netwet نوشته شده:ین دولت خیلی خوب میدونه که توان اداره کشور رو با این شرایط اقتصادی نداره و سرنوشتی بدتر از دولت احمدی نژاد در انتظارشه مگر اینکه بیاد برگهای در اختیارش رو بسوزونه و حداقل تا 4 سال اینده زمان بخره. به نظر میرسه تجربه تعلیق به یکباره نشون داده که موج اعتراضات شدیدی رو در جامعه ایجاد میکنه و پایدار نخواهد بود پس چه بهتر که این تعلیق پله پله و به مرور زمان ایجاد بشه تا به اون عرق ملی مردمی لطمه ای وارد نشه! (استراتژی قورباغه).
تحلیل من اینه که اگه جلوشون گرفته نشه اینها طی 4 تا 8 سال اینده کل صنعت هسته ای رو به مرور بر باد خواهند داد!
اصلا دوست نداشتم وارد این بحث بشم چون سرانجام و نتیجش از همین الان معلومه؟!! ولی زورم اومد این حرفا توی این تاپیک باشه و کسی بهش جواب نده!!
در این دولت توان اداره مملکت رو با این شرایط اقتصادی نداره شکی نیست! این میراثی است که دولت احمدینژاد و مجلس به اصطلاح اصولگرا برای این دولت و مردم به ارث گذاشتن! این اعتراضات شدیدی که گفتین رو کیا راه میندازن!؟! مردمی که در خرج و مخارج یومیه شون موندن یا سیاستمدارایی که نونشون آجر میشه؟!! این عرق ملی ای که شما ازش نام میبرید کجاست؟ تو وضعیت اقتصادیمون؟ تو اعتبار پاسپورتمون؟ تو اخراج دانشجوهامون از دانشگاههای دنیا؟ تو قدرت نظامیون؟ تو ناوگان هواییمون؟ تو وضعیت توریستیمون؟ تو حمایتمون از گروه حماس که خود اعراب هم ذره ای قبولش ندارند؟ تو درگیری های که رئیس جمهور سابق با دنیا سر منافع رژیم صهیونیستی راه انداخت و نتیجه اش رو مردم کوچه و خیابون با گوش و پوست و همه وجودشون دارن لمس می کنن؟ به قول یه نفر تو فیس بوک 20 درصد غنی کردیم تا 80 درصد فقیر بشن؟!! انرژی هسته ای خوبه، خیلی هم خوبه! شاید اگه من سکاندار این مملکت بودم میگفتم باید بمب اتم هم داشته باشیم!! این دنیا به اندازه کافی گرگ و کفتار درنده داره که اگه ضعف نشون بدی کارت تمومه! ولی برای هسته ای شدن نیاز به زیرساخت اقتصادی قوی است! دقیقا همون کاری که الان قدرتهای جهانی دارن با ما انجام میدن! اقتصادمون رو ضعیف می کنن تا هسته ای نشیم!!
حالا شخص اول مملکت راضیه اونوقت شما کاتولیک تر از پاپ میشی و میگی باید جلوشوون گرفته بشه؟ برو جلوشون رو بگیر برادر من !!