[FONT=byekan, tahoma][External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests][FONT=byekan, tahoma, arial][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] [FONT=inherit] [img]http://rangirangi.com/thumbs/470/292/wp-content/uploads/2014/09/tomato-paste.jpg"%20alt="بهترین%20راه%20برای%20نگهداری%20از%20رب%20گوجه"%20class="thumbnail"%20style="margin:%2010px%20auto%2020px;%20padding:%200px;%20border:%200px;%20font-family:%20inherit;%20font-size:%20inherit;%20font-style:%20inherit;%20font-variant:%20inherit;%20font-weight:%20inherit;%20line-height:%20inherit;%20vertical-align:%20baseline;%20display:%20block;[/img][FONT=inherit][FONT=tahoma, arial]چند بار موفق شدید یه کنسرو رب گوجه رو تا ته استفاده کنید؟ اتفاقی که عموما برای همه میفته اینه که چند بار به اندازه ی یکی دو قاشق رب برای غذاهای مختلف مصرف میکنیم و همین. بعد از چند روز میبینم کپک پشمالوی همیشگی روی رب ظاهر میشه، که مجبورمون میکنه بقیه رب یا بخش زیادی از اون رو دور بریزیم. واقعا حیف نیست؟
[FONT=tahoma, arial][FONT=inherit]میخوایم بهتون یه راهکار برای جلوگیری از حروم شدن رب گوجه یاد بدیم که باهاش میتونید تا مدت زیادی رب رو قابل استفاده نگه دارید. یه راهکار همیشگی اینه که کنسرو رو همونطور که هست توی فریزر بذارید. دمای فریزر رب گوجه رو تا ماه ها براتون سالم نگه میداره، اما این کار استفاده از اون رو سخت میکنه، چون باید صبر کنید همه اش آب بشه تا بتونید یکی دو قاشق ازش استفاده کنید.
[FONT=tahoma, arial]ایده ی بهتر برای نگهداری رب گوجه اینه که اون ها رو در مقدارهای کوچک فریز کنید. برای این کار، یک سینی بردارید و روش کاغذ شیرینی پهن کنید. رب گوجه رو به مقدار یک قاشق غذاخوری روی تمام نقاط سینی بریزید. حالا سینی رو توی فریزر گذاشته و یه شب تا صبح صبر کنید تا یخ بزنه. وقتی همه ی تکه ها سفت شدن، اونها رو جمع کنید و توی یه کیسه پلاستیکی زیپ دار بریزید. اینطوری، هر وقت که بخواید میتونید به اندازه یکی دو قاشق رب برای غذاتون استفاده کنید.
[FONT=tahoma, arial][FONT=inherit] خوبی این روش اینه که اگه رب رو به اندازه های یک قاشق غذاخوری فریز کنید، خیلی راحت میتونید مقدار لازم برای درست کردن غذاتون رو از کیسه در بیارین، نه بیشتر و نه کمتر!
[FONT=tahoma, arial]
بهترین راه برای نگهداری از رب گوجه
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, شوراي نظارت
- پست: 1414
- تاریخ عضویت: پنجشنبه 29 آذر 1386, 3:18 pm
- سپاسهای ارسالی: 590 بار
- سپاسهای دریافتی: 10200 بار
Re: بهترین راه برای نگهداری از رب گوجه
با سلام
يه راه ديگه اينه كه بعد از هر بار مصرف ، مقداري روغن مايع روي رب بريزيم تا سطح آن را بپوشاند و مانع از تماس ان با هوا محيط شود.
يه راه ديگه اينه كه بعد از هر بار مصرف ، مقداري روغن مايع روي رب بريزيم تا سطح آن را بپوشاند و مانع از تماس ان با هوا محيط شود.

اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
- پست: 4117
- تاریخ عضویت: یکشنبه 12 اردیبهشت 1389, 12:44 pm
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4446 بار
- سپاسهای دریافتی: 8566 بار
Re: بهترین راه برای نگهداری از رب گوجه
سلام
با یخ زدن طعمش عوض نمیشه ؟
خواصش کم نمیشه ؟
اگر خواصش و طعمش تغییر نمیکنه , میشه اون رو توی قالبهای پلاستیکی یا سیلیکونی مخصوص یخ ریخت و موقع مصرف هم به تعداد لازم از مکعبهای یخ زده بریزیم توی غذا .
=========================================
بیشتر مردم هم دمای یخچالشون بالای 10 درجه هست که رشد کپکها رو زیاد کند نمیکنه
درجه یخچال باید 3 یا 4 درجه باشه
=====================
استفاده از شیشه های کوچک هم خوب هست و تا آخر پر بشه و موقع مصرف هم زود خالی بشه .
با یخ زدن طعمش عوض نمیشه ؟
خواصش کم نمیشه ؟
اگر خواصش و طعمش تغییر نمیکنه , میشه اون رو توی قالبهای پلاستیکی یا سیلیکونی مخصوص یخ ریخت و موقع مصرف هم به تعداد لازم از مکعبهای یخ زده بریزیم توی غذا .
=========================================
بیشتر مردم هم دمای یخچالشون بالای 10 درجه هست که رشد کپکها رو زیاد کند نمیکنه
درجه یخچال باید 3 یا 4 درجه باشه
=====================
استفاده از شیشه های کوچک هم خوب هست و تا آخر پر بشه و موقع مصرف هم زود خالی بشه .
صرفهجویی های میلیونی در هزینههای خودرو
صرفهجویی های میلیونی در هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهم در مورد تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزش توبه به زبان ساده
توصیههای مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم بهداشتی
تاپیک جامع سرویس و تعمیر و مشاوره آبگرمکن و پکیج
سوالات سیستم آبرسانی ساختمان
دوستِ عزیز، چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همه ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برای بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه.
یه آسمونیِ فعّال باش که آزمایشِ دنیا تکرارشدنی نیست.
باور نمیکنی؟ همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر تا مانعِ پرواز بشی.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا
صرفهجویی های میلیونی در هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهم در مورد تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزش توبه به زبان ساده
توصیههای مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم بهداشتی
تاپیک جامع سرویس و تعمیر و مشاوره آبگرمکن و پکیج
سوالات سیستم آبرسانی ساختمان
دوستِ عزیز، چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همه ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برای بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه.
یه آسمونیِ فعّال باش که آزمایشِ دنیا تکرارشدنی نیست.
باور نمیکنی؟ همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر تا مانعِ پرواز بشی.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا