Erratic نوشته شده:سوم اردیبهشت 1397 طی حفاری جهت بزرگ کردن محدوده حرم شاه عبدالعظیم یک جسد مومیایی پیدا شده که اگر تصویرش رو به یک کودک یک ماهه الی یک ادم بالغ 120 ساله نشون بدید میگه این جنازه صددرصد مومیایی شده هستش
مویایی که با فاصله 30 متری از مقبره پهلوی اول پیدا شده
مومیایی که ابتدای انقلاب با نقش قبر کردنش نتونستن پیداش کنن
رو خبر 20:30 رسانه ای که باید ملی و به دور از هر دروغی باشه و فقط هدفش اطلاع رسانی به مردم باشه اومد خیلی عادی گزارش تهیه کرده که مومیایی پیدا نشده در اون محدوده و اونجا گورستان بوده و اون تصویر مربوط به یک جسد عادی هست و این گزارش رو پخش کردن در خبر برای 75 میلیون ایرانی
اونوقت شما انتظار داری منه نوعی بیام از یک پیام رسان داخلی استفاده کنم؟
میخواستم تنها عمق فاجعه رو براتون بگم
برای اون دسته از کسانی که نمیدونن بگم
من نه تنها از یک پیامرسان داخلی استفاده نمیکنم
بلکه اگر روزی به جز پیام رسان های داخلی هیچ پیام رسانی وجود نداشته باشه باز هم از پیام رسان های داخلی استفاده نمیکنم و
اگر مجبور بشم تا اخر عموم نیام اینترنت از پیام رسان داخلی استفاده نمیکنم
اگر سیستمم نابود بشه باز هم یک پیام رسان داخلی نصب نمیکنم
من از پیام رسانی استفاده میکنم که سازنده ش از افراد دولتی یا حکومتی ایران نباشه
دوستای مدیر سازنده اپش حکومتی یا دولتی نباشن
حتی دوستای دوستای دوستاش هم به همین شکل نباشه
بنده ریگی به کفش ندارم اما دلیل نمیشه کل زندگیم رو سیستمی بدونه که به هیچ عنوان بهش اعتماد و اطمینان ندارم.
برای اون دسته از دوستانی که خیال میکنن تو گوشی بنده هستند و از اپ هایی که نصب دارم اطلاع دارن عرض میکنم
بنده هیچ اپ ایرانی روی گوشیم ندارم و هیچ برنامه ای رو که از مارکت بازار متعلق به ایران باشه دانلود و نصب نمیکنم
دوست عزیزی که گفتی اسنپ.! اون رو هم بنده استفاده نمیکنم تا اونایی که مطلع شدم این اپ متعلق به سپاه هستش
حالا شما بیا اینجا برای بنده قصه تولید داخلی و حمایتو حسن کرده رو تعریف کن
موفق باشی
عزیز ، همین استدلال شما نشان می دهد تا چه حد تحت تاثیر فضای مجازی قرار دارید که قدرت تشخیص واقعیت ها را از دست داده اید!
اولاً بحث پیدا شدن جسد رضا شاه پهلوی یک بحث حاشیه ایی است که خود رسانه های حامی دولت در حال دامن زدن به آن هستند تا حواس مردم را از مسائل مهمتر پرت کنند .
دوماً اینکه این جسد واقعی است یا نه ، شما باید برای پی بردن به حقیقت به منابع واقعی و تخصصی مراجعه نمایید نه شایعات فضای مجازی! بسیاری از کارشناسان و مورخان تعلق داشتن این جنازه به رضا شاه را با ادله منطقی کاملاً رد نموده اند! مرحوم صادق خلخالی هم که سال 59 مقبره را تخریب کرد در خاطراتش تاکید کرده هیچ جنازه ایی در مقبره نبوده و بنابراین این حرف که محمدرضا شاه قبل از پیروزی انقلاب جنازه پدرش را از کشور خارج کرده باید صحیح باشد . تازه بسیاری از سایت ها و کانال های تلگرامی برای اثبات تعلق این جنازه به رضاشاه ، عکس ادعایی را با آخرین عکس گرفته شده از جنازه پهلوی اول درون تابوت مقایسه کرده اند در حالی که این مقایسه از اساس مشکل دارد چون عکس جنازه ادعایی را برگردان کرده اند تا به نظر برسد که مثل آخرین عکس جنازه رضاشاه دست چپش خم شده در حالی که در عکس اصلی جنازه یافت شده دست راست خم شده است!!!
سوماً چه جنازه رضا شاه باشد چه نباشد ، هرکس که منکر جنایات و خیانت های پهلوی ها شود ، خودش را به نفهمی زده است! 40 سال پیش مردم ایران از دست ظلم و جنایات این خاندان دست به انقلاب زدند اما حالا نسل جدید بجای شنیدن حقایق از زبان کسانی که انقلاب کردند دنبال شنیدن آن از زبان کسانی است که از کشور گریختند! یاللعجب!!!
در ضمن کاری هم با صدا و سیمای خودمان نداریم که در پنج سال گذشته برخلاف تصور شما ، بزرگترین منتقدانش خود حزب اللهی ها و اصولگراها بوده اند که معتقدند صدا و سیما چشمش را بر روی بسیاری از حقایق کشور و ضعف های دولت بسته و با آن مماشات می کند! اخبار و برنامه های تولیدشان هم که روز به روز افت کیفیت دارد هیچی!