[HIGHLIGHT=#f5f5f5]سلام و خسته
[HIGHLIGHT=#f5f5f5]میخوام لپ تاپ بخرم در رنج قیمت ۲ تا ۲٫۵٫ یک لپ تاپی میخوام که از نظر سخت فزاری کیفیت خوبی داشته باشه چون من لپ تاپم ۲۴ ساعت روشن هستش. چه پیشنهادی میکنید؟
[HIGHLIGHT=#f5f5f5]میگن ایسوز
[HIGHLIGHT=#f5f5f5]چه مارکی بخرم؟
خرید لپ تاپ
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6689 بار
- سپاسهای دریافتی: 12079 بار
- تماس:
Re: خرید لپ تاپ
ایسوز بد نیست ولی گرون هم هست ! می تونید از اچ پی یا ایسر با کانفیگ بالاتری بهره ببرید
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 72635 بار
- سپاسهای دریافتی: 31667 بار
- تماس:
Re: خرید لپ تاپ
Mohammad 1985,
من هم اين موضوع رو تاييد ميکنم که ASUS هم در کنار کيفيت بالا، قيمت محصولاتش رو هم داره بالا ميبره و در حال حاضر بهترين برند رو Lenovo ميدونم
من هم اين موضوع رو تاييد ميکنم که ASUS هم در کنار کيفيت بالا، قيمت محصولاتش رو هم داره بالا ميبره و در حال حاضر بهترين برند رو Lenovo ميدونم

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد