
[FONT=yekan, Tahoma] :
[FONT=yekan, Tahoma] قاشق سوپخوری روغن مایع مخصوص سرخ
2 عدد پیاز متوسط (پوستکنده و ریز خرد شود)
گرم سیبزمینی (پوست کنده و نگینی خرد شود)
گرم هویج (پوست کنده و نگینی خرد شود)
2 ساقه کرفس (خرد شود)
(پوست کنده و درشت خرد شود)
عدد فلفل دلمهای ( ریز خرد شود)
حبه سیر (رنده شود)
2 قاشق چایخوری پودر تخم
قاشق چایخوری فلفل
قاشق چایخوری پودر
5 پیمانه آب
گرم لوبیا چشم
گشنیز تازه خردشده برای
به مقدار
[FONT=yekan, Tahoma] تهیه:
[FONT=yekan, Tahoma] – لوبیا چیتی را پس از پاککردن بشویید و داخل قابلمه کوچکی حاوی مقداری آب بریزید و بگذارید تا بپزد. سپس روغن را داخل تابهای روی اجاق گاز داغ کنید و تمام سبزیجات خردشده را – فلفل دلمهای- در آن بریزید و روی شعله ملایم اجاقگاز بگذارید تا به مدت 5 دقیقه تفت داده شود. در طول این مدت، مواد را هم بزنید تا نسوزد. پس از آن سیر، پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز را به مواد اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه دیگر نیز حرارت ببیند. مخلوطکردن مواد را فراموش نکنید.
[FONT=yekan, Tahoma] – قابلمهای را آماده کنید و آب مرغ را به همراه کمی نمک داخل آن بریزید و سبزیجات تفتداده شده را به آن اضافه کنید. شعله اجاق را زیاد کنید تا آب مرغ جوش آید، سپس شعله را کم کرده و در قابلمه را بگذارید و مدت 25 دقیقه صبر کنید تا مواد کمی پخته شوند. هرازگاهی آن را هم بزنید.
[FONT=yekan, Tahoma] – پس از طی این مدت، لوبیا چیتی پختهشده و فلفل دلمهای خردشده را به این مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و دوباره به مدت 15 دقیقه دیگر یا تا زمانی که همه سبزیجات کاملا بپزند روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
[FONT=yekan, Tahoma] – یک و یک چهارم پیمانه از مواد سوپ را داخل دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا بهصورت مایهای خمیریشکل درآید. سپس این مایه خمیری را به بقیه مواد سوپ و دوباره حرارت دهید تا از هم باز شده و در سوپ پخش شود. به این ترتیب، سوپ جاافتاده و غلیظتر میشود. در پایان سوپ را در ظرف موردنظر بریزید و سطح آن را با کمی گشنیز خردشده تزئین
[FONT=yekan, Tahoma] : [External Link Removed for Guests]