کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی اميررضا حسيني
سلام من خيلي وقت پيش يه فيلم ديده بودم كه موضوعش اين بود كه يه پسره بخاطر بيماري رواني كه مادرش ميگيره (فك كنم مادرش مدرك پزشكي هاروارد داشت )ميره يتيم خونه بعد اينترنتي به خانواده ها درخاست ميده كه يكي از اونا قبول ميكنه و خلاصه اخرش با وجود اين سختي ها پسره پزشكي هاروارد قبول ميشه
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
Silver Storm نوشته شده: ↑یکشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۷, ۲:۵۶ ب.ظaliestadi نوشته شده: ↑پنجشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۷, ۱۰:۱۰ ب.ظمدتها پیش (سال 1372 یا 1373) تلویزیون فیلم فرانسوی را نشان داد که مدتهاست دنبال آن میگردم. ماجرای فیلم در مورد گروههای تبهکار فرانسوی بود. شخصیت اصلی فیلم فانتو نام داشت (یه بازیگر قدبلند با موهای سیاه تا حدی ، که قیافه اش کمی به بیک ایمانوردی شباهت داشت). این فیلم با نام "مردان" از تلویزیون پخش شد. متاسفانه نتوانستم آن را پیدا کنم. در فیلم فانتو تعدادی از تبهکاران دشمن را می کشد اما در نهایت به دلیل جلب توجه پلیس به زد وخوردهای بین گروهی که فانتو هم در آن درگیر بود؛ سران باندهای تبهکاری تصمیم به قتل او می گیرند. . این دیالوگ به طور دقیق در خاطرم مانده "فانتو دیگه بوی لش میده". در نهایت او توسط یکی از دوستان (شاید فامیلش، یک مرد کوتاهتر از خودش) با گلوله از پشت در یک بندر (احتمالاً مارسی) کشته میشود. فانتو قبل از مرگ با خائن حرف میزند. او می داند که مرد خائن برای کشتن او آمده است. آن مرد فانتو را از پشت با گلوله می زند. در آخر فیلم پس از چند سال که قاتل فانتو (خائن) با لباس کشیش از کلیسا خارج می شود توسط دو مرد جوان موتورسوار به رگبار بسته می شود.
نام فیلم "مردان" به فرانسه "Les Hommes" اثر دانیل وینه سال 1973 و بابازی Constantin در نقش
متشکرم
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
از آقا مصطفی برای کمک دیروزی ممنونم، :سلام، یک فیلم، قدیمی ترسناک هست، چند نفر هستن میرن، داخل یک قصر یا قلعه، یک روح داخل قصر هست، به هیچ عنوان اجازه، بیرون آمدن، از قصر رو به آدما نمیده، یکیشون هم که از قصر بیرون میره، همون لحضه، تو زمین فرو میره، اسم فیلم رو میخواستم، ممنون.فیلمه برای حدود ۵۰ سال پیش هست.////////////سلام، اینم یک فیلم دیگه ای که میخوام، لطف کنید اسم هر کدامش رو میدونستنید،بهم بگید، ممنون.به خاطر خدا،اگه کسی اسم فیلم رو میدونه، بگه، ممنون، میشم، چند نفر برای دزدیدن طلا، به یک جایی زیر زمین مثل سرداب، زیر زمین هم کلی راه های مختلف و تو در تو داشت، رفتن، که چندین تا راه مختلف داشت، کلی طلا اونجا بود، ولی، ارواحی از طلاها محافظت میکردن،آخر کار هم این آدما وقتی فهمیدن،بردن طلا به قیمت جونشون تموم میشه، طلاها رو نبردن، ولی فقط یکیشون که اول کار، یک دونه طلا تو جیبش بود، حواسش نبود، که طلا رو زمین بزاره، آخر هم ارواح اومدن، دختره، رو بردن،یعنی دونستن اسم، فیلمه شده، از محالات زندگی من.ممنون میشم اگه کسی، اسمش رو میدونه،بهم بگه،ممنون از همتون.این فیلم جدیدتر هست، فیلم دومی هم ترسناک هست. سلام،خدمت اعضا،دو تا فیلم که میخواستم،کسی نفهمید،حالا یک فیلم دیگر میگم، آگه کسی فهمید،ممنون،میشم،اسمش رو بهم بگین،از آقا مصطفی برای معرفی یکی از فیلمهایی که قبلا گفتم،ممنون،یک فیلم دیگه،اسمش و میخوام،دو نفر تو جنگل میزان دنبال یک مردی و سعی در کشتن مرد دارن و زد و خوردهایی پیش امد،آخر کار مرد یکیشون رو که میکشه،میفهمی دو تا شکارچی نوجوان هستند و شکارچی دوم رو نمیکشه.
دوستان خواهشا کمک کنید اون فیلم چینی یاژاپنی که دوتا خواهرهستند که توسط اختراع پدرشون میتونن همه چیو ازفاصله نزدیک به وسیله ماهواره ببینن .و اول فیلم هم دختره عینکشو رومیز صاحب یک شرکت که میخوان ازش پول بگیرن میزاره که بعداز اینکه صاحب شرکت ازنیت دختره خبردارمیشه یک دکمه میزنه دیوارشیشه میاد ازش محافظت میکنه ولی عینکی که دختره رومیزاولش گذاشته ازش یک دود بیرون میاد که طرف میکشه .اخرشم خواهره سر کمک کردن به خواهرش توسط ماهواره کشته میشه که خواهرش انتقام میگیره
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
سلام، دو نفر مرد و زن در یک اتاق در بسته بیدار میشن و در اتاق آهنی هست و یک سری ابزار هست و مرد با یک میخ بزرگ دیوار رو میکنم و با زنه یک اتاق دیگه میرن،همون اتاق هم همینطور هست،آب و غذا هم ندارن،آخر با بدبختی،در اتاق باز میشه،و میبینند در به جای سرسبزی منتهی میشه،مرد سفید پوست بود و زنه آفریقایی،دیوار هم بتونی هست.
- سپاسهای ارسالی: 14927 بار
- سپاسهای دریافتی: 14993 بار
سلام علیکم، شرحی که دادید شبیه به سری فیلم های مکعب یا cube می باشد. و من الله توفیقنگار۲۳۳۲ نوشته شده: ↑پنجشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۷, ۱:۲۱ ب.ظسلام، دو نفر مرد و زن در یک اتاق در بسته بیدار میشن و در اتاق آهنی هست و یک سری ابزار هست و مرد با یک میخ بزرگ دیوار رو میکنم و با زنه یک اتاق دیگه میرن،همون اتاق هم همینطور هست،آب و غذا هم ندارن،آخر با بدبختی،در اتاق باز میشه،و میبینند در به جای سرسبزی منتهی میشه،مرد سفید پوست بود و زنه آفریقایی،دیوار هم بتونی هست. سلام
با سلام
من قبلا یه فیلمی رو دیدم:پسری بود که اول فیلم توی اتوبوس با چن نفر نشسته بود و اتوبوس از روی یه پل میگذشت بعدش یه دفعه ای دید که تلویزیون اتوبوس برفک گرفت و بعدش انگشت شستش زخمی شد و بعدش افرادی که داشتن رو پل کار میکردن با ایلتی زدن پل ترک ورداشت و بعدش کم کم همه پل خراب شد و نزدیک 7یا 8 نفر که با اون پسره بودن همه کشته شدن حتی خود پسره بعد یهو از خواب میپره میبنیه تو همون اتوبوسه و هیچ اتفاقی نیوفتاده ولی یهو میبینه واقعا تلویزیون برفک انداخت و انگشتش زخم شد یهو یادش افتاد و همه رو ار اتوبوس کشید بیرون و به همه گفت پل خراب میشه ک همه رو برد یه قسمت دیگه.
اون 7یا 8 نفری که همراهش بودن و مردن همشونم به طریقه های مختلفی توی ادامه فیلم میمیرن....
من قبلا یه فیلمی رو دیدم:پسری بود که اول فیلم توی اتوبوس با چن نفر نشسته بود و اتوبوس از روی یه پل میگذشت بعدش یه دفعه ای دید که تلویزیون اتوبوس برفک گرفت و بعدش انگشت شستش زخمی شد و بعدش افرادی که داشتن رو پل کار میکردن با ایلتی زدن پل ترک ورداشت و بعدش کم کم همه پل خراب شد و نزدیک 7یا 8 نفر که با اون پسره بودن همه کشته شدن حتی خود پسره بعد یهو از خواب میپره میبنیه تو همون اتوبوسه و هیچ اتفاقی نیوفتاده ولی یهو میبینه واقعا تلویزیون برفک انداخت و انگشتش زخم شد یهو یادش افتاد و همه رو ار اتوبوس کشید بیرون و به همه گفت پل خراب میشه ک همه رو برد یه قسمت دیگه.
اون 7یا 8 نفری که همراهش بودن و مردن همشونم به طریقه های مختلفی توی ادامه فیلم میمیرن....
- سپاسهای ارسالی: 4698 بار
- سپاسهای دریافتی: 6996 بار
Soheilsarvari نوشته شده: ↑شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷, ۹:۲۶ ق.ظبا سلام
فیلم مورد نظر شما مقصد نهایی 5 (Final Destination 5) محصول 2011 آمریکا می باشد . در ابتدای هر کدام از پنج فیلم این مجموعه پیشبینی یک اتفاق مرگبار توسط یکی از شخصیت ها رخ می دهد و تعدادی بخاطر این پیشبینی زنده می مانند و پس از آن مرگ (بدون داشتن حضور فیزیکی در فیلم) تک به تک سراغشان می رود و به وحشتناک ترین شکل های ممکن کشته می شوند . یادم هست وقتی برای اولین بار فیلم مقصد نهایی 1 (2000) را تماشا کردم تا چند ساعت نسبت به محیط اطرافم حساس شده بودم و از همه چیز می ترسیدم ، اما با مشاهده قسمت های بعدی با وجود جذابیت و هیجان بالا ، دیگر این حس را تجربه نکردم!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
کانال بنده در ایتا :
hahbamn@
صلوات
کانال بنده در ایتا :
hahbamn@
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
سلام و خسته نباشین یه فیلم بود که تام کروز بازی کرده بود فقط یادمه که تام کروز به همراه همکارش خودشونو شبیه یه افسر میکنن و وارد جایی میشن و میخوان اطلاعات رو بدست بیارن بعد یه انفجار بزرگ رخ میده و تام رو دستگیر میکنن
- سپاسهای ارسالی: 4698 بار
- سپاسهای دریافتی: 6996 بار
shabnam_13 نوشته شده: ↑پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۷, ۱۲:۴۲ ب.ظسلام و خسته نباشین یه فیلم بود که تام کروز بازی کرده بود فقط یادمه که تام کروز به همراه همکارش خودشونو شبیه یه افسر میکنن و وارد جایی میشن و میخوان اطلاعات رو بدست بیارن بعد یه انفجار بزرگ رخ میده و تام رو دستگیر میکنن
توضیحاتی که دادید تقریباً مشابه فیلم " ماموریت غیرممکن : پروتکل شبح " محصول 2011 آمریکا به کارگردانی براد برد است . فقط برای این می گویم تقریباً مشابه چون تا جایی که بنده به یاد دارم آنها دستگیر نشدند و توانستند فرار کنند اما دشمنشان طوری صحنه سازی کرده بود که روسها فکر کنند انفجار کار آنها بوده!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
کانال بنده در ایتا :
hahbamn@
صلوات
کانال بنده در ایتا :
hahbamn@