داشتم مثل شب هاي پيش كارهاي فردام رو مرور مي كردم كه يكي از دوستان سنترالي صدام كرد..... چه صداي آشنايي!!!! ميدوني سنترال ده ساله شده!!!!
يعني واقعا" سنترال ده ساله شد....... از حال خودم غافل شدم..... رفتم توي يه عالم ديگه.... يعني ده سال از تولد سنترال ميگذره......
همينطور كه دارم به اين مطلب فكر ميكنم به ياد گذشته مي افتم.... چه روزها و چه شب هايي از من كه با سنترال سپري شد.... چه ساعاتي بود و چه روزهاي پر شوري بود.... خداي من چه دوست هايي كه ديگه نيستن... خيلي ها شون ديگه سرگرم زن و زندگي شدن.... خيلي ها شون بي خيال سنترال و نت شدن.... خيلي هاشون رو اصلا" نميدونم زنده هستن يا نه ....و البته به ياد اون هايي مي افتم كه حالا ديگه بين ما نيستن و آروم در جايگاه ابدي شون آروم گرفتن.... همه و همش به سرعت برق از جلوي چشمم رد ميشه.....
سنترال براي سال ها همدم تنهايي من بود و حالا سنترال 10 ساله شده.... و هرچند سنترال در اين ده سال فراز و نشيب زياد داشته .... ولي مهم نيست..... مطمئن هستم شرايط فعلي هم ميگذره و سنترال باز به گذشته درخشانش برميگرده.....
كاش ميشد دوست هاي قديمي يكبار ديگه برگردن تا اينجا ببينمشون.... بخصوص اونهايي كه با دلخوري رفتن

[External Link Removed for Guests]
بخشكه اين شانس كه هميشه وقتي با سيستم كار داري سيستم بابت خراب بشه.... از بد حادثه حدود سه هفته اي هست كه سيستم من هم از بيخ پوكيده و آلان كه دارم اين مطالب رو مينويسم مجبورم از سيستم قرضي استفاده كنم. ان شاالله صاحب سيستم راضي باشه.....
نميدونم آقا مهدي ده سال پيش اين شب ها چه حالي داشتي!!! اصلا" به چي فكر ميكردي وقتي سنترال داشت متولد ميشد!!! منتظرت هستيم!!! مدير....