فكر كنم بنده قبلا در تاپيكي كه ايجاد كردم (يا شايد در تاپيك ديگر گراميان) آيه اي از قرآن كريم را يافتم كه خبر انبساط جهان يا بيگ بنگ و حتي بازگشت ان به شكل اول را بيان فرموده است. در اين ايه تصريح شده است كه جهان ( كهكشان ها و ستاره ها و توده هاي گاز و احتمالا توده هاي اب كه بعد در فضا منجمد شده اند) بشكل يك طومار باز شده و انبساط يافته است ( بحالت انفجار مارپيچ و نه ستاره اي) و بر اين اساس در چنين واقعه اي جاي ترديدي براي بنده نيست.
روزى كه آسمان را همچون در پيچيدن صفحه نامه ها در مى پيچيم همان گونه كه بار نخست آفرينش را آغاز كرديم دوباره آن را بازمى گردانيم وعدهاى است بر عهده ما كه ما انجام دهنده آنيم


ببينيد در زماني كه بشر هنوز به تلكسكوپ و علوم فضايي دست نيافته بود و چيزي از اين قضايا و كهكشان هاي مارپيچ نمي دانست خداوند متعال چه مثال زيبا و واقعي در مورد نوع اين خلقت و اتفاق بيان مي فرمايد؟!
اما در مورد ديناسورها گفته مي شود استخوان هاي اين نوع موجودات كشف شده است و حتي نمونه هايي از انها را در موزه هاي تاريخ طبيعي غرب در معرض ديد عموم قرار داده اند كه اگر واقعي باشند و و بنا بر مقاصدي دستكاري نشده باشند خوب بايد قبول كرد كه چنين موجوداتي وجود داشته اند ولي اي كاش امروز دسترسي به اولياء الله بود كه در مورد انها سوال شود.
خوب ما بنا ميگذاريم كه چنين موجوداتي همانطور كه از انها تصاوير و فيلم هايي تهيه شده و همانطور كه در مقالات تحقيقي علمي درج شده وجود داشته اند اما اينكه انها چگونه از بين رفته اند هنوز جاي بحث است و نمي توان فرضيه برخورد يك سيارك به زمين و لاجرم نابودي نسل انها را بعنوان يك امر صد در صد متقن قبول نمود و لذا جايي براي اين فرضيه كه انها بر اثر سيري طبيعي و تغيير طبيعي شرايط زندگي انها از بين رفته باشند وجود دارد.
حتي ما اگر بفرض قبول كنيم كه چنين سياركي به زمين خورده است كه با وجود سپر مستحكم اتمسفر زمين كمي بعيد مي نمايد و اگر فرض كنيم كه نه تنها حرارت ناشي از برخورد بلكه غبارهاي متفرقه در جو و لاجرم ايجاد سايه شديد و يخ زدگي زمين را عامل نابودي ديناسورها بدانيم ساير موجودات كه حتي ضعيف تر از ديناسورها بودند نيز بايد نابود مي شده اند. علاوه بر اين تصور اين نكته از نظر علمي كه غبارها چند هزار سال جو زمين را فرا گرفته بودند نيز چندان منطقي بنظر نمي رسد چرا كه هر قدر هم كه غبار و دود غليظي بوده باشد مثلا در طي يك صده كمتر يا بيشتر بر اثر نيروي جاذبه جذب سطح زمين مي شده اند.

مثلا همين خاكستر و دود هاي بزرگ منتشره اي كه گاه بگاه از اتشفشان ها متصاعد مي شود (دقيقا تجربه اي ندارم) طي يكي چند هفته از جو به سمت زمين جذب ميشوند و هوا به حالت عادي بر ميگردد. اگر ما حتي فرض كنيم كه غبارهاي ناشي از برخورد 1000 برابر اين خاكستر و دودها بوده باشد بازهم طي چندين ماه جذب زمين مي شده اند.
اينكه دانشمندان در لايه هاي زمين اثاري از يك يخ زدگي بزرگ در تاريخ چند ميليون سال قبل زمين كشف كرده اند بنظر بنده مربوط به دوران تكامل زمين در دوران التهاب و برخورد ان با يك سياره يخي است كه بحثي جداگانه است.
بهرحال در برخورد سيارك با زمين كه دليل نابودي نسل ديناسورها باشد نقائصي ديده مي شود كه از نظر علمي قابل بحث است و البته فرضيه اي را هم كه بنده بنا بر تغيير شرائط طبيعت در عدم حفظ نسل ديناسورها عنوان كردم مي تواند بيانگر از بين رفتن انها باشد.