بسم الله الرحمن الرحيم
[External Link Removed for Guests]
جمعي از كاربران سايت خواهان بازگشت قالب قبلي سايت شدند. [External Link Removed for Guests]
* رامين عزيز گفت كه جو سايت رو تا اونجا كه بشه به حال قبل در بياريم، پيش خودم گفتم هم يه شوخي با دوستان همايش دلواپيسيم كنيم؛ نماز روزهاتون مقبول درگاه خداوند و مارو هم دعا بفرماييد.
همايش بزرگ منتقدان قالب جديد انجمن سنترال "دلواپسيم"
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72635 بار
- سپاسهای دریافتی: 31667 بار
- تماس:
Re: همايش بزرگ منتقدان قالب جديد انجمن سنترال "دلواپسيم"
oweiys عزيز
ضمن تشکر از شما بابت مطرح کردن اين موضوع، البته من هم دلواپسم، اما اين دلواپسي ربطي به قالب نداره. مشکل عدم فعاليت هست که حدود 6 ماه هست در انجمن وجود داره و ...
در مورد قالب هم نميدونم در جريان هستيد تا خير، اما قالب قبلي هم در سايت وجود داره و توسط کاربران قابل انتخاب هست، از اينجا ميتونيد قالب قبلي رو براي خودتون انتخاب کنيد
ucp.php?i=169

ضمن تشکر از شما بابت مطرح کردن اين موضوع، البته من هم دلواپسم، اما اين دلواپسي ربطي به قالب نداره. مشکل عدم فعاليت هست که حدود 6 ماه هست در انجمن وجود داره و ...
در مورد قالب هم نميدونم در جريان هستيد تا خير، اما قالب قبلي هم در سايت وجود داره و توسط کاربران قابل انتخاب هست، از اينجا ميتونيد قالب قبلي رو براي خودتون انتخاب کنيد
ucp.php?i=169

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 72 بار
- سپاسهای دریافتی: 490 بار
عاقا منم دلواپسم . البته کلا دلواپسم . کاشکی مدیران سایت یه دوری تو انواع فروم ها بزنن و قابلیت های خوب اونها رو به سایت اضافه کنن . طرح گرافیکی سایت هم یه مقداری زیادی ساده است .
مصداق شعر
" در کلبه ما رونق اگر نیست ، صفا هست" است
جا داره مسئولین رسیدگی کنن
مصداق شعر
" در کلبه ما رونق اگر نیست ، صفا هست" است

جا داره مسئولین رسیدگی کنن

آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
من ضمن تکذیب هرگونه دلواپسی تاکید میکنم که قالب خوبی شده و پس از تصمیم به استفاده از همین قالب تصمیم به تاکید بر ترویج این قالب گرفتم
عکسی هم که از آواتارم هست نشان بر رضایت از قالب هست که ایادی قصد سوء استفاده از آن را داشتند.
پیشنهاد میکنم دل کسی واپس نباشه . یکم که به قالب عادت کنید میبینید که قالب خیلی خوبیه.
نیاز به تغییر در قالب محفل نارنجیمون کم کم حس میشد

عکسی هم که از آواتارم هست نشان بر رضایت از قالب هست که ایادی قصد سوء استفاده از آن را داشتند.
پیشنهاد میکنم دل کسی واپس نباشه . یکم که به قالب عادت کنید میبینید که قالب خیلی خوبیه.
نیاز به تغییر در قالب محفل نارنجیمون کم کم حس میشد
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
- سپاسهای ارسالی: 72635 بار
- سپاسهای دریافتی: 31667 بار
- تماس:
البته قالب طرح کلي اون تکميل شده، امکانات زيادي انشاالله در حال تغيير هست که از جمله اون سيستم سپاس انجمن هست که نظرسنجي هم گذاشتم و تا به حال کسي نظري نداده و همه ظاهرا موافق اون بودند
forum-f1/topic-t112894-72.html
همچنين سيستم اسکرول، نمايش آخرين پستهاي آخرين تاپيکها، امکان باز و بسته شدن بخش ها و سايد بار، سيستم اعلان مانند CCN و بسياري امکانات ديگه در ليست تغييرات انجمن وجود داره که انشاالله به مرور اضافه خواهد شد
forum-f1/topic-t112894-72.html
همچنين سيستم اسکرول، نمايش آخرين پستهاي آخرين تاپيکها، امکان باز و بسته شدن بخش ها و سايد بار، سيستم اعلان مانند CCN و بسياري امکانات ديگه در ليست تغييرات انجمن وجود داره که انشاالله به مرور اضافه خواهد شد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: روبروی شما
- سپاسهای ارسالی: 2234 بار
- سپاسهای دریافتی: 14097 بار
منم تکذیب میکنم
همیشه در فروم ها کاربران نسبت به تغییرات قالب مخالفت نشان می دهند
و من همیشه استقبال میکنم
همیشه در فروم ها کاربران نسبت به تغییرات قالب مخالفت نشان می دهند
و من همیشه استقبال میکنم

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3545 بار
من هم فقط از قالب قدیمی استفاده می کنم ! قالب قدیمی خاطره زیاد داریم باش دل کندن ازش سخته