Java نوشته شده:دوست عزیز من که هنوز چیزی نگفتم که شما اینچنین در مورد من قضاون مینید...

اما شما چند نکته را ذکر کرده اید که می توان در مورد شما قضاوت کرد:
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] در اونجا گفتگو میکنیم تا ببینیم اختراع مذاهب و فِرَق چه خیری رسوند به مسلمانان جهان [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] اما زکزاکی , ایشون فقط یکی از مهره های حکومت ایران در خارج از ایران هست برای گسترش افکار حکومت ایران در هر جائی که زمین حاصلخیز برای کشت افکار و ایدئولوژیشون وجود داشته باشه [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] هر مذهب از مذاهبِ اسلام مخ مردمش رو زده و این رو در مغزشون فرو کرده اند که [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] ما درست میگیم و درست عمل میکنیم و بقیه همه در گمراهی و ضلالت هستند و یا بدتر از اون , مشرک و کافرند
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] موفق باشید. [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]
سلام
باز هم سوء تفاهم شده
بنده نوشته ام
اگر شما هم مثل ....
بنده ننوشته ام
شما هم مثل بقیه .... فرق این دو جمله با هم از زمین تا آسمون هست
جمله ی بنده هیچ چیزی از قضاوت در خودش نداره
قضاوت یعنی اینکه بنده بگم با شما گفتگو نمیکنم چون
شما هم مثل 99.99% از مردم فقط چیزهائی رو که از بچگی یادتون داده اند و در مغزتون گنجانده اند قبول دارید اما قضاوت شما در مورد بنده , واضح نیست که چی هست قضاوتتون
درضمن اون قسمت که مربوط به حکومتِ سعودی هست رو هم از بین نوشته ها حذف کردین و طوری حرف بنده رو نقل قول کردین انگار که فقط از حکومت ایران انتقاد دارم!!!!
انتقاد بنده به همه ی مذاهبِ جهان اسلام هست چون همشون بدون استثنا اشتباهاتی دارند . یکی بیشتر و یکی کمتر
اما اگر از بنده بپرسند شیعه هستی یا سنی , میگم مسلمانم
این رو همه ی مسلمانان باید بدانند:
هییییچ مرجع تقلیدی در جهان اسلام وجود نداره که همه ی اعتقاداتش و فتواهاش صحیح باشه
هیچ مرجع تقلیدی هم در وجود نداره که همه ی اعتقادات و فتواهاش غلط باشه