متن انگلیسی توافق هسته‌ای ایران و1+5 + ترجمه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

Re: متن انگلیسی توافق هسته‌ای ایران و1+5 + ترجمه

پست توسط sand_fighter »

یعنی دیگه بعضی ها نمی دونند چطوری تخریب کنند زدن تو جاده خاکی !!!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

babak1985 نوشته شده:
typhoon نوشته شده:جبهه بندی کردم چون این حرفها امروز تنها از یک گروه شنیده میشه و اون هم یک سری احمق به نام جبهه پایداری است. جبهه بندی کردم چون یک بار برای همیشه از مکانی مثل سنترال تا رده های بالای مملکت با این تفکرات احمقانه که کشور رو در آستانه از هم پاشیدن قرار داده تصفیه حساب کرد.

از انقلاب صحبت کردید!!!! مردم زمانی که می بینند یک قلم از فسادها در پاک ترین دولت تاریخ !!!! 3 هزار میلیارد است نه فرزند محرم سرشان می شود و نه رمضان!!!! این حرف برای زمانی بود که مردم می دیدند اکثر مسئولین این کشور از طبقه فرودست هستند و سطح زندگی پایینی دارند، نه الان که مسابقه اشرافیت بین آنها چشم همه را کور کرده است.

سنگینی فهم مباحث تئوریک و ایدئولوژیک!!!!!

همون چرندیاتی که سعید جلیلی در مذاکرات برای سالها گفت و در نتیجه 5 تا تحریم نصیب این مردم شد. نه ، من عقلم نمی کشه !!! من نمی فهم این مسائل سنگین رو!!! من کارخانه هایی رو می بینم که دارن یکی بعد از دیگری تعطیل می شوند !!! من تولید کنندگانی رو می بینم که به دلیل اشتغال زایی برای کارگران چینی توسط دولت خدمت گذار و در سایه سکوت مرگبار برادران ارزشی که بعد از حوادث 88 هر صدایی را به اسم فتنه و ساکت فتنه خفه می کردند از بین رفتند. من بیماران محتاج به ساده ترین داروها رو روی تخت بیمارستان ها می بینم که در این کشور اتمی!!!! داروی آنها تولید نمی شود!!! من همین پراید آشغال را می بینم که خط تولیدش بعد از این هم سال در ایران هنوز بومی نشده و نیازمند واردات است. من زمین گیر شدن بسیاری از هواپیماهای مسافربری کشورم رو می بینم !!! من نبود دلار و ارز در بازار رو می بینم !!! من تحقیر تجار ایرانی در کشورهای همسایه رو می بینم. من صدای کثیف زالوهایی رو که در این چند سال خون مردم رو مکیدند و حالا که منافعشون در خطر افتاده با استفاده از یک سری احمق بی سواد از امثال مداحان با پاکتهای چند میلیونی برای هر مراسم تا احمقهایی نظیر مصباح یزدی و پناهیان و نماینده بی سواد مجلس که هنوز املاء صحیح ان پی تی را نمی داند سعی دارن جلوی این مسئله رو بگیرن می شنوم. من کشوری را می بینم که به آمریکا شیطان بزرگ می گوید اما از همین شیطان هر سال اصلی ترین غذای مردمش یعنی گندم را وارد می کند.

قران در جلوی نانوایی!!!

به چه نکته جالبی اشاره کردید!!! در همان قرآن که بنده از فهم آن عاجز هستم و حضرت عالی به دنبال درک آن هستید بارها آمده است که باید تلاش کرد !!! باید از دزدی و فحشا و مال مردم خوری جلوگیری کرد. باید از تجارب دیگران بهره برد . باید سفر کرد و در حالات سایر ملل تفکر کرد. این ها هم جز تعالیم اسلام است که به دلیل این که مخالف منافع شماست علاقه ای به طرح اونها ندارید.

در هر حال!!! دوره شما هم به سر آمد و دوره ای از شادی و روشنایی منتظر مردم ماست. دوره ای بر اساس احترام متقابل و روابط صحیح ، دوره ای به دور از شعار زدگی !!! دوره ای که افرادی با افکار تاریک در آن جایی ندارند ، دوره ای که این مردم به راحتی در آن زندگی خواهند کرد. دوره ای که با یک سری چرند و سوء استفاده از دین و آیات الهی عده ای به ثروتهای انبوه نمی رسند.

برو داداش این چند سال که از عمرت مونده در شادی و روشنایی سپری کن ببین تهش به کجا میرسی تصویر

به کوری چشم دشمنان داخلی و خارجی این مردم سالهای زیادی را به خوبی زندگی خواهم کرد. آب رو بریز اونجا که سوخته!!! تصویر تصویر تصویر تصویر
Old soldiers never die.They just fade away
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

پست توسط mm1990 »

جناب ‏sand_fighter‏ به نکته خوبی اشاره کردید؛ تخریب از این بالاتر که به خاطر کینه داشتن نسبت به یک نفر به تمام دانشجویان و فارغ التحصیلان یک دانشگاه توهین میکنن به این کار هم قناعت نکرده شروع به ناسزاگویی به آیت الله مصباح یزدی کرده و کینه هاشون ادب را از یادشون برده.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

اشاره:
مباحثاتی که طی چند هفته اخیر در پیرامون شیوه مواجهه حضرت آیت الله مصباح یزدی با پدیده های اجتماعی و سیاسی و ضرورت احتراز از دوقطبی های کاذب صورت گرفت ، واجد برکاتی فراوان و موجب غبار روبی از نقاط پرابهام تاریخ معاصر ایران شد. هرچند که در این میان برخی حامیان حضرت آیت الله مصباح یزدی و از جمله سایت رجانیوز ، مداوما در تلاشند تا با ارائه فاکت های تاریخی اثبات کنند که تفکرات حضرت آیت الله مصباح یزدی در پروژه هایی نظیر پروژه شریعتی ستیزی با اندیشه های شهید مطهری، علامه طباطبایی و ... همسو و همساز است.
متاسفانه این دسته از حامیان حضرت آیت الله مصباح یزدی بر اساس شیوه «تجاهل العارف» هرگز نخواستند سخن ما را بشنوند و گوش خود را دائما بسته نگاه داشتند. این عزیزان هرگز نخواستند متوجه شوند که در تمامی مطالبی که طی این مدت نگاشتیم ، انتقاد خود به حضرت آیت الله مصباح یزدی را به چرایی انتقادات ایشان از مرحوم شریعتی اختصاص ندادیم ، چون معتقدیم که مرحوم شریعتی هم مانند هر اندیشمند و کنشگر فکری و اجتماعی ، قطعا در بینش و روش خود حامل خطاها و اشتباهاتی بوده است.انتقاد بنیادی ما به حضرت آیت الله مصباح یزدی که هرگز مورد مداقه و پاسخ حامیان ایشان قرار نگرفت ، شیوه و روش دائمی حضرت آیت الله مصباح یزدی در برخورد با خطاها و انحرافات احتمالی موجود در شخصیتها و جریانهای فکری ، فرهنگی ، اجتماعی و سیاسی طی 40 سال اخیر است. رصد کردن خطاهای فکری حق مسلم همه شهروندان است اما بکارگیری بیان منطقی و زبانی عاری از تهمت و افترا و نسبتهای ناروا در طرح انتقادات ، نیز توقعی به جا از بزرگانی نظیر حضرت آیت الله مصباح یزدی است که به دلیل مکانت و جایگاه رفیع و موثرشان در میان بخشهایی از شهروندان ، می توانند با موضع گیریهای خود ، موجبات درگیری و یا آرامش را در جامعه فراهم نمایند.
تمامی انتقاداتی که طی این مدت در خصوص حضرت آیت الله مصباح یزدی بیان شد چنین رویکردی را دنبال می کرد والا اینجانب که مطالعات جدی خود را از 12 سالگی و با کتاب دو جلدی آموزش فلسفه حضرت آیت الله مصباح یزدی آغازیده ام ، در بضاعت خود نمی یابم که در عرصه نقد اندیشه و مشرب فقهی-فلسفی حضرت آیت الله مصباح یزدی سخنی بگویم یا مقاله ای بنویسم که این امری سترگ است و متخصصان و عالمان خود را می طلبد.اینجانب به عنوان یک پژوهشگر ، «شیوه های برخورد» حضرت آیت الله مصباح یزدی را طی 40 سال اخیر مرور کردم و نشان دادم که شیوه های ستیهنده و خطابه های ستیزنده ایشان ، همواره موجد تنشهای اجتماعی و قطبی سازی جامعه شده که در مقاطع مختلف نیز بزرگانی نظیر حضرت آیت الله خامنه ای و شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی نسبت به عواقب سوء این روشها هشدار داده اند والا کیست که مخالف نقد منطقی و منصفانه اندیشه های خطا باشد و اتفاقا از همین منظر هم به شیوه برخورد حضرت آیت الله مصباح یزدی با بینش مهندس مشایی انتقاد کردم والا نه دکتر احمدی نژاد و نه مهندس مشایی داعیه دار معصومیت فکری نبوده و خود را بری از خطا و اشتباه نمی دانند . انتقاد اینجانب به حضرت آیت الله مصباح یزدی و همفکرانشان این بود که چرا در انتقاد از بینش مهندس مشایی ، از جاده انصاف خارج می شوید و عناصر محوری و کلیدی دولت دهم که به تعبیر حضرت آیت الله خامنه ای ، احیا کننده گفتمان امام و انقلاب است را «فراماسونر» و «شدیدترین خطر تاریخی علیه اسلام» می خوانید؟ آیا انصاف است که احیاکنندگان گفتمان امام و انقلاب را در ردیف فراماسونرهایی نظیر سیدحسن تقی زاده ، میرزا ملکم خان ، جعفر شریف امامی و ... بنشانیم و یا خطر مدیران ارشد دولت دهم را از جنایتهای ابن ملجم مرادی و شمر ابن ذی الجوشن و خولی و حرمله شدیدتر بخوانیم و یا خیانتهای اصحاب سقیفه و خباثتهای بنی امیه و بنی العباس و عمروعاص و حجاج ابن یوسف را در قیاس با اقدامات راهبران دولت دهم هیچ بیانگاریم؟! براستی این انصاف است؟
چو پرده دار به شمشیر میزند همه را
کسی مقیم حریم حرم نخواهد ماند

انتقادات صریح شهید بهشتی از آیت الله مصباح یزدی
مرور انتقادات صریح شهید بهشتی از حضرت آیت الله مصباح یزدی نشان می دهد که متاسفانه در طول 40 سال اخیر شیوه های تکفیرگرایانه ، شیوه غالب حضرت آیت الله مصباح یزدی در برخورد با پدیده های اجتماعی و سیاسی بوده است.آنچه که در ادامه ارائه می شود بخشهایی از سخنان شهید بهشتی است که در جمع طلاب مدرسه حقانی و در انتقاد از شیوه های برخورد حضرت آیت الله مصباح یزدی ایراد شده است. متن کامل این سخنرانی را می توانید در صفحات 33 تا 84 کتاب "شریعتی ؛ جستجوگری در مسیر شدن" که از سایت زیر قابل دریافت می باشد مطالعه نمایید:
[External Link Removed for Guests]
شهید بهشتی اولین انتقاد خود از حضرت آیت الله مصباح یزدی را به "شیوه تربیت شاگرد" ایشان اختصاص داده و در همین رابطه می گوید:« من مکرر به جناب آقای مصباح هم گفته ام . گفته ام دوست عزیز ، چرا این بحث هایی که احتیاج به رسیدگی بیشتر دارد باید اینطور مطرح شود؟ ...بحث من در اینجا بحث جناب آقای مصباح نیست. بحث من در اینجا با شما طلاب است . به ایشان هم در این ده – پانزده روز قبل عرض کردم . گفتم آقا! بحث ، بحث روش تربیتی مدرسه است ... شما طلاب مدرسه نمی توانید با این اسلوب بار بیایید وگرنه لااقل بنده نمی توانم در چنین مدرسه ای ذره ای در کارها سهیم باشم.مدرسه ای که بخواهد یک مشت انسان لجوج ، پرخاشگر بی جا و متعصب تربیت کند، نتوانند با هم دو کلمه حرف بزنند چه ارزشی دارد؟ در این صورت چه خدمتی به اسلام و به حق کرده اند؟ به چه انگیزه ای ؟... من می گویم شرط اول خدمت در مدرسه این است که انسان منصف ، اسلام انصاف آور ، تشیع انصاف آور در مدرسه پا بگیرد. برخورد باید منصفانه ،منطقی ، آرام، متین، روشنگر، امکان فکر گسترده دادن ، باشد. تحجر، تعصب، جمود، مطالب را زود در چارچوب های محدود آوردن و تاختن ، هرگز نمی تواند آهنگ تربیت مدرسه باشد.اگر هست ، بنده از این مدرسه نیستم. اگر چنین چیزی در مدرسه هست ، رفقای ما اعلام بفرمایند که رسالتش این است ، مطمئن باشید آخرین دیدارمان با شما به عنوان مدرسه خواهد بود. ما می خواهیم انسان جستجوگر بار بیاوریم که در پی شناخت حق باشد. شما آقایان چگونه معارف فعلی خودتان را برای شناخت حق در تمام جزئیاتش آنقدر بالغ می دانید که اینقدر به هم پرخاش می کنید؟! شنیده ام شما رفقا به هم پرخاش می کنید. اصلا ولنگاری می کنید. کِی ولنگاری راه آوردن انسانها به حق است که شما از حربه ولنگاری استفاده می کنید؟...چرا باید مسئله ای که لااقل میان من و جناب آقای مصباح به صورت دو برداشت قابل طرح است به این شکل درآید ؟ همین طور متقابلا من نیز نباید این کار را بکنم. نمی گویم که فقط آقای مصباح نباید این کار را بکنند، من هم نباید این کار را بکنم. مدرسه جای برخورد سالم آراء و افکار است و از هر آهنگ و شیوه ای که بخواهد به سلامت برخورد آراء و افکار لطمه بزند بشدت جلوگیری می شود. خوب دقت کنید این شعار ماست: مدرسه جای برخورد سالم آراء و افکار است....موضع من در برابر دکتر شریعتی و کارهای او موضع بهره برداری صحیح است، نه لگدکوب کردن ، نه لجن مال کردن و نه ستایش کردن و بالابردن. بلکه حسن استفاده از سرمایه ای در خدمت هدفی ، با روشنگریِ بدون کمترین محافظه کاری برای تمام نقطه های ضعف او... من با صراحت به جناب آقای مصباح اعلام کردم ، جناب آقای مصباح ! اجمالا به شما بگویم ، من در برابر دکتر شریعتی نقد سالم و سازنده خواهم داشت...جناب آقای مصباح در بحثی که با ایشان کردم فرمودند من به عنوان اتمام حجت می گویم . گفتم برادر، اتمام حجت چیست؟! قبل از اتمام حجت، هدایت مطرح است. اگر هدایت آسیب دید چه اتمام حجّتی؟ من به عنوان یک فرد کارشناس این فن می گویم. اگر قرار است در روحانیت کسی به عنوان صاحب نظر در مسائل مربوط به نسل جوانِ درس خوانده در ارتباط با مذهب نام برده شود ، لااقل من که یکی از آنها هستم. عمرم را در این راه گذراندم. من به عنوان کارشناس صاحبنظر این فن می گویم این خطرناک است. "اتمام حجت" چیست ؟! می گویم این، تمام رشته های این سی- چهل سال را پنبه می کند. اتمام حجّت یعنی چه؟چه کسی گفته است اگر ما با بیان روشنگر ، نقطه های انحرافی را بیان کنیم کافی نیست ؟ طول می کشد؟ طول بکشد. کار مفیدِ طولانی بهتر است یا کار پر خطر فوری؟ کدام یک؟ "(1)
شهید بهشتی در همین سخنرانی شیوه های برخورد حضرت آیت الله مصباح یزدی با مخالفان را جنجال آفرین، تحریک آمیز و تکفیری خوانده و این قبیل روشها را موجب ایجاد دوقطبی کاذب در جامعه و مسبب جدایی دانشگاهیان و غیرحوزویان از حوزویان دانسته و می گوید:« موضع‏گیرى جنجالى و جنجال ‏آفرین و تحریک‏ آمیز ، که با شدت و حدت همراه است، به نظر من با توجه به مجموع جوانب مختلف مربوط به این بحث و این شخص و این عصر، نتیجه عکس دارد. این نوع موضع‏گیرى‏ ها بسیارى از افراد را به یاد چماق‏هاى تکفیرى مى ‏اندازد که در تاریخ درباره عصر تفتیش عقاید کلیسا و قرون وسطى خوانده‏ اند و موجب مى‏ شود که زمینه‏ هاى مثبت و ارزنده هدایت نسل جوان که امروز در دسترس دوستان علاقه‏ مند قرار گرفته تباه شود و به زمینه‏هاى ضد تبدیل شود، و باز به‏ تدریج – (فکر نکنید که این کار کارى است که در ظرف یک روز یا دو روز مى ‏شود)- به ‏تدریج با تبلیغات مسموم دیگرى که نهضت‏هاى مادى – الحادى و قدرت‏هاى خودکامه سوء استفاده کننده از همه چیز (از جمله مذهب)دارند، بار دیگر میان همه مردم جوان درس‏خوانده مطالعه ‏کن و اهل علم، همان جدایى شوم که بنده در شهر قم ناظر آن بودم به‏ وجود مى ‏آید.در سال 1325 که من به قم آمدم با کمال تأسف به چشم خودم مى‏ دیدم در قم کوچک آن روز که محدوده مرکزى شهرى ‏اش از بازار تا فلکه ارم بود و در آن موقع فقط یک دبیرستان در آن وجود داشت (دبیرستان حکیم نظامى)، معلم و محصل مدرسه از یک پیاده‏ رو خیابان مى‏ رود و معمم از یک پیاده‏ رو دیگر، و براستى از هم پرهیز مى‏ کردند.آیا قرار است بار دیگر به چنین وضع شومى برگردیم؟ آیا نمى‏ خواهیم مطالعه کنیم و ببینیم این وضع شوم از کجا ناشى شده بود؟ آیا نمى‏ خواهیم تلاش‏هاى ‏مان را در زمان خودمان هدایت و رهبرى کنیم؟»(2)
والبته همانطور که می دانید بعد از این سخنرانی روشنگرانه شهیدمظلوم دکتر بهشتی ، حضرت آیت الله مصباح یزدی به همراه 18 نفر از شاگردانشان به حالت قهر مدرسه حقانی را ترک گفته و ادامه فعالیتهای خود را در موسسه در راه حق دنبال نمودند.(3)
در پایان امیدواریم که با عبرت گیری و درس آموزی از وقایع تاریخی دوران معاصر ، از دوگانه انگاری های کاذب ، بداخلاقی های سیاسی و منحرف خواندن رقبا پرهیز نموده تا فضای عمومی کشور از تنشهای بیهوده و پرخاشگری های بی حاصل و مضر مصون ماند. و ما توفیقی الا بالله: عبدالرضا داوری

سالها پیش شهید بهشتی فهمیده بود این آدم کیست!!!!! این ها خوارج امروز هستند!!! این ها کسانی هستند که کمر به نابودی این دین و این کشور بستند تا اهداف و نظرات کثیف خودشون رو به کرسی بنشونند!!! تا جایی که بتوانم در برابر این شخص تندرو و طرفدارانش خواهم ایستاد!!!

ر
Old soldiers never die.They just fade away
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد کنار فرودگاه
سپاس‌های ارسالی: 1244 بار
سپاس‌های دریافتی: 158 بار

پست توسط coops »

یه سوال از دوستان :اگه جای رهبر جمهوری اسلامی بودید بین حفظ نظام و غنی سازی کدوم یکی رو انتخاب می کردید؟
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 303 بار
سپاس‌های دریافتی: 575 بار

پست توسط alavi66 »

دوست عزیز شما به استناد یک متن پی دی اف که معلوم نیست کی نوشته حرف هایی را به شهید بهشتی نسبت می دهید.اینترنت که منبع موثقی نیست
جانم فدای پیامبر مهربانی.
پیامبری که برای رهایی آدمیان از گمراهی هیچ اجرتی نخواست در حالی که گمراه کنندگان برای گمراه کردن مردم اجرت مطالبه می کنند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

coops نوشته شده:یه سوال از دوستان :اگه جای رهبر جمهوری اسلامی بودید بین حفظ نظام و غنی سازی کدوم یکی رو انتخاب می کردید؟

شما اگر مجبور باشید بین نان و آب یکی را انتخاب کنید برای زنده ماندن کدام را انتخاب میکنید؟؟؟؟
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 236 بار
سپاس‌های دریافتی: 2645 بار

پست توسط su-47 »

جبهه بندی کردم چون این حرفها امروز تنها از یک گروه شنیده میشه و اون هم یک سری احمق به نام جبهه پایداری است. جبهه بندی کردم چون یک بار برای همیشه از مکانی مثل سنترال تا رده های بالای مملکت با این تفکرات احمقانه که کشور رو در آستانه از هم پاشیدن قرار داده تصفیه حساب کرد.
با عرض احترام/ پیش بینی من محقق شد شما با همان ادبیات و منطق احساسی و تنفرآمیز خود یک مجموعه رو مورد هجمه قراردادید
البته من با شخص شما مشکلی ندارم و اگرهم با شما بحث میکنم فقط به خاطر نقد نوع نگاه شماست.
من اشخاص و مجموعه هایی که شما در پاسخ به مطلب من نام بردید را نمیپرستم که شما مدام مطالب من رو به اونها ارجاع میدهید
و خون دل های شدیدی هم از برخی رفتارها-عملکردها و طرز فکر اونها میخورم که البته با خون دل هایی که شما میخورید از بابت اونها شاید مشترک باشه اما آبشخورهای متفاوتی دارن چون قرائت من از دین و انقلاب با شما تفاوت اساسی داره

از انقلاب صحبت کردید!!!! مردم زمانی که می بینند یک قلم از فسادها در پاک ترین دولت تاریخ !!!! 3 هزار میلیارد است نه فرزند محرم سرشان می شود و نه رمضان!!!! این حرف برای زمانی بود که مردم می دیدند اکثر مسئولین این کشور از طبقه فرودست هستند و سطح زندگی پایینی دارند، نه الان که مسابقه اشرافیت بین آنها چشم همه را کور کرده است.
حرف شما صحیحه اما تلقی عوامانه ایه که کسی فسادها رو با منشا صرفا انسانی بدونه دوست گرامی تلقی من از اینجور فسادها فارغ از اینکه در چه دولتی و باچه شعارها و ادعاهایی رخ داده اینه که سیستم ها و زیرمجموعه های نظام فارغ از این که چه کسایی درش کار میکنن و چه شعارهایی میدن دچار فساد سیستماتیک هستن مثلا درسیستم بانکی خوب وقتی یک قلم سیستم بانکداری رباخوار کشور 20-30-40درصد ازمردم ربا میگیره خوب روح و ذاتش میشه حرام خوار-میشه فاسد خوب ساده لوحیه اگه بااین سیستم فکرکنیم اشخاص عامل ومقصر مستقیم فسادها هستن و بدتر از اون اینکه کسی فکرکنه تعویض اشخاص میتونه این سیستم ها رو تغییربده
افرادی با بافت نگرشی عوام و ظاهربین و جو زده و خوش خیال همیشه با وقوع اینجورموارد غافلگیر و بریده میشن اما اون کسایی که ذات و روند و جهت گیری و روح سیستم ها و عملکرد افراد رو زیر نظربگیرن هیچ موقع تعجب نمیکنن و توقع احساسی هم ندارن .
خدا ما رو ازشر این عوامیت نجات بده .

سنگینی فهم مباحث تئوریک و ایدئولوژیک!!!!!

همون چرندیاتی که سعید جلیلی در مذاکرات برای سالها گفت و در نتیجه 5 تا تحریم نصیب این مردم شد. نه ، من عقلم نمی کشه !!! من نمی فهم این مسائل سنگین رو!!! من کارخانه هایی رو می بینم که دارن یکی بعد از دیگری تعطیل می شوند !!! من تولید کنندگانی رو می بینم که به دلیل اشتغال زایی برای کارگران چینی توسط دولت خدمت گذار و در سایه سکوت مرگبار برادران ارزشی که بعد از حوادث 88 هر صدایی را به اسم فتنه و ساکت فتنه خفه می کردند از بین رفتند. من بیماران محتاج به ساده ترین داروها رو روی تخت بیمارستان ها می بینم که در این کشور اتمی!!!! داروی آنها تولید نمی شود!!! من همین پراید آشغال را می بینم که خط تولیدش بعد از این هم سال در ایران هنوز بومی نشده و نیازمند واردات است. من زمین گیر شدن بسیاری از هواپیماهای مسافربری کشورم رو می بینم !!! من نبود دلار و ارز در بازار رو می بینم !!! من تحقیر تجار ایرانی در کشورهای همسایه رو می بینم. من صدای کثیف زالوهایی رو که در این چند سال خون مردم رو مکیدند و حالا که منافعشون در خطر افتاده با استفاده از یک سری احمق بی سواد از امثال مداحان با پاکتهای چند میلیونی برای هر مراسم تا احمقهایی نظیر مصباح یزدی و پناهیان و نماینده بی سواد مجلس که هنوز املاء صحیح ان پی تی را نمی داند سعی دارن جلوی این مسئله رو بگیرن می شنوم. من کشوری را می بینم که به آمریکا شیطان بزرگ می گوید اما از همین شیطان هر سال اصلی ترین غذای مردمش یعنی گندم را وارد می کند.

البته من جسارت نکردم که شما رو به نفهمیدن متهم کنم .
انگیزه دلسوزی ونگرانی خالصانه و عاری از غرض شما محفوظ اما متاسفانه شما با یک سبک ژورنالیستی جوسازانه جایگاه و نقش همه چیو با هم خلط میکنید و زمین و زمان رو به هم پیوند میدید تا نتیجه های موردنظر خودتون رو بگیرید. متاسفانه باید بگم این طرز تحلیل عامیانه است تا مسئولانه /تلقی عوامانه اینه که مدیریت یک امر آسان ذهنیه اصلا به موضوعات الگوی مدیریتی- روح حاکم بر سیستم -بافت انگیزشی عوامل انسانی و.... توجهی نمیکنن روحیه عوام طلبکاری است اما روحیه مسئولانه اینه که جزئیات کارو بدونه و موقع تحلیل عملکرد با ریشه یابی عمل کنه
دوست گرامی هرکدوم ازاین موارد علل زیرساختی-سیستمی-انسانی-مدیریتی -سیاسی خودشو داره اینکه همرو در یک لیست جمع میکنید و به یه سری موارد بجا یا نابجا ارجاع میدید فکرنمیکنم درست باشه.
در پست قبلی گفتم با این طرزاستدلال به هیچ جمع بتدی نمیشه رسید.
قران در جلوی نانوایی!!!

به چه نکته جالبی اشاره کردید!!! در همان قرآن که بنده از فهم آن عاجز هستم و حضرت عالی به دنبال درک آن هستید بارها آمده است که باید تلاش کرد !!! باید از دزدی و فحشا و مال مردم خوری جلوگیری کرد. باید از تجارب دیگران بهره برد . باید سفر کرد و در حالات سایر ملل تفکر کرد. این ها هم جز تعالیم اسلام است که به دلیل این که مخالف منافع شماست علاقه ای به طرح اونها ندارید.

امان از تهمت ها و قضاوت های بی انصافانه شما
من خواستم شمارو به یه مورد دیگه ای توجه بدم شما چجوری نتیجه می گیریدو چی نسبت میدید؟
آخه مگه مباحث اعتقادی قرآن رو من برای بی اعتنایی و پوشاندن موارد بالا مطرح کردم و مگه میشه اینا رو ازهم تفکیک کرد.
تفسیر های دلبخواه و سطحیتون از قران نشون میده چرا مواضعتون مایه عمیق نداره.

در هر حال!!! دوره شما هم به سر آمد و دوره ای از شادی و روشنایی منتظر مردم ماست. دوره ای بر اساس احترام متقابل و روابط صحیح ، دوره ای به دور از شعار زدگی !!! دوره ای که افرادی با افکار تاریک در آن جایی ندارند ، دوره ای که این مردم به راحتی در آن زندگی خواهند کرد. دوره ای که با یک سری چرند و سوء استفاده از دین و آیات الهی عده ای به ثروتهای انبوه نمی رسند.

سالها پیش شهید بهشتی فهمیده بود این آدم کیست!!!!! این ها خوارج امروز هستند!!! این ها کسانی هستند که کمر به نابودی این دین و این کشور بستند تا اهداف و نظرات کثیف خودشون رو به کرسی بنشونند!!! تا جایی که بتوانم در برابر این شخص تندرو و طرفدارانش خواهم ایستاد!!!
  براین تکلیف گراییتون / بااینکه من مشکلاتی با مجموعه و افراد مذکور دارم اما مثل شما نمیتونم با ارزیابی کلا تاریک از دایره انقلابی ها کسی رو اخراج کنم البته قرائت مبهم شما ازانقلاب جای بحث داره

روشنایی-   متقابل-روابط صحیح-شعارزدگی-افکار تاریک-خوارج-دین-تندرو
بازهم تعابیر کلی و مبهم و احساسی و غیردقیق. من که نفهمیدم چارچوب فکریتون چیه چشم انداز و باید هایی که بهش قائلید چیه به اینکه چه کسایی با چه مبانی فکری (که متاسفانه شناخت عمیقی هم نسبت به این مورد ندارید)باید حاکمیت پیداکنن و........
نمیخوام زیاد وقتتونو بگیرم ولی دوست گرامی اعتقاد شما به مبانی فکری اسلام وانقلاب بسیار مبهمه خوب بگیم طیف تندروی ... فلان است و فلان اشخاص هم بهمان مبانی فکری جایگزین موردنظر شما و قرائت شما از دین و انقلاب چیه لطفا مثل قبل به سبک جدلی پاسخ ندید و کاملا شفاف و دقیق تبیین کنید.
بله صحیح فرمودید دوره برای بعضی ها به سرآمده
اما خواهیم دید بجای شعارهای ... شعارهای لیبرالیستی و سکولاریستی جولان خواهند داد و جو ضدیت با مبانی انقلاب ودین ستیزی به شکل لیبرالی غلیظ ترخواهدشد البته باشد که با قرائت شما از دین قرابت بیشتری داشته باشد .
.
.
 باشد که همه این مطالب راچرند بخوانید و بازهم من رو مورد تهمت باران و نسبت های نچسب قراربدید
متشکرم
موفق باشید
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط chaz »

راستش بنده عین 11 صفحه را مطالعه کردم اما یا یک جای منطق دوستان میلنگد یا من کمی دیر گیر شده ام.
به ساده ترین زبان ممکن خدمت برخی دوستان عرض کنم. دوران تهدید و شاخ و شانه کشیدن در جهان خیلی وقت است که گذشته . لااقل به صورتی که دوستان میفرمایند.اگر برای خط کش ایالات متحده را مثال میزنید خاطرتان باشد که بزرگترین ذخیره ارز و طلای جهانی در دست همین استکبار جهانی است. شک نکنسد که این میزان پشتوانه با غارت و چپاول ایجاد نشده بلکه تکنیک و تکنولوژی بالا است که باعث ایجاد زیر ساخت شاخ و شانه کشیدن انها شده است. میخواهید برای دنیا شاخ و شانه بکشید؟ انرژی هسته ای؟ غنی سازی 80% ؟ مشکلی نیست اما قبلش زیر ساخت شاخ و شانه را فراهم کنید لااقل...
تهش کره شمالیست که دیگر توضیح نمیخواهد.به نظر شما سلطه و برش کره جنوبی و ژاپن در دنیا بیشتر است یا کره شمالی؟ بنده هم از شاخ و شانه و ادای بابای دنیا را درآوردن بدم نمیآید اما با چه پشتوانه ای؟ باید خدمت دوستان که برخی را به خیانت و فروش ارزشهای نظام متهم میکنند وضعیت سوریه را یادآور شوم. یک جساب سر انگشتی برای تعیین میزان عقب افتادن این مملکت کافیست.
در اینکه استکبار جهانی باید از بین برود و ... شکی نیست اما شاید سن برخی از دوستان مانع یادآوری خاطرات جنگ شود آنجا که برخی میگفتند تمام کنیم و برخی حضرات گوشت میگذاشتند جلوی تانک.
به دوستان هم پیشنهاد میکنم به جای اینهمه حنجره جر دادن برای ترجمه یک توافق نامه یک وقتی بگذارند و تفحص کنند که چرا با وجود 35 سال حمایت از تولید خودرو هنوز در حال سوار شدن فرغون های ملی هستیم.
بقیه مسائل پیشکش.

در آخر خاطر نشان کنم بنده هم بدم نمی آید پوزه آمریکا و اسراییل و .. را بمالیم به خاک اما چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

[FONT=Times New Roman]   توافقنامه ایران، برزیل و ترکیه به مدافعان دو آتشه توافقنامه ژنو مبدل می‎شوند/   [FONT=Times New Roman, Times, serif]   ترکمانچای خواندن بیانیه تهران در سال 89 تا ذوق زدگی امروز در قبال ژنو/ توافقنامه ژنو همان ملی شدن نفت مصدق است!     
   [FONT=Tahoma, sans-serif]گروه سیاسی – رجانیوز: [FONT=Tahoma, sans-serif] در حالی که کشورهای 1+5 معتقدند توافقنامه ژنو مقدمه ای برای برچیده شدن تاسیسات هسته ای ایران است برخی رسانه های داخلی با بزرگنمایی سعی دارند این توافقنامه را در مقیاس ملی شدن صنعت نفت مطرح کنند.    
   [FONT=Tahoma, sans-serif]به گزارش رجانیوز ، هفته نامه آسمان در اخرین شماره خود با اشاره به توافق هسته ای میان ایران و 1+5 اقدام ظریف در امضای این توافقنامه را همانند اقدام مصدق در ملی کردن صنعت نفت ارزیابی کرد و دولت روحانی را ادامه دهنده راه دولت مصدق نامید. در بخشی از سرمقاله این هفته نامه آمده است:    
   [FONT=Tahoma, sans-serif]دو رويداد در تاريخ ديپلماسي ايران بيشتر به چشم آمده است. دو رويدادي كه با جنگ يا انقلاب همراه نبود و در مسير صلح روي داد: اول مذاكرات ملي شدن صنعت نفت ايران و دوم مذاكرات دستيابي ايران به انرژي هسته‌اي. اول در دوره‌ي دكتر محمد مصدق و وزير خارجه‌اش دكتر حسين فاطمي و دوم در دوره دكتر حسن روحاني و وزير خارجه‌اش دكتر محمدجواد ظريف. در اين دو دوره برخلاف ادوار گذشته سياست خارجي، كالاي اصلي در عرصه سياست عمومي بوده است يعني افكار عمومي بيش از هميشه به نتايج مذاكرات توجه داشتند و كليد حل معضلات خود را نه از نظاميان كه از سياسيون به خصوص ديپلمات‌ها و حقوق‌دانان مي‌خواستند.    
     تصویر   
   [FONT=Tahoma, sans-serif]در بخش دیگری از این سرمقاله آمده است : دولت روحاني و ديپلماسي ظريف با دولت و ديپلماسي مصدق نسبتي تاريخي دارند. از يك ريشه هستند اما يكي نيستند. تداوم راه مصدق هستند اما تكرار راه مصدق نيستند. از تجربه مصدق درس گرفته‌اند و از يك سوراخ دو بار گزيده نمي‌شوند. ميراثي كه از آنان بر جاي خواهد ماند يا رعايت هر سه اصل بهبودخواهي در اقتصاد، ديپلماسي و حقوق شهروندي است يا هيچ كدام از آنها. ([External Link Removed for Guests]   
   [FONT=Tahoma, sans-serif]اما نکته قابل تامل آنکه همزمان با ذوق زدگی رسانه های داخلی از حصول توافق ژنو، رسانه های و شخصیت های غربی نیز با خرسندی از توافقنامه ژنو این توافق را یک عقب گرد تاریخی در موضوع هسته ای برای ایران توصیف می کنند. در یکی از آخرین اظهارات دنیس راس عضو ارشد شورای امنیت ملی آمریکا اعلام کرد: دادن حق غنی‌سازی به ایران توهم ایرانیان است تنها راه کاهش واقعی تحریم‌ها، عقبگرد در برنامه هسته‌ای و ایست کامل آن است! ([External Link Removed for Guests]   
   [FONT=Tahoma, sans-serif]البته فارغ از اظهارات موافقین و مخالفین توافقنامه ژنو تحلیل این توافقنامه بیانگر آن است که 27 امتیاز واگذاری ایران به 1+5 در قبال 11 امتیاز غرب بسیار نامتوازن است.([External Link Removed for Guests] و [External Link Removed for Guests])     
   [FONT=Tahoma, sans-serif]از ذوق زدگی امروز در قبال ژنو تا ترکمانچای خواندن بیانیه تهران در سال     
   [FONT=Tahoma, sans-serif]این در حالی است که برخی شخصیت های سیاسی که هم اکنون در مقام مدافع توافقنامه ژنو اظهار سخن می کنند پس از امضای بیانیه تهران میان ایران ، ترکیه و برزیل در اردیبهشت ماه سال 89 ، این بیانیه را برخلاف مصالح ملی می دانستند.    
   [FONT=Tahoma, sans-serif]این در حالی است که در ابتدای این بیاینه صراحتا و بدون هیچ پیش شرطی درباره حق غنی سازی اورانیوم آمده است: حقوق تمامی اعضا از جمله حقوق جمهوری اسلامی ایران به استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای در تحقیق، تولید و استفاده از انرژی هسته ای و چرخه غنی سازی برای اهداف صلح آمیز و بدون تبعیض را یادآوری می کنیم. (متن کامل بیانیه [External Link Removed for Guests]   
   [FONT=Tahoma, sans-serif]علی مطهری آنزمان درباره این بیانیه گفت: زماني كه دولت پيشنهاد غربي‌ها را مبني بر انتقال اورانيوم غني شده به خارج از كشور را پذيرفت دچار خطا  [FONT=Tahoma, sans-serif].  [FONT=Tahoma, sans-serif]احمد توکلی نیز اظهار کرد: بیانیه تبادل سوخت هسته‌ای مصالح ملی را تأمین نمی‌کند و تعهداتی یک جانبه برای ایران ایجاد می‌ [FONT=Tahoma, sans-serif]. [FONT=Tahoma, sans-serif]

[FONT=Tahoma, sans-serif]اما زهرا رهنود که هم اکنون به دلیل فتنه انگیزی پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 در حصر به سر می برد و در انتظار محاکمه است بیانیه تهران را بدتر از قرادادهای ترکمنچای و گلستان توصیف کرد: "بر تارک تمامیت ارضی ما فتح خرمشهر و آبادان می‌درخشد وقتی بیشتر درخشش این پیروزی‌ها درک خواهد شد که آن را با برخی از توافقنامه‌های امروزی مقایسه کنیم توافقنامه‌هایی که از قراردادهای ننگین ترکمنچای و گلستان بدتر است و آخرین نمونه‌اش همین معاهده هسته‌ای هفته گذشته (بیانیه تهران) است."    
   [FONT=Tahoma, sans-serif]حال سئوال اساسی این است که بر پای چه استدلالی بیانیه تهران که البته انتقاداتی به برخی از حواشی مربوط به آن وارد است، معادل ترکمنچای و گلستان در نظر گرفته شده ولی توافقنامه ژنو که به عقیده کارشناسان به مراتب ضعیف تر از بیانیه تهران است پیروزی بزرگ و فتح الفتوح خوانده می شود؟    

http://www.rajanews.com/detail.asp?id=175157  
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 306 بار

پست توسط sazan1978 »

دوستان يک مقدار آهسته تر ، نسبت به هم عصبانی نباشيد همه ما دغدغه مملکتمان را داريم ، با هم دوست و متحد باشيم انشاءالله :razz: :razz: :razz: :razz:
[HIGHLIGHT=#ffff00]«گاوآهِن»  
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 501 بار
سپاس‌های دریافتی: 124 بار

پست توسط arsham33 »

سلام

1- هرچند که اندیشه سیاسی موضوعی فردی است اما بدین جهت که عرایضم سوء برداشت نشود می گویم که بیش از 10 سال است که در هیچ انتخاباتی شرکت نکردم و مشارکتم در قبلی ها را نیز پس می گیرم.
2- اگر نظری را می نویسم تنها از جانب خودم است و آنرا به مردم بی پناه منتسب نمی کنم. بر خلاف برخی دوستان.
3- بسیاری برای تایید روحانی، احمدی نژاد را بهانه کردند. واقعا او چیزی بیشتر برای دفاع ندارد؟ (دقیقا همین است. آنها دو روی یک سکه اند.(کم و بیش))
4- هر بار که شعاری را می شنوم بیشتر می ترسم.(مثل توافق، گزارش 100 روزه و ...) سال ها قبل متنی را خواندم از سید ابراهیم نبوی. خلاصه گفته بود. اگر خاتمی قولی داد و عمل نکرد، مخاطبش آنهایی بودند که نهایتا می رفتند در یک روزنامه نامه ای می نوشتند و خانه نشین می شدند. اما در مورد احمدی نژاد مردمی بودند که ممکن بود همچون یک بشکه باروت منفجر شوند.
برای روحانی به مراتب بدتر و خطرناک تر است. زیرا بخشی از افراد بی پناه، ترسیده و عصبانی به او پناه آوردند. چنین افرادی به مراتب فضا را ترسناک تر می کنند. هرچند که با حاکمیت فعلی کاملا زاویه دارم اما هیچ چیز را بدتر از یک شورش نمی دانم.

و اما در موضوع توافق

5- غرضی: "سیاست خارجی مبتنی بر استعداد داخلی است". بنابراین به دوستان پیشنهاد می کنم به اندازه وزن کشور توقع داشته باشند. شعار هم ندهند.
6- آیا هیچیک از دوستان افسردگی پس از پذیرش 598 را به یاد دارند.(در آن زمان 10 ساله بودم و اصلا آنرا درک نکردم) در طول یک سال چند بار به گلستان و ترکمانچای فکر می کنید؟ نسل ها و سال ها می گذرند، توافق نامه های خوب و بد از یاد می روند و یا به دید دیگری به آنها نگاه می شود.
7- در این توافقنامه چهار موضوع برگشت ناپذیر است: الف)اطلاعات اماکن و تاسیسات ب)اورانیم 20% پ)دارایی های بلوکه شده ایران ت)شرایط تحریمی موجود که بعد از عدم توافق در شش ماه برای ایران قابل برگشت نیست. اگر آنها را در دو کفه قرار دهیم چندان هم وزن طرف غربی با توجه به وزن کشورهایش سنگین تر نیست.
8- دوستان که به دنبال زنده باد گفتن به ظریف هستند پیشنهاد می کنم به سوابق ایشان با جزئیات نگاه کنند. تمایل ندارم در یک انجمن در این موارد اظهار نظر کنم. باید پذیرفت ایران تاب تحمل فشار بیش از این را نداشت. ای کاش می دانستید رقم پورسانت جابه جایی پول ایران در اروپا به چند درصد در دولت سابق رسیده بود. (رقمی که عسگراولادی در مناظره برای چین عنوان کرد حدود 10 درصد بود. ) مشکل من با شرایط موجود آن است که می دانم گریزی نبود اما اجازه نمی دهم امثال ظریف و مجموعه فعلی بخندند و قهرمان سازی کنند. پایشان را بر پشت آنها که کمرشان زیر فشار شکسته بگذارند و به احمدی نژاد بد و بیراه بگویند و لبخند پیروزی بزنند.(لطفا نگویید احمدی نژاد هم چنین کرد. خسته شدم از این جواب) منقدی جایی گفت تنها ایالات متحده سیاست خارجیش را فدای سیاست داخلی می کند. معتقدم در موضوع ایران نیز چنین است. امیدوارم اکنون چنین نباشد.
9- همانگونه که در پستی دیگر گفتم: "نکته آنجا است که جلیلی نمی توانست چنین توافقی کند و ظریف هم نمی توانست توافق نکند. آنچه تعیین کننده است سیاست کلان است که گوشه ای از آن را می توان در شوی سطحی صدا و سیما دید که تلاش می کند جام زهر را نوشدارو جلوه دهد." به نظر من بهترین نظری که داده شد از طرف کاربر محترم coops بود.

coops نوشته شده:یه سوال از دوستان :اگه جای رهبر جمهوری اسلامی بودید بین حفظ نظام و غنی سازی کدوم یکی رو انتخاب می کردید؟

این حرف دقیقا تفسیر امروز ما است. اگر صدا و سیما را ببینید همین را دریافت می کنید. دوستان فراموش نکنند هیچگاه در هیچ کشوری تنها بر ایدئولوژی تکیه نشده است.

10- و سخن پایانی: ضمن اعلام برائت از این توافقنامه و با آرزوی نداشتن تسلیحات اتمی برای همه کشور ها و یا تولید سلاح هسته ای در ایران باید گفت: تنها یک جمله مرحم زخم ها است: "می توانست بد تر از این هم باشد."
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”