حامد2000 نوشته شده:جنگال نوشته شده:مقایسه قالیباف با جهانگیری کمی نا عادلانه به نظر میاد.قالیباف واقعا برای رقابت امده بود.دیدیم که بیشترین توجه ها را هم به خودش معطوف کرد.خیلیها نمیدونن واقعا رای قالیباف بیشتر بود یا رای رییسی.ولی ما همه میدونیم اگرچه اصولگراها دو کاندید داشتن ولی کاندید اصلی براشون رییسی بود.روزی هم که قالیباف کنار رفت یا مجبورش کردن کنار بره حتی صبحش رفته بود رشت و قرار بود به اردبیل و تبریز بره.اما جهانگیری از همان ابتدا برای دفاع از عملکرد ناموفق روحانی امده بود.دیدیم که نه ستادی هم داشت نه سفرهای استانی چندانی.مهم اینست که جمعه شر روحانی کنده بشه.خودش یک پیشرفته. در این چهار سال هر وقت چیزی خواستیم از خزانه خالی و تقصیرکار بودن دولت قبل و برجام شنیدیم.
[HIGHLIGHT=#DBE5F1]
با تشكر از جنگال عزيز
بالاخره شما نگفتيد كه چنين شيوه اي در جايي متداول است يا فقط اختصاص به ما دارد. البته بگذريم كه من ميخواستم به قاليباف راي بدهم . از جمله طلايي ايشان (يعني 4 درصديها در مقابل 96 درصد ديگر مردم )خيلي خوشم آمد... اما حالا كه شما هم بظاهر طرفدار او هستيد به من جواب بدهيد روي سخن آقاي قاليباف از چهار درصديها كي هستند. يعني تمام سرمايه هاي مملكت در دست 4 درصد است . اين خيلي مهم است ، در زمان شاه هم ميگفتند يك اقليت 10درصدي 95 درصد ثروت مملكت را در چنگ دارد. الان كه شد 4 درصد. اين اقليت را چه كسي ميتواند معرفي كند. تا آنجا كه من ميدانم:
1. ضد انقلاب جزء اين 4درصد نيست.
2. مخالفين نظام يا مثلا منافقين جزء اين چهار درصد نيستند.
4. عامه مردم ايران كه به طريق اولي جزء 4درصديها كه نيستند ، هيچ ، همه شان بي ترديد جزء همان96 درصد هستند.
5. صهيونيستها و خداي نكرده جاسوسان اجنبي هم كه در اين 4درصد لانه نكرده اند.
بنابراين :
اينها كي ها هستند؟. از كي روي كار آمده اند؟. (يعني در دروه4 ساله روحاني روي كار آمده اند؟ يا از قبل هم بوده اند) . از كي وارد سيستم حكومتي و ارگانهاي صاحب نفوذ سياسي و اقتصادي مملكت ما شده اند؟ . آيا تاكنون رهبري از اين مسئله مطلع نبوده است؟ اگر بوده است چرا جلوگيري نكرده است. خود آقاي قاليباف چطور؟ آيا تازه متوجه اين موضوع شده است.يا از قبل ميدانسته و ميخواسته است در هنگام كانديداتوري اش از آن استفاده كند؟ . خوب اگر اينطور است خود سيستم حاكميت و نظام يعني بيت رهبري و نظام امنيتي و اطلاعاتي در كجاي اين تقسيم بندي (4 درصدي و 96 درصدي ) قرار دارند؟ تا كنون اينها مطلع نبوده اند؟ خود آقاي قاليباف در كدام طرف است ؟ او هم در 4درصديها است يا مثل ما فقرا در همان 96 درصد قرار دارد؟. اصحاب برجهاي سر بفلك كشيده و اصحاب بنادر و گمركات جزء كدام ها هستند؟ راستش اگر اين حرف را يكي در دستگاه روحاني ميزد شايد كمتر ابهام بر انگيز بود.
من از هر كس چيزي در اين رابطه ميداند خواهش مندم كه جواب بدهد.تا از سردرگمي خلاص شويم.كما كان راي من همان با آقاي قاليباف است بشرطي كه اين موضوع را برايمان روشن كند. [/quote]
من پاسخ شمارو با طرح سوالاتی بیان میکنم که با یافتن جواب این سوالات پاسخ خودتون رو پیدا میکنید:
1- درآمد صادرات نفت،گاز، و سایر مواد مرتبط که منابع کاملا ملی هستند و متعلق به تک تک ایرانی ها (از نوزاد الی کهنسال - ثروتمند یا فقیر - روستایی یا شهرنشین) است چطور و در کجا خرج میشود؟
2- درآمد حاصل از مالیات (مالیت بر درامد، مالیات اصناف و مغازه ها، کارخانجات، مالیات کارت شارژ! مالیات اعمال شده بر روی مواد غذایی در کارخانجات) توسط چه کسانی و در کجا خرج میشده و میشود؟
3- درآمد حاصل از مصارف رفاهی مردم (آب، گاز، برق، تلفن، اینترنت،) چطور خرج میشود و این سازمان ها توسط چه کسانی اداره میشوند؟
4-مالکان شرکت های همراه اول، رایتل، تالیا، ایرانسل چه کسانی هستند؟
5- درآمد حاصل از گمرک واردات و صادرات توسط چه کسانی و در کجا خرج میشود؟
6- عمده پروژه های عمرانی کشور توسط چه کسانی اداره میشود؟
توجه کنید که درآمد حاصل از تمامی موارد بالا منهای دستمزد کارگران و کارمندان و حقوق بگیران متلعق به مردم ایران هستش حالا شما 2 را ضربدر 2 کن حاصل را پیدا کن
و سوال آخر که برای ما میماند این است که چرا کشور ما همیشه بدهکار هم است؟
با احترام