفل الیت

طرز تهيه:

ابتدا سر نان را بريده از پهلو با چاقو برش بزنيد بعد خمير آن را در آورده از داخل با وردنه باز كنيد. اندازه اين پيتزا بسته به سليقه شماست حالا روي نان باز شده سس كچاپ ريخته بعد ژامبون مرغ و گوشت را قرار دهيد بعد پنير پيتزا را ريخته، چيپس خلالي و باز هم پنير و قارچ‌هاي ورقه شده را بريزيد. سپس كوكتل‌هاي خرد شده و بعد فلفل دلمه‌اي را گذاشته و روي آن را با پنير بپوشانيد در پايان پودر آويشن و چاشنی بپاشيد. در فر با حرارت 200 درجه به مدت 20 دقيقه قرار داده تا روي آن طلايي شود.
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”