در راستای حرفی که برادر bamn در مورد خطر امنیتی که این وسیله های پرنده ایجاد می کنند این مسئله را هم می توان ذکر کرد که بصورت سنتی پرواز در آسمان در همه کشورها با نظارت دقیق (به نسبت امنیت عمومی کشور مثلا منظورم سومالی نیست) دولت ها از طریق کنترل آنها بر فرودگاه ها و مالکیت وسائل پرنده ایجاد می شد.ولی چون این پهپادها هیچ نیازی به فرودگاه ندارند و امروزه حتی مدل هایی از آنها که توانائی های بسیار فراتر از ورزشی و مستند سازی دارند (مثل حمل بار سنگین و مداومت پروازی بالا و یا قابلیت کنترل از فاصله های بالاتر از پنج کیلومتر) در بازار براحتی و بدون نظارت در حال خرید و فروش هستند عملا یک خطر امنیتی بالفعل به حساب می آیند.
اگر فردا روز کسی تصمیم گرفت یک مستند اطراف یک فرودگاه درست کند و پهپادشان با برخورد به یک هواپیما یا کشیده شدن به داخل موتور هواپیما باعث کشته شدن صدها نفر شد چه کسی پاسخگو است؟
اگر پرواز همین پهپادها در نقاط حساس پدافندی باعث سهل انگاری و زیر سبیلی ردکردن های بی بازگشت شد چه کسی مسئول است؟
من خودم در شهر خودمون نمونه هایی سبک از کوادکوپتر رو می فروشم(در حد 1 میلیون تومان) و جالبترین سوال هایی که باهاش برخورد کردم اینها بوده:
"با این میشه از توی خونه ها هم فیلم گرفت؟"
"اینها چقدر بار حمل می کنه؟"
"اگه بگیرنش می تونن بفهمن مال کی بوده؟"
الآن در کشور آمریکا در شهر واشنگتن منطقه پرواز ممنوع بزرگی برای کواد کوپتر ها وجود دارد. چند ماه قبل هم چندین منطقه پرواز ممنوع در کویت و دبی ایجاد شد.

این منطقه پرواز ممنوع برای پهپادها در شهر واشنگتن دی سی که توسط شرکت تولید کننده
بصورت کاملا داوطلبانه و خودجوش در نرم افزار کواد کوپترها تعریف شده است

این هم مناطق پرواز ممنوع برای پهپادها در دبی
ختم کلام اینکه هر چه سریعتر تا اتفاقی بدون بازگشت رخ نداده است باید خلا قانونی برای این وسائل برطرف شود. تا همین الآن هم شبکه های اونور آبی با تیترهای"شلیک پدافند در تهران" خیلی حال کرده اند. کاری رو که آمریکا و اسرائیل حالا به هر دلیلی انجام ندادن چند تا بچه دارن براشون مفتی و به عنوان ما خبر نداشتیم انجام می دهند.