پیش بینی شما از پیامدهای آتیِ مذاکره با 5+2

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 899 بار

Re: پیش بینی شما از پیامدهای آتیِ مذاکره با 5+2

پست توسط شیرافکن »

Goebbels نوشته شده:بازدید بازرسان از صنایع موشکی ایران مسئله سوال برانگیز و تعجب برانگیزی است که صد البته با هماهنگی مسئولان رده بالا (به خصوص سپاهی) باید صورت گیرد و چنانچه صورت گیرد و کسی حرفی نزند یحتمل مسئولین (غیر از دولتی) از این کار هدفی دارند و مشکلی نمیبینند.

زمان خاتمی هم از پارچین بارها بازدید کردن.پروتکل الحاقی را هم بدون تصویب مجلس دو سال اجرا کردن و خیلی کارهای دیگر.
8 سال گذشته نشان داده شده نظر مسئولین رده بالا چیه.خود رهبری انقلاب بارها فرموده اند که من با مذاکره اینها مشکلی ندارم ولی به ان خوشبین نیستم.یعنی حمایت کامل کردن تا کسی بهانه ای نداشته باشه ولی از اونطرف به روشنی هم نظر خودشان را بیان کردند. این مسئولین بسیار هوشمندانه رفتار میکنن.کافی است با یکی از خواسته های این تفکر مخالفت بشه تا کاسه کوزه های تمام شکست ها در عرصه سیاسی و اقتصادی را به گردن به قول خودشان افراطیون بیاندازند و انها را در برابر ملت سرافکنده کنن.اون کسی که باید بهای رفتار خود را بپردازد علاقمندان به این سیاست هستند که در یک کشور دمکراتیک نتایجش را از طریق صندوق رای در اینده خواهند دید.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

جناب شیرافکن

پروتکل الحاقی برای اجرای داوطلبانه الزاما نیازی به تصویب مجلش هم نداشت و جزو مسائلی بود که در شورای عالی امنیت ملی (با حضور نماینده رهبری) باید تصویب می شد که شد. حال برخی مجلسیان ما این ادعا رو مطرح کرده اند که البته منظور مشخصی داشتند و البته چون حرفشان مبنای قانونی نداشت به جایی هم نرسید. در زمان جناب احمدی نژاد هم برخی توافقات که صورت گرفت از جمله توافق تهران برخی از مجلس صداشان درامد که باید با تایید مجلس باشد و .......! در حالی که این مسئله در شورای عالی امنیت ملی به تصویب برسد کافی است.

در مفاد پروتکل هم آمده است :

لازم الإجراء شدن پروتکل برای عضو مربوطه بسته به تصویب آن در مجالس قانون‌گذاری است.

لازم الاجرا نه اجرای داوطلبانه که مسئولین ما در آن زمان به آن اشاره داشتند.

در زمینه بازرسی هم باید بدانیم که این مسئله از سوی جناب صالحی عنوان شده و ایشان و بلکه حتی رئیس جمهور هم در این مسئله اختیار ندارند و تصمیم گیری با تایید مسئولین نظامی ما (سپاه که موشکی را در اختیار دارد) و ایضا نهاد های بالاتر(شورای عالی امنیت ملی و حتی رهبری) باید صورت گیرد.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 232 بار
سپاس‌های دریافتی: 617 بار

پست توسط netwet »

Goebbels نوشته شده:بازدید بازرسان از صنایع موشکی ایران مسئله سوال برانگیز و تعجب برانگیزی است که صد البته با هماهنگی مسئولان رده بالا (به خصوص سپاهی) باید صورت گیرد و چنانچه صورت گیرد و کسی حرفی نزند یحتمل مسئولین (غیر از دولتی) از این کار هدفی دارند و مشکلی نمیبینند.

وقتی دستگاه سیاست خارجه کشور نمی تونه در مقابل زیاده خواهی های دشمن مقاومت کنه و بندو آب میده نتیجه این میشه که توپ میفته تو زمین همون مسئولین غیر دولتی و گاهی اوقات فشار و هجمه خارجی و صدالبته داخلی! اونقدر سنگین میشه که همین مسئولین غیر دولتی مجبور میشن بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنند و به بازرسی ها تن بدند هرچند سناریوهای مختلفی برای حفظ اطلاعات سری اجرا میشه ولی طرف مقابل ما هم اونقدر هوشمندانه بازرسی می کنند که ممکنه کوچکترین خطای ما باعث لو رفتن سری ترین اطلاعات در همین بازرسی ها بشه!

اون تدبیر و سیاستی که ازش دم می زدند این بود؟!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

وقتی دستگاه سیاست خارجه کشور نمی تونه در مقابل زیاده خواهی های دشمن مقاومت کنه و بندو آب میده نتیجه این میشه که توپ میفته تو زمین همون مسئولین غیر دولتی و گاهی اوقات فشار و هجمه خارجی و صدالبته داخلی! اونقدر سنگین میشه که همین مسئولین غیر دولتی مجبور میشن بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنند و به بازرسی ها تن بدند هرچند سناریوهای مختلفی برای حفظ اطلاعات سری اجرا میشه ولی طرف مقابل ما هم اونقدر هوشمندانه بازرسی می کنند که ممکنه کوچکترین خطای ما باعث لو رفتن سری ترین اطلاعات در همین بازرسی ها بشه!

باید دید ابزار فشار در این مسئله چیست و طرف مقابل کیست!

در این مسئله فعلا ابزار فشاری نیست که در حدی باشد که بتواند سپاه یا رهبری و هر مسئول سطح بالای دیگری را وادار به پذیرش کند.

قطعا مسئولین ما در اینباره اظهار نظر خواهند کرد و مسئله مشخص خواهد شد. بهتر است کمی صبر داشته باشیم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4664 بار
سپاس‌های دریافتی: 8705 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام
اوباما چند ساعت پیش اعلام کرد هر گونه تحریمهای جدید ضد ایران توسط کنگره را وتو خواهد کرد و اجازه نمیده کسی فرصت حل دیپلوماسی رو از بین ببره
صرفه‌جویی های میلیونی در هزینه‌های خودرو

صرفه‌جویی های میلیونی در هزینه‌های زندگی

برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهم در مورد تنظیمات اندروید

جسارتاً آموزش توبه به زبان ساده

توصیه‌های مهم امنیتی

توصیه‌های بسیار مهم بهداشتی

تاپیک جامع سرویس و تعمیر و مشاوره آبگرمکن و پکیج

سوالات سیستم آبرسانی ساختمان

دوستِ عزیز، چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همه ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برای بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه.
یه آسمونیِ فعّال باش که آزمایشِ دنیا تکرارشدنی نیست.

باور نمیکنی؟ همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام

عجب آرتیستی است این اوباما!

اجازه دهید یک بار صحنه این تئاتر را با هم مرور کنیم:

گنگره: من باید ایران را تحریم کنم.
باراک: نه من نمی گذارم، این غیر ممکنه!
گنگره: چرا ممکنه.
باراک: ولی این منصفانه نیست!
کنگره: ها ها ها! من هر کاری که دلم بخواهد می کنم.
باراک: مگر از روی جنازه من رد بشی!
کنگره: از سر راه من برو کنار.
باراک: هرگز! من تا آخرین قطره خونم از ایران دفاع می کنم!
کنگره: مقاومت بی فایدست. بین من و ایران باید یکی را انتخاب کنی.
باراک: اوه خواهش می کنم، من را در این دو راهی سخت قرار نده!
(در این لحظه کنگره به باراک حمله می کند و باراک با یک ضربه شمشیر کنگره را نقش بر زمین می کند)
کنگره: اوه لعنتی! می دونستم که تو ایران را از من بیشتر دوست داری. نباید به تو اعتماد می کردم. از ماست که بر ماست!!!
(صدای تشویق تماشاگران تصویر تصویر تصویرتصویر)

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major II
Major II

پست توسط netwet »

کنگره = پلیس بد
اوباما = پلیس خوب

اخرشم به این نتیجه میرسیم که پلیس خوب نمی تونه با اینا (ایران) به توافق برسه پس در نتیجه اعلام تحریم های جدیدتر توسط پلیس بد توجیه پذیر میشه!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 732 بار
سپاس‌های دریافتی: 494 بار
تماس:

پست توسط Abdoll@h »

pedmehr نوشته شده:اگر ایران تبدیل به قدرت هسته ای شده ، کره شمالی سالهاست که این قدرت رو داره. فکر نکنید کاری شده کارستان ، راهی که ایران داشت میرفت رو کره شمالی و عراق دهه های پیش شروع کردند و تا انتهاش رقته اند و نتیجه ش هم شد چیزی که امروز از اون کشورها میبینیم.
جنبش بیداری اسلامی و جهانی و وال استریت و ۹۹ درصد هم که دم میزنید ازش جاش تو کیهان و رجا نیوز هست نه دنیای واقعی و نشان دهنده سطح بسیار بسیار پایین واقع بینی و اطلاعاتتون داره. خوشبختانه حداقل برای مدتی پای این افراد و تفکرات حداقل از میزهای تصمیم گیری اجرایی و کلان بریده شده. اکثریت جامعه تفکر شما رو نمیخوان و این واقعیتسیت که انتخابات نشون داد. انتخابات یک دو قطبی سازش و مقاومت بود ( که البته واژه های ۱۰۰٪ درستی برای شرح وضعیت نبودند) و انتخاب رو هم مردم به درستی انجام دادند. بنابراین شما هم از فرصت استفاده کنید و به جای کالبد شکافی پارادایم حیات طیبه و هیهات من الذله آقایون جلیلی و حداد و حسن عباسی، به دنیای واقعی هم نظری بندازید.

شما قدرت ایران رو با کره شمالی و عراق مقایسه می کنید؟شما راه ایران و ارزشها و آرمان های ما رو با این کشورها مقایسه می کتید؟
به نظرم باید دیدگاهتونو عوض کنید.ایران داستانش با داستان همه کشورها فرق داره دوست عزیز.
بنده اصلا کیهان و رجانیوز رو مطالعه نمیکنم.از این حرف شما کاملا میشه میزان تاثیرپذیریتونو از رسانه های بیگانه و ضدانقلاب متوجه شد.
به نظرم این شمایید که باید یه مقدار از پای این رسانه ها بلند بشید و یکم دنیای واقعی رو نگاه ببینید.

بله شاید شما درست بگید که اکثریت جامعه تفکر منو نخوان.دلیلشم اینه که دشمن خوب بلده رو کجا دست بذاره.
این نخواستن ها نتیجه تهاجم فرهنگیه(که خیلی ها ازش به عنوان یه توهم یاد میکنن).

یه زمانی مردم شعار میدادن "می جنگیم،میمیریم،ذلت نمی پذیریم." اما دشمن تونسته این ارزشها رو در بین مردم کمرنگ کنه.
و مردمی که ارزشهاشون مدپرستی و تجمل گرایی و مصرف گرایی و شکم پرستی باشه معلومه که دیگه انرژی هسته ای نمی خوان
و فقط دلار ارزون و فلان ماشین ارزون و گوشی و سفرخارجی و ماچوپیچو و اینا رو میخوان.
مردم ما به پرمغزی این شخص و تیمش رای ندادن.مردم به ویترین و حرفای خوشگل رای دادن Pedmehr جان.تنها کسی که از هیچ برنامه مدونی
تو تبلیغاتش حرف نزد این اقا بود.(هرچند بازم ما دوست داریم موفقیت ایشونو ببینیم.)
جایی از یکی از بزرگان خوندم که"ملتی که کتاب نخواند باید همه تاریخ را تجربه کند"
مردم ما انگار یادشون رفته زمانی که این کشور حیات خلوت چند تا از همین کشورهای 5+1 بود چه خیانت ها که بهمون نشد و چه قراردادهای ننگین تر از گلستان و ترکمانچای که نبستیم باهاشون.
اشکال نداره.ما ایستادیم و حواسمون هست.نگاه می کنیم ببینیم این بچه های بهانه گیر از تو ویترین خوشگل آمریکا چی می خوان.امیدوارم که اوف نشن.
"و مکرو و مکرالله.والله خیر الماکرین" با خدا که نمی تونن در بیفتن.
این مملکت متعلق به امام زمانه(همون شخصیتی که عراق و کره شمالی ندارنش).و پرچم این انقلاب به دستان رهبر عزیزمون تقدیم امام زمان خواهد شد.انشاالله.
[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست. 
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 306 بار

پست توسط sazan1978 »

Abdoll@h نوشته شده:
pedmehr نوشته شده:
در کل دقیقا به دنبال همان دولتی در ایران هست که این هشت سال عربده ی آزاده خواهی و استعمارستیزی سر داد اما در عمل بزرگترین لطف رو در حق اسرائیل انجام داد.

در مقتدر و زیرک بودن دستگاه دیپلماسی آقای روحانی هم همین بس که نتانیاهو و جمهوری خواههان آمریکا یک شب خواب خوش ندارند و به این در و آن در میزنند برای تضعیف توافق حاصله . به قول یکی از روزنامه ها با رفتن محمود تازه نتانیاهو متوجه شده چه دوست عزیزی رو از دست داده.

Pedmehr واقعا برای همچین طرز تفکری متاسفم.شما باید خیلی ساده باشید که با این نمایش های سیاسی به این راحتی بازی می خورید.
اون 8 سالی که شما ازش به عنوان 8 سال عربده کشی یاد کردید باعث سردرگمی و وحشت اسرائیل شده بود و برای حفظ ظاهر و پنهان کردن ترسشون
بود که با اون ژست ها جلوی دوربین حاضر می شدن.همین ترس باعث شد که جناب نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل با نشون دادن یک تصویر خنده دار خودشو مزحکه جهانیان بکنه.
شکست اسرائیل در جنگ 33 روزه بود که خواب خوش رو ازشون گرفته بود.
جنبش بیداری بود که کشیده شدنش به آمریکا و حتی خود اسرائیل خواب خوش رو از اونا گرفته بود.
پیشرفت موشکی و فضایی ایران خواب خوش رو از اونا گرفته بود.
پیشرفت هسته ای ایران خواب خوش رو از اونا گرفته بود.
و اتفاقا الان اونا هستن که با دیدن زانو زدن ایران و دستی که جلوشون دراز شده خواب خوش به چشمشون اومده و این ماییم که با ادامه پیدا کردن این وضع هم پیشرفت هسته ایمونو از دست می دیم و در مقابل چیزی هم دستمونو نمی گیره و خواب خوش هم نخواهیم داشت.
اصلا تا حالا فکر کردی چرا تا قبل از احمدی نژاد علیه هیچ کدوم از روسای جمهور ایران این همه تبلیغات نمی شد؟چرا با اومدن احمدی نژاد اینقدر فعالیت های رسانه ای غرب شدت گرفت؟
آیا به خاطر دلسوزی برای ایران و دور شدن اون از اهداف انقلاب بود؟آیا به خاطر انزوای ایران بود که مجبور شدن این همه هزینه تبلیغاتی کنن؟
لطفا یکم اون ماهواره ها تونو خاموش کنین و خودتون فکر کنید....

برادر من پس شما تحريم های کمر شکن و اجماع جهانی برای برخورد با ايران را چطور تفسير میکنيد ، نکند اين هم از موفقيت های دولت قبلی بوده است ، در حال حاضر 100 ميليارد دلار از فروش نفت مملکتمون تو بانکهای اجنبی بلوکه شده نمی تونيم یک قرون ازون پول ها رو بياريم داخل ، به نظر شما ما از اين وضعيت سود برديم يا اون اجنبی ها که هم نفتمون و خوردن هم پولش را ، تازه با کمال پررويي بهمون میگند با پول خودتون دخل خودتون را هم می آوريم نمی دونم سود 100 ميليار دلار سالی چقدر ميشه ، الان بايد 2 سالی بشه که وضعمون اينه ، تاز پول فروش های بعدی و هم بايد اضافه کرد . واقعآ آنها از ديدن اين وضعيت ما ، زانو هاشون داره ميلرزه و شب خواب خوش ندارند.
يا علی
[HIGHLIGHT=#ffff00]«گاوآهِن»  
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

Re:

پست توسط kingday »

MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:سلام
اوباما چند ساعت پیش اعلام کرد هر گونه تحریمهای جدید ضد ایران توسط کنگره را وتو خواهد کرد و اجازه نمیده کسی فرصت حل دیپلوماسی رو از بین ببره

طبق قانون امریکا چنانچه بعد از وتو شدن توسط رییس جمهور طرح مجددا به مجلس رفته و حداقل دو سوم نمایندگان به ان رای مثبت بدهند طرح بدون نیاز به تایید رییس جمهور لازم الاجرا شده و میبایست به اجرا در اید.

حالا پیش بینی من:

طرح تصویبب میشه بعد حسین اقا وتو میکنه. دوباره میره سنا و دو سوم رای میدن و میره برای اجرا

در این شرایط حسین اقا پیش حسن اقا بد نمیشه و تازه ازش تشکر هم میکنه بخاطر طرف داریش از ایران.

و بعد مجلس ایران که میبینه توافق بی توافق شده میاد مساله 60 درصد غنی سازی رو میبره برای تصویب و تصویب میشه منتها ایندفعه حسن اقا دیگه نمیتونه وتو کنه و عملا ژنو بی ژنو

قسمت خوب قضیه که میشه بهش خوش بین بود تعهد اروپاییها منهای فرانسه هستش که اون هم با طرح 60 درصدی مجلس لغو میشه

در این میون روسیه و چین میان پیشنهاد دوباره مذاکرات رو میدن و ایتالیا هم میاد توی بازی و میشن 5+3 چون تازه حساب باز کرده برای ایران و از بقیه رقبای اروپایی جلو میفته

ایران هم برای اینکه روی فرانسه رو کم کنه میاد رنو و پژو رو میذاره کنار تا دو سه تا کارخونه دیگه پژو و رنو هم درشون تخته بشه.

و با چند تا شرکت ایتالیایی وارد مذاکره میشه برای خودرو سازیش.

آلمان و انگلیس هم میمونن بین دو راهی تحریم خود از بازار ایران یا جریمه امریکا دیگه خود دانند.
تصویر
تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 732 بار
سپاس‌های دریافتی: 494 بار
تماس:

پست توسط Abdoll@h »

sazan1978 نوشته شده:برادر من پس شما تحريم های کمر شکن و اجماع جهانی برای برخورد با ايران را چطور تفسير میکنيد ، نکند اين هم از موفقيت های دولت قبلی بوده است ، در حال حاضر 100 ميليارد دلار از فروش نفت مملکتمون تو بانکهای اجنبی بلوکه شده نمی تونيم یک قرون ازون پول ها رو بياريم داخل ، به نظر شما ما از اين وضعيت سود برديم يا اون اجنبی ها که هم نفتمون و خوردن هم پولش را ، تازه با کمال پررويي بهمون میگند با پول خودتون دخل خودتون را هم می آوريم نمی دونم سود 100 ميليار دلار سالی چقدر ميشه ، الان بايد 2 سالی بشه که وضعمون اينه ، تاز پول فروش های بعدی و هم بايد اضافه کرد . واقعآ آنها از ديدن اين وضعيت ما ، زانو هاشون داره ميلرزه و شب خواب خوش ندارند.
يا علی

برادر من بلوکه شدن بهتر از اینه که خودمون دودستی دارایی هامونو تقدیمشون کنیم.قراردادهایی که تو دولت های سازندگی و اصلاحات با کشورهای اروپایی بسته شد رو بررسی کنید.
کار به جایی رسیده بود که دیگه صنعت نفتمون ملی نبود برادر من.و ضررش برای ما به غایت بیشتر از 100 میلیارد دلار بوده.
بعدشم اونی که بلوکه شده حق ماست که بالاخره بهش خواهیم رسید.اما آیا باید برای رسیدن به حقمون هم امتیاز بدیم؟
دوست عزیزم ما هرچقدر به این غربی ها نزدیک تر بشیم بیشتر بهمون نارو می زنن.این تو تاریخ ثابت شده.
مساله مهم تر اینه که اونا خودشون اگه فرصت کنن به همدیگه رحم نمیکنن.الان آمریکا داره از همشون جاسوسی میکنه و آلمان و فرانسه و انگلیس و کلی کشور دیگه از دستش شاکین.
اونا که در ظاهر با هم متحدن در واقع با هم دعوا و مناقشه دارن.بعد ما ازشون چی می خوایم؟حقمونو؟
آیا به نظرت اونا که در طول تاریخ فقط استعمار کردن و هنوزم دارن ادامه میدن حاضرن با زبون خوش حق یه کشورو بهش برگردونن؟
مطمئن باش اگر شب و روز باهاشون مذاکره کنیم و لبخند تحویلشون بدیم فقط ما رو دنبال خودشون می دوونن و ذره ای از حقمونو هم نمیدن.
اقتداری که الان ما داریم با مذاکره حاصل نشده.
بلکه با دستگیری سربازای انگلیسی تو آبهای ملی حاصل شده.
با مانور دادن کنار ناوهای آمریکایی تو خلیج فارس حاصل شده.
با نمایش قدرت تو خلیج عدن حاصل شده.
با پیشرفت های علمی و پزشکی حاصل شده.
با گیر انداختن RQ-170 حاصل شده.
با کسی که شبانه روز به جنگ و نابودی تهدیدت می کنه و هدفش در نهایت چیزی جز این نیست نمیشه مذاکره کرد.
مذاکره با اونها فقط وقت تلف کردن و ضربه به پیشرفت کشوره برادر من.
فقط از خودتون بپرسید که مذاکره کننده های ایرانی دارن چه امتیازاتی به اونا میدن که حاضر نیستن به ما(مردم این کشور)بگن؟؟؟
[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست. 
Major II
Major II

پست توسط netwet »

تیم فعلی مذاکره کننده داره با برگ هایی بازی می کنه که تو این 8 سال با چنگ و دندون بدست اومده.
امیدوارم قدرش رو بدونن!
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”