درخواست معرفی مدیریت اینترنت وایرلس

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

درخواست معرفی مدیریت اینترنت وایرلس

پست توسط sinaset »

با سلام

از کاربران محترم،کسی نرم افزار خوب برای مدیریت اینترنت وایرلس(برای کامپیوتر) سراغ دارد،که لیست همه افرادی که در حال استفاده از اینترنت را به ما نشان بدهد و بتوان سرعت انها را مدیریت کرد؟!

نرم افزار های حال حاضر،خیلی ساده و نچندان جالب هستن، و نمی توان درست متوجه شد چه گوشی یا چه چیزی به وایرلس وصل می باشد(ضمن اینکه نمیشه سرعت ها رو کنترول کرد)

اگر از کاربران محترم نرم افزار خوب و جامع و برای مدیریت وایرلس سراغ دارد،ممنون میشم ان را معرفی کند.
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

Re: درخواست معرفی مدیریت اینترنت وایرلس

پست توسط SMH »

sinaset, با سلام سینا جان
کلی نرم افزار تست کردم که بهترین اونها ((اما نه کامل ترین)) نرم افزار netcut بود .
تمام کاربرهای متصل به شبکه و wifi رو نشون میده و تنها کاری که می تونی باهاش بکنی محدود کردن دسترسی بدون اینکه wifi قطع بشه هست ...
در سایر حالت ها یا wifi متصل نمیشه که این توی گوشی ها نشون میده اما توی این حالت با اینکه wifi متصل هست هیچ send & recive نداره ...
امیدوارم کارتون و راه بندازه
موفق باشید
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

سلام و تشکر از پاسختون. :razz:

نرم افزار ساده ای،ولی نیاز به یک نرم افزار پیشرفته تر دارم.(نکاتی که در پست اول اشاره کردم)
باتشکر.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72658 بار
سپاس‌های دریافتی: 31671 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sinaset,
برای این کار فقط در صورتی میشه محدودیت یا کنترلی روی شبکه داشت که شما جزئی از مسیر اشتراک شبکه باشید، نه صرفا یک مصرف کننده، یعنی اینکه اگر مثلا شما اینترنت رو از یک مودم ADSL با کابل به کامپیوتر وصل و بعد با استفاده از یک مودم یا روتر اون رو به اشتراک بگذارید، از طریق اون کامپیوتر میتونید این کار رو انجام بدید. البته اغلب مودم‌ها امکان محدود کردن سرعت هر کانکشن رو دارند. همچنین روترها هم این امکان رو دارند، علاوه بر این امکان دیگه‌ای در پروتکل tcp/ip وجود داره که ترافیک رو بالانس میکنه و اگر هدف اینه که حق کسی ضایع نشه، به صورت خودکار خود مودم سرعت رو بین کاربران بالانس میکنه و نیازی به چنین کارهایی نیست، پس لطفا توضیح بدید که هدف شما دقیقا چی هست و مشکل دقیقه چیه تا بهتر بشه راهکار ارائه داد. البته بهتره که لینک تاپیک مورد نظر رو بفرستید تا اونجا بحث بشه و به رونق انجمن هم کمک کنه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

سلام و تشکر از توضیحات و پاسختون.

مسئله بیشتر این است،که می خواهم،کاربران که به مودم وایرلس وصل هستن را کنترول سرعت کنم. و به بعضی اگر شد محدودیت های خاص سرعتی اعمال کنم..

ظاهر مودم های وایرلس روتری به کمک گزینه QOS می توانند محدودیت های اعمال کنند.. اما بدرستی نمی توانم با ان کار کنم.

باتشکر.
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”