سلام
اخیرا ویندوز 8.1جدید نصب کردم قبلا هم همین بوده اما حالا کلید کیبورد حرف سوم فارسی را یعنی حرف بعد از ب را همواره ژ تایب می کنه لب تاب من ایسر هست و در ویندوز قبلی این مشگل نبود. با تشکر
کلمه روی دکمه کیبورد چیز دیگه تایب میشه
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
Re: کلمه روی دکمه کیبورد چیز دیگه تایب میشه
سلام بر شما
بهتراست دیگر ویندوز 8.1 نصب نکنید(ضمن اینکه فکر میکنم تا چند مد دیگر نیز پشتیبانیش قطع شود) ویندوز 10 که به نوعی تکمیل شده و جایگزین ان است،را نصب کنید .
احتمالا این مشکلی که اشاره کردید نیز برطرف خواهد شد.
باتشکر.
بهتراست دیگر ویندوز 8.1 نصب نکنید(ضمن اینکه فکر میکنم تا چند مد دیگر نیز پشتیبانیش قطع شود) ویندوز 10 که به نوعی تکمیل شده و جایگزین ان است،را نصب کنید .
احتمالا این مشکلی که اشاره کردید نیز برطرف خواهد شد.
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
- سپاسهای ارسالی: 290 بار
- سپاسهای دریافتی: 227 بار
من این را تازه نصب کردم از اون گذشته بلاخره یک جوری باید بدونیم و بتونیم این مشگلات را رفع کنیم چون همین 8.1 قبلا نصب بود حالا یک هفته است عوض کردم این مشگل را ایجاد کرده.
- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
سلام
فکر میکنم از کنترل پنل بخش کیبرد میشد دکمه هارو کاستومایز کرد
با اینحال من هم پیشنهاد میکنم ویندوز 10 رو نصب کنید بسیاری از عملکردهای سخت افزاری و نرم افزاری در این نسخه نسبت به نسخه های پیشین بهبود داده شده
یاد اور میشود پس از نصب ویندو 10 میبایست جدا از سایر درایورهاتون، حتما درایور کارت گرافیک داخلی و گرافیک مجزا رو مجددا و بر اساس نسخه ویندوز از سایت خودش دانلود و نصب کنید.
فکر میکنم از کنترل پنل بخش کیبرد میشد دکمه هارو کاستومایز کرد
با اینحال من هم پیشنهاد میکنم ویندوز 10 رو نصب کنید بسیاری از عملکردهای سخت افزاری و نرم افزاری در این نسخه نسبت به نسخه های پیشین بهبود داده شده
یاد اور میشود پس از نصب ویندو 10 میبایست جدا از سایر درایورهاتون، حتما درایور کارت گرافیک داخلی و گرافیک مجزا رو مجددا و بر اساس نسخه ویندوز از سایت خودش دانلود و نصب کنید.
- سپاسهای ارسالی: 72658 بار
- سپاسهای دریافتی: 31671 بار
- تماس:
سلام
ویندوز 8 به بعد دو تا کیبور فارسی به نامهای Persian , Persian Standard داره که Persian Standard چینش متفاوتی با چیزی که در ویندوزهای قبل بود داره، احتمالا شما از این کیبورد استفاده میکنید
اگر از نسخههای دست کاری شده استفاده میکنید هم احتمالا کیبورد رو تغییر دادند، با تغییر در فایل KBDFA میشه جای کلیدها رو تغییر داد
ویندوز 8 به بعد دو تا کیبور فارسی به نامهای Persian , Persian Standard داره که Persian Standard چینش متفاوتی با چیزی که در ویندوزهای قبل بود داره، احتمالا شما از این کیبورد استفاده میکنید
اگر از نسخههای دست کاری شده استفاده میکنید هم احتمالا کیبورد رو تغییر دادند، با تغییر در فایل KBDFA میشه جای کلیدها رو تغییر داد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد