Ehsan166 نوشته شده: ↑جمعه 25 آبان 1397, 4:05 pm
سلام
خسته نباشید
من یه آبگرمکن بوتان مدل 3112 دارم که سرویسش کردم
حتی دیافراگمش هم عوض کردم ولی وقتی آب گرم رو باز میکنم بگیر نگیر داره
فشار آب سرد خوبه ولی رو آب گرم ضعیف و قوی میشه
حتی بعضی وقتها آب گرم قطع میشه ولی آبگرمکن روشن میمونه بعد چند ثانیه قطع میشه
الان هم شیر آب بسته هست ولی خود بخود روشن و خاموش میشه
ممنون میشم جواب این مشکل رو بدین بایدچیکارکنم؟
باتشکر
سلام
1- اگر فشار آب سرد و آب گرم هر دو ضربانی هست و افت و خیز داره پس پمپ آب ساختمان تنظیم نیست و زود زود خاموش روشن میشه . باید اتوماتیکش رو طوری تنظیمش کنین که تا وقتی شیر آب بازه خاموش نشه
2- اگر هم که پمپ , بادکنک داره , چک کنین که باد داشته باشه و مقدار باد هم کافی باشه (حدود 5 psi نه بيشتر وگرنه مشکلات پیس میاد )
اطلاعات بیشتر در مورد پمپ و لوله کشی در این تاپیک
topic-t123174.html
.
3- اگر فشار آب گرم
در همه جای خانه خیلی کمتر از آب سرد هست و پس یا توریِ ورودیِ کاربراتور آب خیلی کثیف شده
, یا آبگرمکن رسوب زیاد گرفته و باید رسوب ردایی بشه و یا لوله های آب گرمِ خانه خیلی رسوب گرفته
اگر
فقط یکی دو جا فشار آب گرم خیلی کمه پس شیرهای همونجا رسوب زیاد گرفته و یا لوله های همون مسیر گرفته
.
4- برای اطمینان از باز بودن رسوب نداشتن لوله های آب گرم , باید
لوله ی آب سرد آبگرمکن رو از آبگرمکن جدا کنین و مستقیماً وصل کنین به لوله ی آب گرم خانه .
باید فشار آب قوی باشه مثل لوله های آب سرد
اگر نیست پس لوله های آب گرم گرفتگی داره
5- اگر با بسته شدنِ لوله ی آب گرم , آبگرمکن فوراً خاموش نمیشه پس باید به میله ی پیستون روغن بزنین . ممکنه خشک شده و به سختی حرکت میکنه
اگر روغن زدین و باز هم درست نشد و آبگرمکنتون پبچ vent داره , نیم دور شلش کنین و تست کنین . اگر تغییری نکرد , برگردونین به حالت اول و نیم دور سفتش کنین . اگر باز هم تغییر نکرد برگردونینش به حالت اولش .
.
ممکن هم هست یک نفر پیچ تنظیم حساسیت دیافراگم رو دستکاری کرده
نیم دور در جهت عکس عقربه ساعت بچرخونینش و تست کنین
اگر لازم شد , نیم دیگه هم شلش کنین و تست کنین
اگر باز هم تغییری نکرد نیم دور دیگه
ولی اگر بعد از 1.5 دور هیچ تغییری نکرد پس برگردونینس به جای اولش