با سلام .پدر من ناو سروان نیروی دریایی هستش وخیلی اصرار داره من هم به استخدام نیروی دریایی در بیام.من معدل بالایی داشتم ولی چون رشتم حسابداری (فنی) بود نتونستم به دانشکده افسری برم .من در مورد تکاوری سوال داشتم اینکه سختی هاش چه جوریه و اینکه میگن از خانواده دوری تا چه حده و سوال بعدیم اینه که میشه ادامه تحصیل داد یا همش میبرنت ماموریت؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سختی های تکاوری؟
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 26 بار
- سپاسهای دریافتی: 512 بار
Re: سختی های تکاوری؟
MATTA11 نوشته شده:با سلام .پدر من ناو سروان نیروی دریایی هستش وخیلی اصرار داره من هم به استخدام نیروی دریایی در بیام.من معدل بالایی داشتم ولی چون رشتم حسابداری (فنی) بود نتونستم به دانشکده افسری برم .من در مورد تکاوری سوال داشتم اینکه سختی هاش چه جوریه و اینکه میگن از خانواده دوری تا چه حده و سوال بعدیم اینه که میشه ادامه تحصیل داد یا همش میبرنت ماموریت؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز
تا اون جایی که اطلاع دارم تکاور دریایی از سختترین دوره های نظامیه ،ولی اینجوری نیست که نتونید و کم بیارید چون انسان با سختی میتونه کنار بیاد .
بنظر بنده به اصرار پدرت توجه کن ولی ببین علاقه داری یا نه !چون نیروی دریایی سختی های خاص خودشو داره خودت هم خوب لمسش کردی.
به هر حال صلاح کار خویش خسروان دانند
[FONT=Verdana]انچه هستی هدیه خدا به توست. آنچه میشوی هدیه تو به خداست. پس بی نظیر باش.
- سپاسهای ارسالی: 290 بار
- سپاسهای دریافتی: 227 بار
Re: سختی های تکاوری؟
بلاخره دوست عزیز به علاقه و انگیزه خودت در شغل آینده ات توجه کن اون کاری که دوست داری از انجامش خسته که نمیشی هیچ بلکه لذت هم میبری و پیشرفت هم میکنی اما اگر برای رضایت خاطر پدر و نه خودت اینکارو بکنی امکان پشیمانی هست .
اصرار پدر به مصداق شعر هر کسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اصرار من
برای ایشون شرایط با استعداد و علاقه اش هماهنگ بوده راضی بوده شما هم با ایشون اشتراک علاقه و فکر و............داری ؟
اصرار پدر به مصداق شعر هر کسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اصرار من
برای ایشون شرایط با استعداد و علاقه اش هماهنگ بوده راضی بوده شما هم با ایشون اشتراک علاقه و فکر و............داری ؟